Izšķiršanās un atkal saiešana kopā

Reitings 47
Reģ: 13.08.2015
Labrīt!

Šobrīd aktuāla tēma man - biju kopā ar meiteni 3 gadus. Meitene izdomāja, ka ka nevēlas vairs būt kopā, it kā viss ir labi bet nav tā kā agrāk. Viņa grib kaut ko jaunu, kaut ko savādāku. Tad nu tagad neesam vairāk kopā un viņa tiekas ar citu čali, kuru pazīst diezgan ilgi.

Jautaajums ir taads - varbūt kādai no jums ir šāda pieredze, ka izšķiras jo vēlas kaut ko citu, bet pēc kāda laika atkal ir kopā?
13.08.2015 10:57 |

Reitings 47
bet cik saprotu, tad diezgan biezi ir taa, ka pec kaut kada laika tie cilveki, kas izskiirusies atkal satiekas? vai arii taa nav?
13.08.2015 12:58 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
minjons, nu tak nevar pateikt vai tev būs iespēja vai nebūs sabīdīt ar savu bijušo vēlreiz! Dzīvo tālāk un negaidi to beibi!
13.08.2015 13:01 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Minjon, es domāju, Tev vajag nevis statistiku - cik cilvēki saiet kopā pēc šķiršanās, bet cik no viņiem reāli paliek kopā.

Jo cilvēki ļoti bieži vēl kaut ko sadara pēc šķiršanās - abas puses nespēj pierast, ka otra nav, ilgojas .. pat, ja šķiršanās bija nepieciešama.

Tu labāk tiešām paliec viņu nost un padomā pats, vai attiecības tiešām bija ideālas. Godīgi, pats pret sevi. Tev iepriekš to jau ieteica kādā komentārā.

Ja jūs saietu kopā - vai Tu viņai dotu to, ko viņa vēlās? Vai viņa Tev? Dažkārt, kad padomā, var saprast, ka vispār labi vien, ka izšķīrāties un jādzīvo tālāk.
13.08.2015 13:03 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Cilvēki attiecībās viens pie otra pierod. Diemžēl arī tad, ja attiecības ir destruktīvas. Tu esi pieradis pie tās meitenes, tāpēc nespēj iedomāties savu nākotni bez viņas. Bet tas normāli, un tieši tāpēc vēlreiz atgādinu un piekrītu Delilah, ka vajag pabūt ar sevi un pārdomāt visu.
13.08.2015 13:16 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
★marsu☆ - tad atliek tikai novēlēt, lai jums viss labi turpinās!;-)
13.08.2015 13:25 |

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
Ja vecis aizlaižās kad sieviete bērnu gaida, es nespētu tādu cienīt :-| phe, lupata ne vīrietis
13.08.2015 13:27 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Lollipop, paldies par laba vēlējumu :-)

Salemana, Tu to man?
13.08.2015 13:42 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Precīzi mans gadījums.

Apprecējāmies diezgan ātri pēc iepazīšanās, gadu nodzīvojām laulībā, tad sākās nesaskaņas, man šķita, ka tas nav tas, ko es gribu, ka tādas attiecības mani smacē, ka viņš mani nospiež. Izšķīrāmies, man bija citas attiecības, viņam arī. Nu un īsumā-vēl pēc vairāk kā gada atkal sagājām kopā un pagājušā vasarā apprecējāmies otrreiz.

Es parasti esmu bijusi tā, kas saku, ka nevajag divreiz uz viena un tā paša grābekļa nevajag kāpt, bet...mēdz būt visādi. :-)
13.08.2015 16:25 |

Reitings 47
marissa

Cik jums bija gadi, kad pirmo reizi apprecējāties un cik otrajā reizē?
13.08.2015 17:01 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Pirmajā reizē man bija 23, otrajā 26. Vīrs pāris gadus vecāks.
Mums tā problēma ne tik daudz vecumā, kā nespējā saprasties, egoismā, nesavaldībā, ātrā temperamentā.
13.08.2015 18:55 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Arī es nesen izšķīros no sava puiša, es biju iniciatore. Padzīvojos viena, bet tik un tā bieži tikāmies un katru dienu sazvanījāmies. Pēc 2-3 mēnešiem, sagājām atkal kopā. Varu pateikt tikai to, ka nav tā kā bija iepriekš. Šobrīd vispār šķiet, ka viss mūsu attiecībās ir apstājies. Kad bijām šķīrušies, tikāmies biežāk :D Bet nu redzēs, ko dzīve rādīs.
Tev ieteiktu mest mieru un lieki nelolot cerības!
13.08.2015 19:53 |

