Biju kopā ar savu draugu nedaudz vairāk, kā gadu, kad izšķīrāmies uz kādu mēnesi. Toreiz gan bija mazliet citi šķiršanās iemesli - viņam bija ļoti grūts posms dzīvē, iemeslus neminēšu, un viņš ļoti ierāvās sevī un gribēja no tā pasargāt mani. Uz papīra izšķīrāmies, bet tāpat ļoti regulāri tikāmies un es viņu ļoti atbalstīju; mēnesi vēlāk atkal bijām kopā.
Bet. Man ne personīgi, bet ļoti tuvajā ģimenes lokā ir tāds romantiskais stāsts -
apprecējās divi cilvēki. Pēc pusgada izšķīrās. Laikam par jaunu bija :) Pagāja kādi gadi četri, kuru laikā viņi kaut kādā brīdī (sākumā paslepus) atsāka satikties, un tad apprecējās vēlreiz. Nu jau laikam pieci gadi laulības ir. ;)
Bet es Tev teikšu tā - laid viņu vaļā. Ironiski, ka Tev to saku, jo šobrīd tieši tāda paša iemesla dēļ nevaru atlaist savu bijušo .. To pašu, par ko stāstīju sākumā. Arī gribēju visu dzīvi ar viņu. Es zinu, ka gribas cerēt, ka viņa atnāks atpakaļ. Bet pareizā rīcība, ko ieteikt Tev un sev, ir tāda, ka jālaiž viņa vaļā.
Man pat ir grūtāk - es paspēju iepazīties un satikties ar pāris čaļiem .. un sapratu, ka ilgojos pēc bijušā, jo tas bija krutāks, bet nu, viņš ir tas, kurš aizgāja un viņš ir tas, kurš nenāk atpakaļ.
Diemžēl, viņa, visticamāk, arī nenāks. Un, ja atnāks, tad kaut kad vēlāk un gaidīt nav jēgas. Dzīvo, kā dzīvodams, viss sakārtosies.