Es lasu autores atbildes un man kaut kā liekas, viņa ļoti iespringst uz to, ka tas ir normāli, ka vecāki maksā (ja kāds saka pretējo, tad baigi censas argumentēt) . Tas ir normāli, bet nav normāli to uztvert kā pašsaprotamu un necensties pilnveidoties. Es strādāju no 17 gadu vecuma, man neizdevās pabeigt augstāko, bet laikam tāpēc, ka arī necentos. Forši ka kādam ir iespēja šādi atpūsties un studēt. Tikai jāatceras, ka pēc skolas beigšanas ne vienmēr uzreiz atrod darbu savā nozarē. Man ir draudzene, kura studē ārzemēs, viņai jau 28, nekad nav strādājusi, mamma vēljoprojam materiāli atbalsta.. un neliekas, ka vina kādreiz saņemsies strādāt. Vienmēr visādas atrunas. Tā ka, ja man būtu 23 un nekādas darba pieredzes, es laikam nedaudz satrauktos, jo var sanākt, ka nav vēl 25 gados utt. utt. Arī darba tirgū vērtīgākie darbinieki ir tie , kas sākuši no apakšas, pieredze iemaņas un zināšanas, kā lietas funkcionē augstskolā nemāca. Arī pastrāājot par pārdevēju vērtīga pieredze redzēt, kā biznesa pasaule darbojas, funkcijas, ko veic tie, kas strādā zem prieksiniekiem ir patiesībā tas , kas visu to lietu pavelk. Ja firmas direktors nezina, ko dara pārējie kompānijā, pats neko līdzīgu nav darījis , tikai izmācījies savu nozari un uzreiz par direktoru - ārzemēs ir daudz tādas kompānijas, kur šie direktori reāli nemaz nezina, ko pārējie uzņēmumā dara un vispār reāli tikai atsēž savu laiku darbā tāpat kā studijās.