Reitings 47
varbūt vēl kāda var pastāstīt par izšķiršanos un atkal kopā būšanas pieredzi?
14.08.2015 15:14 |

Reitings 50
Reģ: 09.08.2015
Vienmēr esmu teikusi, ka, ja vienreiz izšķiras, tad lielākoties, saejot otrreiz atkal kopā, attiecības tikuntā izjūk.

Biju kopā ar puisi gadu un kādus 10 mēnešus, kad jau nācās dzirdēt par to, ka aizejot citur (mācību dēļ) atradīšu citu. Pretojos un teicu, ka tā nebūs. Uzsāku mācības, pāgāja nepilns mēnesis un mēs izšķīrāmies (iniciators bija puisis). Pēc nedēļām divām atkal sagājām kopā. Sākums tāds skaists, protams, viss tāds mīlāks. Bet tad divu gadu jubilejā tiku pamesta otro reizi. Šoreiz pat īpaši nepārdzīvoju. Nejau tāpēc, ka nebija jūtu, bet dēļ tā, ko nodarīja man puisis un kas vilkās kādu pusgadu - krāpšanas, melošanas utt.). Priecājos, ka par to uzzināju un, ka viss ir beidzies.

Tāpēc saku , zinu, ka grūti, bet nelolo veltas cerības.
15.08.2015 11:36 |

Reitings 47
Bell,

mērķis nav, lai tagad visi saka, ka viss būs kārtībā, bet vienkārši gribās dzirdēt vairāk stāstu par šo tēmu
15.08.2015 20:12 |

Reitings 50
Reģ: 09.08.2015
minjons,

saprotu. Es izstāstīju savu pieredzi. Arī paziņu lokā ir pāri, kuri ir izšķīrušies un atkal sagājuši kopā. Un neko laimīgi viņi nav. Kādu laiku ir labi, šķiet, ka viss kārtībā, bet to sāpīti jau aizmirst nevar. Tā uzpeld atkal un atkal. Sākas strīdi un pārmetumi. Tā dienu no dienas. Vai ir vērts saglabāt attiecības, kuras vairs nenes prieku un mīlestību, bet kopā tur atmiņas par labajiem laikiem un pieradums - nedomāju vis. Bet vienmēr jau ir izņēmumi.

Bet katram jau tās attiecības citādākas un neviens nevar iekāpt otra jūtu pasaulē.

Domāju, ka Tev šobrīd par to nevajag iespringt. Jācenšas koncentrēties uz sevi. Savu ģimeni, draugiem, hobijiem.

Lai veicas!
16.08.2015 09:03 |

Reitings 16
Reģ: 17.08.2015
Man ir bijusi šāda pieredze. Kopā bijām apmēram 1 gadu. Izšķīrāmies pēc viņa iniciatīvas, jo vēlējās izbaudīt brīvības garšu un patrakot, jo bijām tik tikko sasnieguši 18, bet pēc mēneša atkal sagājām kopā. Viss pēc šķiršanās krasi izmainījās, satuvinājāmies vēl vairāk, kopā pavadījām daudz vairāk laika, plānojām kopīgu nākotni. Iepriekš puisis tāds nebija, prātā bija tikai draugi, pasēdēšanas un ballītes. Pēc kādiem 3 mēnešiem atkal viss atgriezās vecajās sliedēs - atkal piedzeršanās draugu lokā un nebeidzamās ballītes. Apnika, šoreiz es visam liku punktu. Atkal izšķīrāmies. Nepagāja nedēļa, kad sāka rakstīt/zvanīt, ka pietrūkstu, ka vēloties atkal būt kopā, ka mainīšoties. Es toreiz, naiva būdama, noticēju. Pēc laika atkal tas pats, atkal šķīrāmies.
Katra šķiršanās reize mūsu jūtas vienam pret otru padarīja arvien stiprākas, lai cik tas dīvaini nebūtu. Tomēr tam visam līdzi sekoja arvien vairāk kašķu, strīdu u.c. nejauku lietu, kas visu daudzkārt atsvēra.
Kā ir šobrīd? Mēs viens ar otru nerunājam jau kādus 4 gadus, cenšamies izvairīties viens no otra.
Pašreiz uzskatu, ka mana lielākā kļūda bija censties atgriezt atpakaļ puisi pēc 1. šķiršanās reizes. Ja cilvēkam ir vēlme vai nu pēc brīvības, pēc cita cilvēka utt., tad tā arī paliks.
17.08.2015 16:38 |

Reitings 47
varbūt vēl kāds vai kāda var padalīties pieredzē?
19.08.2015 10:38 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man ir pieredze. Bijām kopā laikam 8 gadus, tad pašķīrāmies uz vairākiem mēnešiem, tad atkal sagājām kopā, sekoja bildinājums, apprecējāmies un tagad viss ir labāk kā jebkad ir bijis (l)
Tā, kā iespējams ir viss, vajadzīga stipra mīlestība ( mums abiem tā bija pirmā un vienīgā ), un liela vēlme ABIEM būt kopā. Mums ir izdevies mainīt gandrīz visu, kas neapmierināja vienam otrā tajā brīdī, kad pašķīrāmies. Cilvēki mainās, ja vien to patiesi vēlās.
Jāsaka gan, ka mēs ļoti jauni sagājām kopā un nav brīnums, ka attiecības palaidām pašplūsmā, tagad esam paaugušies un tāpēc arī viss ir mainījies, jo abi saprotam, kas ir jādara, lai attiecības būtu veiksmīgas un abi justos laimīgi. Tagad vien varu pasmieties par savu jaunības egoismu, uzprāgšanu katrās mazākajās domstarpībās, histērijām un lielo aizvainojumu par katru sīkumu :D Vienkārši jāiemācās skaitīt līdz 10, nepateikt neko lieku, aizvainojošu, un pēc tam mierīgi izrunāties un atrast kompromisu. Tādā veidā var dzīvot mierīgi, bez kašķiem. Tad vēl papildus vajag atrast kopīgas intereses, nodarbes, ieviest kopīgas tradīcijas, kas satuvina. Atrast stundu dienā kaut vienkārši sarunām. Mūsdienās cilvēki vairs nemāk sarunāties. Bet es nespēju iedomāties, kā tas ir, kad divi tuvākie cilvēki labāk sēž pie datora/ TV, nevis sarunājas. Tas taču ļoti atsvešina un tad arī sākās visas nebūšanas. Tā kā manu attiecību laimes atslēga ir mierīga problēmu risināšana + sarunas + dažādi sīkumi ikdienā viens otra iepriecināšanai + kopīgas intereses / tradīcijas / nodarbes + protams arī patiesa mīlestība kā dēļ censties :)
19.08.2015 10:57 |

Reitings 47
kampanella

tajaa laikaa kad nebijaat kopaa, jums bija vel kadas attieciibas?
19.08.2015 11:51 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Piekritīšu, ka viss beidzas negatīvi. Man arī bija puisis - kopā bijā 3 gadus, tad sākās nesaskaņas, izšķīrāmies. Lai gan sagājām kopā un nomocījām kopumā vēl 3 gadus, kopumā 6, tomēr nekas nesanāca - katram pārāk daudz aizvainojuma utt. Pat tagad pat esot jaunās attiecībās tā iepriekšējā mīlestība atstājusi dziļas rētas sirdī un lai gan mīlējām viens otru un garīgi saderējām visur, tomēr fiziski to īstenot neizdevās. Tagad vēl pēc 2 gadiem vēljoprojām domāju par viņu, tomēr saprotu, ka tas nav iespējams..;-)
19.08.2015 12:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits