Dāmas,varbūt salasamies kādā kuplā pulciņā un dodamies šajā nogalē paballēties? :) Izdomājam kādu foršu Cosmo mini saietu :-P es tik sen nekur neesmu bijusi
1.brīdī izlasīju "Mellenēm ir jāatpūšas", tad sakoncentrējos, izlasīju vēlreiz, un pie sevis nodomāju "jā gan, pietiks šodien strādāt, iešu mājās". Paldies par tēmas nosaukumu, savādāk līdz saulrietam atkal aizsēdētos darbā ;)
Nav slikta ideja. Tieši nesen iedomājos, ka derētu kāds cosmo pasākums. Šeit esmu 6us gadus, bet nevienā tikšanās reizē neesmu bijusi.
Tikai.. runājos vietu un laiku šeit, var uztrāpīt klātienē troļļu apmeklējumu.
Piedāvāju izveidot FB kādu slēgto grupu (grupas nosaukumu pasakot šeit PM) un tur tad arī visu runāt.
Piesakās kāda organizatore vai arī es to varu uzņemties.
ooo,Scandinavian :) super! Facebook es personīgi arī biežāk apmeklēju un tā saruna būs aktīvāka.. Ja tev nav slinkums,varbūt izveido grupu un mēs tur visas piesakamies?
Nosaukumam nav īpašas nozīmes..kaut vai tas pats- Mellenēm ir jāatpūšas :-D
Sheela arī closed grupām var smuki iečekot visus dalībniekus, kas tur ir.. tā man negribas.. Tā kā šeit esmu sen.. jau apmēram pēc nikiem pazīstu personas, kuras ir ticama.. Lai nav kaut kādi "slēptie" troļļi utt.
Tātad! Es varētu izveidot Secret group un kandidātiem jāraksta PM šeit. Viedokļi?