No Elites vēl neiesaku Tatjanu Maļikovu. Pierakstījos, jo mājaslapā redzēju, ka viņa ir nodaļas vadītāja un man bija konkrēta problēma. Nez kāpēc iedomājos, ka nodaļās vadītāja būs viszinošākā un labākā. Tāāāādu konveijeru piedzīvoju pirmo reizi mūžā. Vizīte kopumā ilga labi, ja 6minūtes, kuru laikā viņa uzdeva jautājumus, uz kuriem pati arī atbildēja nesagaidot manas atbildes. Veica apskati uz krēsla (ar komentāriem "ai, neko tak nevar redzēt un saprast"), veica ultrosonogrāfiju (viss kārtībā, bet olnīcas izskatās tādas, ka nav brīnums, ka saskaros ar problēmām) un izrakstīja zāles (to gan darīja māsiņa brīdī, kad mani aizsūtīja maksāt un kabinetā jau bija cita paciente). Ārste noignorēja faktu, ka, bez aktuālās problēmas, šī vizīte bija paredzēta kā ikgadējā pārbaude - man netika paņemtas nekādas analīzes vai uztriepes. Kad jautāju, kad man pierakstīties uz nākamo vizīti (iedomājos, ka viņa gribēs apskatīties zāļu kursa rezultātus un tad arī paņemt vismaz parastai pārbaudei raksturīgās analīzes), viņa paskatījās uz mani lielām acīm un noteica, lai izdzeru zāļu kursu. Ja nepaliks labāk, tad lai arī domāju, kad pierakstīties.