Čau Cosmo dāmas! :-)
Padalaties ar labiem seleriem no Aliexpress.com
Pastāstat ko pasūtijāt ?
Vai esat apmierinātas ar pirkumu vai atnāca tāds kādu vēlējāties?
Es arī esmu ļoti, ļoti daudz sūtījus . Tagad gaidu pēdejās 2 lietas. Vienmēr lasu atsauksmes, jo nevar jau zināt vai atbilst izmērs, tāpēc vismaz ņemu par vienu lielāku. :-D
Man ir tā kleita
Pirku pa 7eiro, pilnībā apmierina tas, kāda atnāca. Sašūta labi, pareiz diezgan atšķiras no bildes, ir tumšāka un nav kupla apakša, nedaudz tikai. Audums pilnībā nestaipās.
Ķēpa nav-izvēlies un maksā, bet laiciņš ir jāgaida. Kaut kādi sīkumi man atnāca pēc 2 nedēļām no pasūtīšanas dienas,visilgāk man parasti nāk kārotākās preces. Kleita nāca turpat 2 mēnešus. :D
Katrā ziņā no tā daudzuma ko esmu pasūtijūsi sūdzēties nevaru, diez gan kvalitatīvas preces un atbilst bildēm.:-)
Nelielām mantām parasti nav problēmas ar muitu vai pvn, jo selleri bieži vien raksta summu uz paciņas mazāku un atzīmē kā dāvanu.
Pašai vienreiz tikai sanācis braukt atmuitot, pasūtīju izlaiduma kleitu kkur pa 150$, tad gan jārēķinās ar papildu izmaksām.
Uuuun personīgi esmu novērojusi, ka no ebay mēdz atnākt ātrāk, nekā no aliexpress, bet ali ir vairāk lēto šmotku ar izmēra izvēli :-D ebayaa ļoti daudz ar one size.