Kā izpaužas netaisnīga attieksme?
Parasti šķiet, ka visi tie labie un burvīgie puiši jau sen kā izķerti.
Māju tu bez šaubām tīri ar rīvētām ziepēm un lupatu un grīdas arī ar rokām mazgā. Tāpat ar veļu - ar ziepēm un pie upes uz laipas, pēc tam jāskalo un jāizgriež ar rokām un jānes 5 km bļodā līdz mājām. P**ģec - pārpūlējusies princese.
Pirms nedēļas pa nopietnam sastrīdējos ar puisi līdz šķiršanās robežai.Šķiries tad arī!
Tagad jau vairākas dienas esmu nesaprašanā vai es tiešam gribu iet prom.
Viņam tika dotas jau daudz iespējas laboties un viņš vēl pēdējo reizi lūdz vienu iespēju.Ja reiz viņam ir tikusi dota iespēja vairākas reizes, tad es tavā vietā vairāk nedotu. Ietu prom, škirots, vai teiktu lai iet pats projām. Atkarībā kuram pieder mājoklis kurā abi dzīvojat. ;-)
Dot vēl pēdējo iespēju vai nē?
Škiršanās iemesls ir viņa slinkums un netaisnīgā attieksme pret mani.Tevis viss rakstītais liecina, ka vajag škirties! Vai Tu šķirsies vai nē- tā jau ir Tava darīšana. ;-)
Un ar ko tad tā pārpūlējies tas tēviņš-ar rīšanu un kuņģa audzēšanu? Ja jau viss tik vienkārši un nekāda piepūle nav vajadzīga, tad jau arī nabaga vārgais vīrietis varētu saņemties spēkus un kaut ko no tā nenozīmīgā saraksta paveikt.