Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vecāku pirmā tikšanās

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tātad negaidītu apstākļu dēļ ir sanācis tā ka mana drauga vecāki beidzot tiksies ar maniem vecākiem. Un man godīgi sakot vienkārši tas drusku uztrauc tāpēc gribēju tik apjautāties kā jums ir beigās izgājis tas ka jūsu vecāki tiekas ar jūsu partnera vecākiem? Vai varbūt ir kādi ieteikumi? Godīgi sakot es pat nezinu kā viņus pie mums uzņemt, vai cienāt ar kafiju/tēju un cepumiem, vai ko kārtīgāku, jo kā ne kā viņi brauks pusi Latvijas uz Rīgu un tad pēc tam vakarā atkal atpakaļ, tad nu itkā laikam vajadzētu kārtīgi pabarot lai nebūtu izbadējušamies mājās jādodas.

Vispār kad es šo uzzināju gan man, gan manai mātei bija apmēram vienāda sejas izteiksme, abas ar lielām izplestām acīm skatījāmies tā itkā gals klāt :D
Lai nu kā man ar māti abām ir uztraukums par to kā nu tagad būs.

Protams grādīgie dzērieni lai būtu atslābums šeit nebūs iespējami jo gan drauga radiem tajā pašā vakarā jābrauc prom ar mašīnu gan arī jo vienkārši viņa radi nedzer.

Ai man bail :D Glābiet mani :D
09.08.2015 00:41 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Tak pieauguši cilvēki visi, būs labi ;)
Un pabarot gan vajag, tur tev taisnība!
09.08.2015 00:45 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Mums tas izpalika, jo puisis ir bārenis, bet mana ģimene tikās ar viņa onkuli, un tas jau apmēram tas pats, uztraukums bija liels, jo atškirigi cilvēki, bet galdā lika tika salāti, uzkodas, tēja, kafija un bija vasara, beigās ārā tika cepts šašliks un bija pastaiga gar jūru, sarunas, viss izvērtās labi :)
Veiksmi, viss būs ok :)
09.08.2015 00:46 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Domā pozitīvi - citiem mēdz būt trakāk! :D Mana vīra vecāki brauca no Somijas uz Latviju iepazīties ar maniem vecākiem, tajā laikā ne vieni ne otri angļu valodu vai jebkādu kopīgu valodu neprata! :D

Bet kas īsti ir tie negaidītie apstākļi? Ja tas ir pēc varianta, ka viņiem ir darīšanas Rīgā un pie viena grib iepazīties, tad jau viss ir krietni vienkāršāk - piesakies uztaisīt vienkāršas pusdienas/vakariņas un pārējo, lai vīrietis nokārto. :D
09.08.2015 00:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Noskaidro, ko radi neēd... Un tad tik šmorē galdu :) pieļauju, ka drauga Vecāķu arī ir satraukti :D
09.08.2015 00:53 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Noteikti jācienā ar ko kārtīgāku,vislabāk jau ar pašas gatavotu-Tavu firmas ēdienu,kas Tev vislabāk pašai sanāk. :)
Man arī ir satraukumiņš šādās reizēs,sapazīstinot ne tikai vecākus,bet arī draugus no dažādām kompānijām,jūtos baigi atbildīgi par to,lai nu visiem viss "sapasētu" un visiem būtu,par ko parunāt. :D
09.08.2015 00:53 |

Reitings 17203
Opā laba ideja, varētu rosolu sataisīt :D
Žēl gan ka mums ir dzīvoklis nevis māja, tad arī varētu sacept šašļikus.
Es jau iekšēji zinu ka viss būs labi, bet tik un tā liekas bailīigi/amizanti tas ka beidzot mana māte varēs parunāt ar drauga tēvu, jo viņi abi ir tādi cilvēki kas ļoti var filozofēt un tur nu nedod dievs uzskati atšķiras :D Mēs jau ar draugu esam par to smējušies vairāk kārt ka tas mums no malas varētu būt kā kino :D

Un protams zinot manu māti viņa vel pastāstīs viss apkaunojošākos manas bērnības izgājienus ka es tur pat uz vietas gribēšu zemē ielīst jo pa lielam drauga vecāku priekšā cenšos būt mierīga un ne pārāk uzkrītoša :D
09.08.2015 00:57 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Nuuuu man vēl šī te lietiņa nav jārisina :D arī mūsu vecāki nesarunātos ,jo mani senči neprot angļu valodu un drauga tētis - latviešu :D kamēr vēl tā diena nav pienākusi, varu mierīgi uzelpot :D

Bet ko es galdā liktu? Noskaidrotu vispirms ,ko ēd,ko nē,lai nesanāk tāda baigā awkward situācija. Tad jau kaut ko pa savam spēkam uzčinītu :D
09.08.2015 01:00 |

Reitings 209
Reģ: 03.05.2014
Es arī ļoti baidījos no tā. Bet beigās nebija tik traki. Galvenais, lai viņi ir tādi, kā ir. Uzklāj nelielu galdu un tad jau, kad sāks runāt, pats par sevi ieiesies. ;-)
09.08.2015 01:00 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Man jau patīk šādās reizēs tā uzkrītošā smiešanās par citu asprātīgajiem vai ne tik asprātīgajiem jokiem :D
09.08.2015 01:04 |

Reitings 17203
Bet kas īsti ir tie negaidītie apstākļi? Ja tas ir pēc varianta, ka viņiem ir darīšanas Rīgā un pie viena grib iepazīties, tad jau viss ir krietni vienkāršāk - piesakies uztaisīt vienkāršas pusdienas/vakariņas un pārējo, lai vīrietis nokārto.

Tie negaidītie apstākļi ir tādi ka gadījās baigā ķibele ar mašīnu, nu tas ar bija piedzīvojums, bet baigās iznāca tā ka mašīnu vajadzēja atvilkt pie manas mājas, bet tā kā ar līdzekļiem pašvaki tad nu domājām vai vest pašlai uz servisu vai nē, jo itkā jau to mašīnu vajag, bet tajā pašā laikā var iztikt bez uz kādu mirkli. Tad nu drauga tēvs pateica ka nedēļas laikā atbraukt kopā ar mana drauga brāli un kā draugs teica, viss ticamāk māte ar būs līdzi pie mums un tad viņi centīsies to mašīnu sataisīt (cerams ka izdosies), bet ja nē tad vismaz tiks skaidrībā vai motors ir jāmaina vai nē. Tad nu ar iznāk ka drauga radi brauks pie mums, tēvs, mans draugs un viņa brālis taisīs mašīnu un viss drīzāk viņa mamma gan jau dzīvosies pie mums dzīvoklī kamēr viņi tiks galā. Paldies dievam ka man ar viņa māti ir super attiecības :) Kā ne kā abas esam svari un ļoti labi satiekam.

Tā kā jā tie nu ir tie apstākļi, jo lētāk iznāk atbraukt radiem, ar visām atslēgām un visu lai remontētu mašīnu nekā vilkt mašīnu uz servisu, tad konstatēt cik liela skāde un tad vel pēc tam papildus maksāt vai nu par remontu, vai arī vilkšanu atpakaļ/ kur citur.

Noskaidro, ko radi neēd... Un tad tik šmorē galdu pieļauju, ka drauga Vecāķu arī ir satraukti

To ko viņi ēd es paldies dievam ļoti labi zinu, vispār pa lielam viņi ir viss ēdāji tā pat kā mana ģimene, tik grādīgos ļoti, ļoti reti dzer.
Es varu saderēt ka drauga māte ir satraukta, par tēvu gan nemācēšu teikt :D

jūtos baigi atbildīgi par to,lai nu visiem viss "sapasētu" un visiem būtu,par ko parunāt.

Man ir tieši tā pat :D Ja vel būtu tik drauga māte tad jau ok, bet man vispār reizēm viņa tēva priekšā bail ko teikt :D
09.08.2015 01:08 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Oij, mēs vēl neplānojam, bet man tāpat jau ir stress, jo kādreiz jau būs jāsapazīstina. :) Es galdā liktu karbonādes/kotletes, ar kartupeļiem, štovētiem kāpostiem un atsevišķi kādus salātiņus, to pašu rosolu vai dārzeņu salātus. Noteikti padomātu arī par saldo. Ja ne kāds paštaisīts deserts, tad vismaz kūka un augļi. Protams, kafija/tēja. Ļoti jauki būtu,ja iedotu vecākiem līdzi arī ceļamaizi , kaut to pašu kūkas gabalu, ja tik tāls ceļš priekšā.
09.08.2015 01:08 |

Reitings 17203
a ne kāds paštaisīts deserts, tad vismaz kūka un augļi. Protams, kafija/tēja.

Tā kā man tā uztraukumos nekādi baigie saldie neiznāks + tā kā tā viss drīzāk būs darba diena tad arī laiks būs tk cik būs viss drīzāk pirksim kūciņu :) vai varbūt es sacepšu mafinus/keksiņu kas tā ātri un vienkārši iznāk :) varētu ar pīrādziņus nopirkt un kādas končas.

Nu tik tāls ceļš priekšā jau viņiem ar nav ka cēļa maizi vajadzētu tik 3- 4 stundas un ja jau mājās pabarosim visus tad jau līdz savām mājām viņi galīgi izbadējušies nebūs, bet nu to ar var padomāt. Varbūt to pašu keksiņu var iedot līdzi, kā ne kā drauga māte vienmēr kad mēs aizbraucam pie viņiem sadod mums lauku labumus - olas, pienu, dārzeņus, tā kā negribētos galīgi laist viņus prom tukšā ar.

Es jau ar protams cenšos vismaz konfekšu kasti atvest uz drauga mājām kad ilgāks mirkīt sanācis netikt tur, ko ta es citu muļķa rīdziniece varu atvest :D
09.08.2015 01:16 |

Reitings 16391
Vari uzcept tortīti...to vajag meistarot dienu iepriekš..tad arī stresiņš būs mazāks ;)
09.08.2015 01:19 |

Reitings 16391
Turklāt..tagad ir laba sezona..sataisi gaileņu mērci, klāt kartupelīšus...Mmm
09.08.2015 01:21 |

Reitings 1170
Paldies dievam ka man ar viņa māti ir super attiecības

Cik izklausās, tad arī vīrieša puses radi ir diezgan vienkārši cilvēki (labā nozīmē), ja nepārspīlēsi ar ierašanos vakartērpos un neizrunājamiem ēdienu nosaukumiem, tad jau problēmām tiešām nevajadzētu rasties.
Ieteiktu padomāt par kaut kādām vienkārši apēdamām un līdzpaņemamām pusdienām, ko vīriešiem līdz sadot (ar domu, ja remonts ievelkas un mega cepeti varēsiet ēst sieviešu ielokā) :D
Vispār ja ar vīrieša māti attiecības ir labas, tad vari mierīgi no viņas arī uzzināt aptuvenu vēlamo tās dienas plānu (ja nedzīvo Rīgā un ikdienā te neciemojas, mazums grib kādu veikalu/muzeju/ielu/māju redzēt u.tml.). :)
09.08.2015 01:22 |

Reitings 17203
Jā drauga radi ir vienkārši cilvēki kas man pat ļoti patīk jo viegli ar viņiem runāties pa lielam ja neskaita tēvu no kā man ir bailulis :D

Drauga radi jau ik pa laikam uz rīgu brauc, tā kā nav arī tā ka viņi rīgu tik ļoti nepazītu kā arī nedomāju ka viņi baigi vakara pusē ko paspēs vel apskatīt jo tā satikšanās varētu būt tik pēc 17 un kamēr ar mašīnu tiks galā un pasēdēšanu viss drīzāk viņiem ātrāk gribēsies mājās tikt, tā kā kādu vietu apskatīšana utt viss drīzāk nebūs nepieciešama. Un ja ar būtu man pat nebūtu mazākās sajēgas ko ieteikt jo kā jau dzimusi un augusi rīdziniece, man viss rīgā nepatīk un neinteresē :D

Vari uzcept tortīti...to vajag meistarot dienu iepriekš..tad arī stresiņš būs mazāks

arī iespēja bet tad man veselu dienu būs jauztraucas vai torte būs izdevusies :D es savām kulinārijas prasmēm līdz galam tik ļoti neuzticos :D

Turklāt..tagad ir laba sezona..sataisi gaileņu mērci, klāt kartupelīšus...Mmm

jā nu tas jau būtu arī labi, bet nu nez, priekš tādas pirmās satikšanās ko foršāku gribas pasniegt lai gan man jau ar nav subjektīvs skatījums uz šo ēdienu jo man viņš ne pārāk iet pie sirds :D
09.08.2015 01:31 |

Reitings 16391
Aukstā zupa kā pirmais ēdiens... Klāt var kādu sacepumu krāsnī...
09.08.2015 01:35 |

Reitings 1170
Ej vīrieša vietā labot mašīnu un lai vīrietis domā kā pabarot un izklaidēt visus pārējos :D :D
09.08.2015 01:36 |

Reitings 17203
Darla Ar lielāko prieku :D Man jau patik apgūt tādas lietas :D Ak draugs arī tā smējās ka ieraudzīja manu un manas mātes skatienu par šiem jaunumiem ka brauks pie mums :D

cormeum Vot jā Aukstā zupa ar derētu ar sacepumu :)
09.08.2015 01:38 |

Reitings 1170
Bet ja viņi tikai pēc pieciem atbrauks, tad domā nebūs jau paēduši?
09.08.2015 01:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits