Drausmas !

Reitings 12
Reģ: 13.08.2015
Labdien. Es vēlējos palūgt jūsu domas par radušos situāciju. Nesen ieskatījos drauga fb sarakstēs. Viss pa lielam normāli, parastas sarunas. Bet tad apskatījos arhīvā, kurā es atradu drausmīgas sarakstes. Viņš jau ilgu laiku sarakstās ar meiteni no Krievijas, viņa ir lezbiete. Par krāpšanu nav satraukums, bet par saraksti gan.
Izrādās šīs meitenes dzīvesbiedrenes bijušais puisis ir pilnīgi jucis, un tiek turēts psihiatriskajā slimnīcā, bet brīvdienās tiek laists mājās, ar gps uzraudzību. Bet meitene ļoti uztraucās, ka viņš var uzmeklēt viņas, un nodarīt pāri viņas draudzenei, iepriekš jau bija to darījis.
Tad viņi sāk meklēt , apspriest variantus, kā lai to atrisina, līdz nonāk līdz slepkavībai.. Meitene stāsta par to , ka vēlās viņam nāvi...
Kas šokējoši, mans puisis piedāvā nogalināt to trako vīrieti, par atlīdzību prasot ievērojamu naudas summu. Bet beigās viņi vienojās, ka meitene meklēs citus risinājumus..
Zinu ka viņam ir daudz draugu Krievijā, un reizēm viņš brauc uz turieni ciemoties..
Bet šis fakts, es nezinu cik nopietni to uztvert, un kā par to runāt ar draugu, ja vispār runāt.. Man tas bija pamatīgs šoks :'-(
Ko jūs darītu?
13.08.2015 17:19 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Wee, tu tiešām zini, kas viņš ir personīgi?
13.08.2015 19:10 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Tas tak tas pats slimais Ģirts?!
13.08.2015 19:12 |

Reitings 274
Reģ: 12.08.2015
kāpēc tu mani sauc par slimu pediņu? Tas neatbilst patiesībai! Nolāpīts! ja es būtu pediņš , tad man nebūtu problēmu to atklāti pateikt. Bet, redz, dzīvē piedzimu kā hetero, kāds arī esmu.
Psihiski slims!? Ļoti nosacīti, man ir panikas lēkmes bijušas, agresija, depresija bijusi.. Tāpēc arī eju pie psihoterapeita. Zini, ārsts labāk spēj novērtēt manu veselības stāvokli, tas kas man ir liegts, ir atņemta ieroča nēsāšanas atļauja, aizliegums dienēt armijā, policijā , robežsardzē utt.
Es vismaz vados pēc ārsta norādījumiem, un ne jau man vienīgajam ir tāda veida problēmas.
Manu ikdienu tas nebojā. Es jūtos laimīgs, man ir skaista draudzene, laba seksuālā dzīve, veselība, diezgan normāli līdzekļi kontā, savi īpašumi. Es neesmu tāds āzis, un pakaļas plēsējs dēļ naudas! Tu teici, nauda nesmird... Iesaku paostīt banknošu kaudzīti, un tad pateikt , vai tiešām viņa nesmird... zini kas nesmird- cipari.. un to man pietiek uz konta.
un pēc taviem gudrajiem tekstiem, tu izklausies pēc slimiķes... Padomā ko vispār raksti, un kādus cilvēkus tu aizstāvi savā pārliecībā.
13.08.2015 19:20 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
kāpēc tu mani sauc par slimu pediņu?

lūdzu nejaukt pediņu ar geju .... Pediņš esi tu , jo tikai pediņiem ir apsēstība ar anālo seksu un publiski to propagandēt ... par slimu, jo
Es eju pie psihoterapeita, dzeru zāles,
veseli cilvēki zāles nedzer un ārstus neapmeklē

un ne jau man vienīgajam ir tāda veida problēmas.

zini, es zinu, ka tu neesi vienīgais slimais peģiks uz šis pasaules , bet tas jau nemaina faktu .

voobshem, mani absolūti neuztrauc ko tu dari , kur ārstējies un kuros caurumos tevi vai tu ņem kādu priekšā ... got it !?
13.08.2015 19:27 |

