Saņēmos un nopirku:

Tonis tāds foršs ikdienas variants :) Noturība ir ok, bet nav tā, ka izturētu visu dienu - pēc pusdienām pielaboju. Mazliet ir interesanta sajūta, kad ir uz lūpām, bet es domāju, ka tas tikai tāpēc, ka lūpu krāsas lietoju reti un nevaru pierast. Varētu būt, ka maķenīt velk uz sausumu.

Tonis San Paulo. Ohhh, iepatikās tā, ka nevarēju nenopirkt! Šis būs tāds vairāk izejamais variants (vismaz man). Bet tonis sulīgs un foršs. Noturība un īpašības tādas pašas kā Cannes.

Tonis "tea rose". Arī ikdienas variants. Par noturību nevarēšu pagaidām teikt, esmu tikai pamēģinājusi :)

Es gribētu teikt, ka man tomēr par dzeltenīgu. Varbūt tas tāpēc, ka tagad vasarā seja diezgan iesauļota un korektors ļoti izceļas :) Ziemā varētu nebūt tik uzkrītošs. Noturība - pa virsu klāju pūderi, bet tik un tā uz dienas beigām mazliet saiet krunciņās. Taukainā sejas āda dara savu :)
Jā, un mans pats, pats lielākais prieks un acu raugs:

Toņi patīk :) Ļoti patīk gaišākais šimerīgais tonis. Pagaidām vēl "testēju", bet teikt varu vienu - nebūs nekādas aršanas bez bāzes. (Tiesa, man diezgan taukaini ir arī plakstiņi :D). Dažām ēnām pigmentācija varētu būt labāka, esmu mēģinājusi klāt arī samitrinātas, tad ir ok. Patīk. (Bet, visticamāk, patīk tik ļoti tāpēc, ka gribēju to paleti :D)