Man vīrs ir taupīgs, bet es neesmu. Ir bijušas šādas tādas diskusijas par šo tēmu, bet kopumā esam pieslīpējušies, viņš ir sapratis, ka ir lietas, uz kurām nevajag taupīt un es esmu sapratusi, ka ir lietas, uz kurām var ietaupīt. Man patīk tas, ka mēs naudu visvairāk tērējam kopīgām lietām / atpūtai. Nekad nav patikuši tie vīrieši, kas naudu vienmēr notriec tikai sev, savos hobijos, tehniskās lietās vai aliņos :D
Priecājos, ka mans vīrs netaupīs uz dāvanām man ( protams attiecīgās robežās, ne jau dāvinās man to, ko nevar atļauties, bet ne arī kādas lētas smaržas vai bižutēriju, ko es nenēsātu ) , bet vairāk ietaupīs uz sevi drīzāk. Tas ir mīļi. Tā nu es arī ik pa laikam palutinu viņu vairāk kā pati sevi :)
Viņš mani aizved vakariņās, norezervē galdiņu, nopērk puķes, piemēram, bet es savukārt nopērku biļetes uz kādu koncertu / teātri. Mums vispār abiem patīk naudu tērēt kopīgā atpūtā, ceļojumos.
Bet taupam, piemēram, uz apģērbu. Nepērkam 100 lupatas, bet vienu vai divas kvalitatīvas lietas.
Kopumā runājot, man nepatīk ne pārlieku taupīgi, ne izšķērdīgi vīrieši. Labākais ir zelta vidusceļš.