Reitings 274
un zini kas ir forši .. runājot par to psihiski slimo. ;)
es katru dienu reāli mācos, un progresēju... zini cik tas ir forši !?
Es iemācos savaldīties, kas senāk tiešām bija problēma.. jūtu ka mana dzīve paliek labāka, un labāka. es tieku galā ar tādām problēmām, kuras senāk manī izraisīja neprātu, dusmas un agresiju.
sajūtas ir labas.. un kad es tādus pamuļķus neņemšu pierē, kā tu ar savu vīru.. tad tā , domājams, būs zīme, ka esmu vesels pilnībā :-P
tu pat nespēj iedomāties, ko es esmu sastrādājis savā neprātā, dusmās, es gandrīz savu dzīvi apzināti noraku :D bet tas ir cits stāsts, un kuru tas interesē :D
13.08.2015 19:34 |

Reitings 274
man nav apsēstība ar anālo seksu.. tiešām nav! vnk bija ļoti liels entuziasms, kad tam pievērsos ar draudzeni.. jo tādu iekāri es nebiju jutis pret nevienu, tā reāli bija mana pirmā pieredze.. par kuru arī te rakstīju. Bet tev tas baigi cieši laikam iesēdies..
veseli cilvēki ārstus neapmeklē, un zāles nedzer ?? parādi tad man vienu veselu cilvēku...
slims peģiks ?? nejaukt ar geju..
kā jau teicu- tavs vīrs ir peģiks, palasi viņa sadzejojumu ar mani.. tā inteliģenta persona nerunā, tā runā slimi peģiki..!
13.08.2015 19:38 |

Reitings 274
žēl ka man ir izdzēsta sarakste ar tavu vīru..
principā, viņš izsakās tikai lamu vārdos , suns viņš ir , un nekas cits, neaptēsts suns.. pamuļķis .
pati zini ka man ir taisnība :-D
13.08.2015 19:41 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es tiešām vienīgā saprotu, ka Ģirts no kārtējā viltus profila uztaisīja diskusiju pats par sevi (ķipa tas slepkavnieciskais draugs)? :D Hallllooooooo :D

Pie tam, par kādu progresu tu te muldi, turpini vien likt iekšā bijušās bildes visur un saukt viņu trīsstāvīgajos vārdos. Tiešām žēl meitenes - nespēju edomāties, kā tas ir sasmērēties ar tādu slimo kā tu, kas pēc tam dzīvi čakarē.
13.08.2015 19:49 |

Reitings 274
wow, tu nu gan esi erkils puaro.!

tak kas tev par daļu, kur un kādas bildes es lieku , vai esmu licis..
ej vien žēlo citus, kam tas vairāk vajadzīgs.
13.08.2015 19:51 |

Reitings 274
man atšķirībā no jums nav jāmuld. kad es pasaku taisnību, jūs kā kuces rejat. es te nevienu vārdu nemeloju.
bet turpinat vien kvankšķēt bariņā.
varbūt tad nepievērsiet slimajam uzmanību, un atpisaties ?? 8-)8-)
bet nē, ka tik kaut ko padirst..
13.08.2015 19:54 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Ģirts atkal nolika cosmietes pie vietas. Gari, bet kodolīgi.
13.08.2015 20:04 |

Reitings 274
kas tik es neesmu,- slims pediņš, interneta trollis, fake profils.. :-D:-D:-D

tik dāmas, kur no jums mani pazīst.? labi, varbūt ir kāda kura pazīst.. pārējās vnk. glupi muld.. skatās ko es lieku fb, vai twitterī. un tad saukā mani sliktos vārdos.. :D
Erdogans gan mani zin, un tur ir cits viedoklis ;D
8-)8-)8-)
tā ka nevajag tukši muldēt, par to kur nav saajēgas.
13.08.2015 20:09 |

