Atkal runa ap diētu... :D Lieta tāda, ka nedēļu ēdu auzas no rīta, nedaudz ogļhidrātus pusdienās ar dārzeņiem, vistu vai olu (citreiz 3-2 olas dienā). Vakarā kādu šķēlīti Lāču burkānmaizes, daudz dārzeņu. Gāju gulēt tukšu vēderu, ka reizēm sanāca aiziet 3 naktī pēc svaiga gurķa.. :D
Un - pa šo nedēļu izdevās nomest 3 kg! :)
Taču, gribēju zināt, kā labāk vārīt putras - ūdenī un pievienot sviestu, vai pienā+nedaudz ūdenī, bet sviestu nelikt? Kā ir vērtīgāk un diētiskāk? Man īsti tā negaršo sviests, tāpēc..:/
Un vai šos produktus mierīgi var iekļaut ēdienkartē:
-pienu 2,5
-sieru 14%
-arbūzu
-plūmes, saldus ābolus
-speltas miltus, herkuless kviešu pārslas putrai?