Sveikas! Ko jūs domājat par kulonu ar burtu? Patīk? Varbūt pašas nēsājat savu vārda pirmo burtiņu?
Šodien veikalā redzēju savu burtu un tagad domāju, pirkt vai nepirkt.:-D
Pirms kāda laiciņa skatījos etsy.com, bija viena daļa, kas man patika. Beigās tomēr nenopirku, pat nezinu kapēc. Esmu pirkusi dāvainai tādu, sudraba, kur piekariņš ir pērle + "horoskopa akmentiņš" + burtiņš. Saņēmējai ļoti patika :-)
Brālis draudzenei vēlējās vārda dienā uzdāvināt šādu kaklarotu un jautāja man, ko labāk dāvināt - viņa vārda pirmo burtu, vai pašas draudzenes vārda pirmo burtu. Nemācīju atbildēt! Lai gan vārda diena jau pagājusi un ķēdīte netika uzdāvināta, vienalga vēlos uzzināt jūsu domas.
Labāk būtu bijis dāvināt viņa paša vārda pirmo burtu, vai meitenes? :-)
Man draugs uzdāvināja ar mūsu abu vārdu pirmajiem burtiem, viņa patēvs ņemas ar sudraba rotu darināšanu, tāpēc ķēdīte bija drauga paša izdomāta un arī savu roku pats bija pielicis. Arī nēsāju gandrīz vienmēr. :-)
Brālis draudzenei vēlējās vārda dienā uzdāvināt šādu kaklarotu un jautāja man, ko labāk dāvināt - viņa vārda pirmo burtu, vai pašas draudzenes vārda pirmo burtu.
Protams,kad ar draudzenes vārda pirmo burtu. Man liktos dīvaini,ja draugs dāvinātu ar sava vārda burtu:D