Labdien. Es vēlējos palūgt jūsu domas par radušos situāciju. Nesen ieskatījos drauga fb sarakstēs. Viss pa lielam normāli, parastas sarunas. Bet tad apskatījos arhīvā, kurā es atradu drausmīgas sarakstes. Viņš jau ilgu laiku sarakstās ar meiteni no Krievijas, viņa ir lezbiete. Par krāpšanu nav satraukums, bet par saraksti gan.
Izrādās šīs meitenes dzīvesbiedrenes bijušais puisis ir pilnīgi jucis, un tiek turēts psihiatriskajā slimnīcā, bet brīvdienās tiek laists mājās, ar gps uzraudzību. Bet meitene ļoti uztraucās, ka viņš var uzmeklēt viņas, un nodarīt pāri viņas draudzenei, iepriekš jau bija to darījis.
Tad viņi sāk meklēt , apspriest variantus, kā lai to atrisina, līdz nonāk līdz slepkavībai.. Meitene stāsta par to , ka vēlās viņam nāvi...
Kas šokējoši, mans puisis piedāvā nogalināt to trako vīrieti, par atlīdzību prasot ievērojamu naudas summu. Bet beigās viņi vienojās, ka meitene meklēs citus risinājumus..
Zinu ka viņam ir daudz draugu Krievijā, un reizēm viņš brauc uz turieni ciemoties..
Bet šis fakts, es nezinu cik nopietni to uztvert, un kā par to runāt ar draugu, ja vispār runāt.. Man tas bija pamatīgs šoks :'-(
Ko jūs darītu?