Tikko ienācām no naksnīgas pastaigas, taisos ēst pēdējo gabalu picas, ko pirms pāris stundām ar draugu uzcepām, tad nodosimies kādai filmai un drīz jau pie miera, jo rīt pietiekami agri jāceļās un maz gulēts ballēšanās dēļ.
Jūtos ļoti, ļoti vientuļa, lai gan iemesla tam īsti nav Došos gulēt, ceru, ka no rīta jutīšos labāk. Mani tik ļoti nomāc cilvēki un civilizācija, burzma, mašīnas, troksnis, ka nevaru vairs Gribas laukus, mežus, ezerus, mieru un klusumu, skaistumu
Es arī dzeju tēju - dr.Tereško miedziņtēju. Cerams, ka izdosies gana ātri aizmigt, jo rīt agri jāceļas uz darbiņu. Atvaļinājums ir beidzies un tagad sāksies saspringtāks posms - darbs, skola, treniņi... Patiesībā jau priecājos! Vakar ar draudzeni bijām dzīvē un šodien visu dienu sāpēja galva
Diezgan nošokēja šis raksts. Kā var vispār tā rakstīt vadošais ziņu portāls? Neviena no viņām nav neglīta. Sanāk jau, ja nav supermodeles izskats, tad uzreiz neglīta. Nu un cik lieki kg vai cik smuka seja, ja otram cilvēkam viņa patīk, un ne tikai izskata ziņā, tad tas ir galvenais.
ellen, Delfi paliek delfi! Jautājums kas Delfos , jeb kādi cilvēki tur strādā/liek visus rakstus. Reizēm rodas sajūta, ka tur strādā mazgadīgie-pusaudži.
Lai arī reizēm palasu tur intereses pēc vien. Reizēm kaut ko sakarīgu jau atrast var, bet tā ka vispār nelasu vai uzskatu , ka nevajag lasīt, nē tā nav.
ღKima_guessღ - es jau parasti ar nelasu, taču šis raksts parādījās kā reklāmas ziņa šeit pat cosmo.lv lapā, tāpēc to ievēroju. Kā pašam raksta autoram nav kauns ko tādu rakstīt, to tiešām nesaprotu.