Reitings 274
ok, es pavadu daudz laika netā, daudz komentārus atstāju... bet kādā sakarā es esmu trollis???
ko// es īsti nesaprotu
13.08.2015 20:10 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Hahahha
13.08.2015 20:13 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Aizmirsi vel uzrakstit par personibas dalisanos.
13.08.2015 20:18 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
wee uzprasās uz nepatikšanām

un diezgan nopietnām
13.08.2015 20:29 |

Reitings 274
vēl kas wee...
cik esmu novērojis, tu vienmēr iestāsies par nepopulāriem viedokļiem, pretēji vairākumam.. tas ir tavs feik krutums...
būs tēma - vai iesēdināt slepkavu uz mūžu.. - tu teiksi nē, jo vairākums teiks jā..
būs tēma - vai legalizēt kokaīnu- tu arī teiksi jā..
un kā pamuļķe, staipīsi visur savus argumentus..

Tu vēl apgalvo, es esmu slims pediņš... tavs vīrs saka ka esmu gans un drāžu čaļus pakaļā... tu smejies par to , ka es rakstu par anālo seksu :D

bet atceries kucīt, anālais sekss atiecībās ir normāla parādība..

tajā pašā laikā tu raksti forumā, ka seksam trijatā, meklē meičas klubā, apdzērušās sievietes būtībā, ar kurām jāties. un saki, ka tas ir tikai sekss.. tad būtībā tava laulība ir tikai laulība.. ja tu to tā uztver, tas naqv nekas svēts :D pati zini ka esi publikai te zināma... un tu savu ģimeni padari par muļķiem! sevi padari par muļķi, tēlojot kruto mammu, un super sievieti.
esi iztēlojusies sevi par skaistuli, savu vīru par veiksminieku :D jo esat sasnieguši kaut kādu indviduālo komersantu līmeni :D kas ir nožēlojams. Tu neesi skaista sieviete, paskaties pati objektīvi.. tev ir 1 skaista bilde, negaumīgā apģērbā.. tas arī viss...

te arī drukā, ka attaisno cilvēku, kurš vēlās pastrādāt slepkavību, kā iemeslu minot- nauda nesmird :D
tad jautājums- cik aprobežota tu esi? vai tu vispār esi normāla māte savam bērnam.. ar šito idiotismu kuru tu forumā mal..
es tev iesaku beigt dirst, tēlot kruto veceni un laimīgo ģimenīti.. jo realitātē esi pamuļķe, kura aprecējusi pēdējo lohu! konkrētu mudaku, pāķi.
beidz te feikot!
tu esi tā sūda trolle, ar savu sūda ilūziju,
kur paliek mana personības dalīšanās.. paskaties labāk uz sevi.. kuce
13.08.2015 22:05 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Mans viedoklis - pofig par to meiteni, viņas dzīvi, utt. Tu esi atbildīga par SEVI. Nevajag tēlot varoni un domāt, ka mierīgi var pieņemt šādu cilvēku. Es lēnām izbeigtu attiecības. Esmu bijusi līdzīgā kompānijā un es nespēju tādā atrasties - dzirdēt, ka cilvēkus nošauj, ka slēpjas viņu ģimenes, utt. Ko Tev tur meklēt?! Nekas labs tur nevar sanākt, no way un viss.
13.08.2015 22:40 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
man liktos ljoti jocígi, ka vinjsh tá piesakás izpalídzét pilnígi svesham cilvékam, un já mani biedétu táda situácija. já, tu protams savu draugu zini labák - vai vinjsh tá varétu, vai tas tikai joka límení, vai varbút tá vinjsh sit kanti tai lezbietei (mb nemaz nav lezbiete) utt.... bet ja es izlasítu sava víra facebookaa tádu saraksti, es laikam laistos lapás. :-/
13.08.2015 22:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Par teemu runaajot, censtos maigi un piesardziigi panaakt lai draugs mani pamet shaadaa situaacijaa. Pat neiet runa par to, ka vinjsh vareetu meeginaat autori nogalinaat, bet par to ka ja taadaas aprindaas uzturaas, tad arii sieviete var dabuut pa zobiem no cilveekiem kuriem nepatiik vinjas viirietis, tiiri atriebiibas vai iebiedeeshanas peec.
13.08.2015 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits