Domāju, ka daudz vairāk cilvēku brauktu un nemuhļītu, ja mēnešbiļete maksātu līdz 35 EUR.
Man pašai oktobrī beigsies studentu atlaide, braucu daudz, bet pelnu ne tik daudz, lai man nesāpētu pirkt katru mēnesi pa 50 eur šo lielisko iespēju braukt ar smirdīgiem onkuļiem vienā transportā. Problēmu ir daudz ar RS, kuras ir vienkārši neatrisināmas, bet maksa ir mazliet par augstu.
Vidēji mēnesī ir 20-21 darba diena + 10 brīvdienas. Tātad jāpērk 1 transportam darba dienām = 30 EUR, jau tā šausmīgi ierobežojoši, un sanāk tikai darbs-mājas, mājas-darbs, ne ciemos vakarā, ne uz mežaparku paskriet nesanāks. Bet nedēļas nogalē arī kaut kur gribas kādreiz tikt, uz kino kaut vai. Tur cits transports. Tātad var pirkt braucienus, pietiktu ar 20 braucieniem = 20,90 EUR. Bet vēl vajag braucienus priekš tam, lai kādreiz darba dienā varētu arī aizdoties kaut kur, pieņemsim, ka 1x nedēļā kaut kur vakarā brauc cilvēks - papildus 10 braucieni = 10,90 EUR. Tas kopā jau ir 60+ EUR.
Grozies kā gribi, lai Rīgā dzīvotu un justos nosacīti brīvi, mēnesī tas maksā 50 eiro, jo, ja neesi visu brīvo laiku pie televizora sēdoša tante, kam dzīvē ir tikai darbs darba dienās, nav variantu.
Protams, runa ir par to pusgadu, kad ir pretīgais laiks (no oktobra beigām līdz aprīlim) un nekādas iešanas ar kājām vai braukšanas ar riteni nav iespējamas. Pie tam vēlā vakarā tusēt uz vecrīgu ar riteni nebrauksi, uz teāteri ar riteni nebrauksi - vienalga jāpērk braucieni.
Par to, ka vajag izglītību, lai vairāk pelnītu un neuztrauktos par cenu - nu vai zini. Es pelnu mazliet virs minimālās.
Esmu ārsts.
Vot pasaki man, ka man ir nepietiekama izglītība.