Kā iztaisnot pūkainus nepaklausīgus matus? Kādus līdzekļus lietot? Parasti lietoju matu putas pēc mazgāšanas, ieklājot mitros matos un pirms iztaisnot šķipsnu iepūšu laku. Bet vienalga mati nav pilnīgi taisni. Laikam taisnotājs sūdīgs, kaut gan nesen pirkts, vai es neprotu taisnot. Varbūt varat ielikt linku uz kādu lapu kur aprakstīts kā iztaisnot tādus matus. Vienkārši apnika.
Ak jā, taisnotājs ir Scarlett hs-60004. Varbūt kādam ir kāda atsauksme par šo taisnotāju vai vienkārši Scarlett produktiem. :-)
ir tak visadi lidzekli,kas paredzeti pret pukoshanos, taisnoshanai, shampuuni. nevar buut,ka nekas no shii neliidz. man pashai ir looti puukaini mati un iztaisnojas perfekti
Ieliec matos keratīnu, un uz pusgadu aizmirsīsi par taisnotāju un pūkainiem matiem. Pirms sāku likt matos keartīnu, man bija drausmīgi kupli, nepaklausīgi un viļņaini mati, tagad ir pilnīgi taisni un vairs nav pūkaini.
Par to laku es arī brīnos, ja pūš pirms taisnošanas...sanāk taču iecept viņu matos (t) putas saprotu, bet, manuprāt, sausina matus...labāk kādu pūšamo vai krēmveida līdzekli matu nogludināšanai ;) man patīk Gliss Kur pūšamie...
Mana vaina-neprecīzs jautājums:-D Man nevajag ideāli taisnus, bet problēma tāda, ka gali neiztaisnojas. Ir sausi bojāti, laikam vajadzēs noīsināt:-D Nav jau tik traki ar to laku, negāžu tādus kvantumus, ka mati saķepuši, tikai mazliet izsmidzinu.
Jo vairāk taisnosi ar keratīnu, jo ilgāt turēsies taisni, man piemēram, pirmo reizi iztaisnojot tas keratīns arī turējās 2 mēnešus, bet tagad pēc 6 taisnošanas reizēm jau turas pusgadu.
Es pie frizierītes nopirku tādu divfāžu līdzekli- kondicionieri(schwarzkopf), ko iepūš mitros matos. Un lai, ko es darītu-lokotu vai taisnotu mati ir mīksti un spīdīgi .....uz dažām stundām. Pēc tam mani mati atkal dzīvo savu dzīvi . Nu ļoti nepaklausīgi mati.