tieši ūdeini, apmēram 0,5 l vasarā tieši citronūdeni. Bet vakaros dažreiz kādu tējas krūzi, un no rīta vēl kafijas krūzi. Bet tā ļoti maz. Nu kopā varētu uzņemt vasarā 1-1,5 l šķidruma, ziemā dažreiz tikai krūzi, dažrei 0.5 l. reti kad vairāk.
Vienu brīdi, vasaras sākumā sāku apzināti dzert daudz ūdens, arī uzliku aplikāciju telefonā, lai atcerētos sekot līdzi, beigās pat pieradu un vairs nebija vajadzīga aplikācija, bet tagad kaut kā pierima tā dzeršana...nezinu vai no ūdens vai kā, bet tad jutos labāk (t) varbūt jāpievēršas atkal, jo tas litrs nemaz nebija tik daudz... :-)
Ja dzertu tikai tik, cik gribās, tad izdzertu varbūt glāzi, ne vairāk, jo negribās. Bet zinu, ka vajag, jo uzreiz redzu rezultātus, kad dzeru vairāk, tāpēc cenšos izdzert vismaz 1,5l dienā, vairāk gan vienkārši fiziski nevaru dabūt iekšā.
Nedaudz zem 2l. Šajā karstumā esmu beidzot pasākusi daudz dzert ūdeni. Iepriekš labi ja kādu krūzi tējas pa dienu izdzēru.
Man ir arī aplikācija, kurā es pati ievadu, cik daudz ir izdzerts, jo nepatīk pīkstoši atgādinājumi telefonā.