Bet kas īsti ir tie negaidītie apstākļi? Ja tas ir pēc varianta, ka viņiem ir darīšanas Rīgā un pie viena grib iepazīties, tad jau viss ir krietni vienkāršāk - piesakies uztaisīt vienkāršas pusdienas/vakariņas un pārējo, lai vīrietis nokārto.
Tie negaidītie apstākļi ir tādi ka gadījās baigā ķibele ar mašīnu, nu tas ar bija piedzīvojums, bet baigās iznāca tā ka mašīnu vajadzēja atvilkt pie manas mājas, bet tā kā ar līdzekļiem pašvaki tad nu domājām vai vest pašlai uz servisu vai nē, jo itkā jau to mašīnu vajag, bet tajā pašā laikā var iztikt bez uz kādu mirkli. Tad nu drauga tēvs pateica ka nedēļas laikā atbraukt kopā ar mana drauga brāli un kā draugs teica, viss ticamāk māte ar būs līdzi pie mums un tad viņi centīsies to mašīnu sataisīt (cerams ka izdosies), bet ja nē tad vismaz tiks skaidrībā vai motors ir jāmaina vai nē. Tad nu ar iznāk ka drauga radi brauks pie mums, tēvs, mans draugs un viņa brālis taisīs mašīnu un viss drīzāk viņa mamma gan jau dzīvosies pie mums dzīvoklī kamēr viņi tiks galā. Paldies dievam ka man ar viņa māti ir super attiecības :) Kā ne kā abas esam svari un ļoti labi satiekam.
Tā kā jā tie nu ir tie apstākļi, jo lētāk iznāk atbraukt radiem, ar visām atslēgām un visu lai remontētu mašīnu nekā vilkt mašīnu uz servisu, tad konstatēt cik liela skāde un tad vel pēc tam papildus maksāt vai nu par remontu, vai arī vilkšanu atpakaļ/ kur citur.
Noskaidro, ko radi neēd... Un tad tik šmorē galdu pieļauju, ka drauga Vecāķu arī ir satraukti
To ko viņi ēd es paldies dievam ļoti labi zinu, vispār pa lielam viņi ir viss ēdāji tā pat kā mana ģimene, tik grādīgos ļoti, ļoti reti dzer.
Es varu saderēt ka drauga māte ir satraukta, par tēvu gan nemācēšu teikt :D
jūtos baigi atbildīgi par to,lai nu visiem viss "sapasētu" un visiem būtu,par ko parunāt.
Man ir tieši tā pat :D Ja vel būtu tik drauga māte tad jau ok, bet man vispār reizēm viņa tēva priekšā bail ko teikt :D