labvakar, dāmas! :)
mana problēma ir tāda, ka pēc skūšanas uz bikini maliņām sametas daaaudz pumpiņu, kas ļoti sāp. ieaugušo matiņu nav, taču skats ir ļoti neglīts. varbūt kādas smēres, ziedes? negribu, lai ir tik nesmuki :(
es bikini skuju ar vīriešu skuvekli, liekas ka labāk noskuj, varbūt tikai manas iedomas.. nekad neizmanoju skūšanās putas, vnk ar ziepēm, nekas nekādas pumpas nemetas, un āda ar laiku tiešām pierod pie skūšanās.
Man jau arī šķiet, ka āda ar laiku pierod. Es skujos jau vairākus gadus, pumpiņas ir retu reizi, ja izvēlos nepareizu veļu, tad arī tikai maliņās. Tur ar pinceti tad izrauju saknīti un viss ok.
Skujos ar parasto dušas želeju un skuvekli. Neko īpašu pēc tam arī nesmērēju.
es bikini skuju ar vīriešu skuvekli, liekas ka labāk noskuj, varbūt tikai manas iedomas..
Man arī tā šķiet.
Bišķīt off topic. Atceros, ka draugs savam bija aizmirsis jaunu galviņu nopirkt. Eju dušā tulīt skūšos ar savu venus. Skatos nav tie želejas spilventiņi vairs. Izrādās, šis bija aizņēmies, norāvis nost, jo nevararējis saprast kapēc klāt kaut kādi ziepju gabali :D Bet viņam bārda esot ideāli noskuvusies. Vēl pāris reizes aizņēmās. :D
Esmu skuvusies jau no pusaudzhu gadiem, nekad nekaadu probleemu nav bijis. Pumpu nav, neieaug nekas. Neredzu jeegu pirkt nezin kaadus speciaalus liidzekljus skuushanai, lietoju vai nu parastas ziepes, reizeem skujos arii sausaa veidaa. Nekaadu probleemu. Tiesa gan, skuveklja galvinjas mainu tikliidz taas saak kjerties un nepildiit tik labi savu funkciju.
Savukaart vaksaacija gan manai aadai ir dziivaa elle - asinjoshana+saapiigs apsaartums, kas paliek dienaam ilgi. Nekad vairs sevi taa nemociishu.
Drogās šie arī ir, bet Isana putas, kas ir mazliet lētākas, arī ir labas. :)
Es gan bikini tikai vaksēju, ja mazliet maliņas ir ataugušas un jāiet uz pludmali, tad noskuju, man ir Venus ar želejas spilventiņiem, ļoti forši skuvekļi :)
Tiem Venus skuvekļiem (pašai pamatnei) var taču nopirkt arī atsevišķi galviņas un nomainīt no cita tipa ? Nezinu kā lai paskaidro... nu piem., parastais klasiskais Venus zilais skuveklis un nopirkt piem., Embrace kasetes? tā kopā viņus var salikt?
Jo gribās pamēģināt arī kādus citus skuvekļus no Venus, bet īsti negribu pirkt pašu skuvekli, jo tas viens man jau ir.
Nezinu, ceru, ka sapratāt. :-D
skuveklis man arī ir venus parastais, putas kā kuro x, tagad kaut kādas random, bet parasti gillete. mēģināšu ievērot jūsu padomus.
cik makša tas bepanthem krēms?
un neiesakat vaksāciju vai epilāciju, bikini zonā es to nevarētu izturēt..