Gribēju paprasīt vai kāda no jums varbūt zin, kur var nopirkt kreklu ar Rīgas ģerboni un uzrakstu Rīga apakšā? Gribu uzdāvināt tādu kreklu un gribu, lai ir kvalitatīvi, lai nav kā no T-Bodes, ka bilde drīz izbalē un plaisā.
Es esmu iepriekš taisījusi kreklus T-Bodē, bet tās bildes ar laiku sāk plaisāt un noteikti negribu, lai ar dāvanu tā notiek. Man pašai ir viens krekls ar ģerboni no Dziesmu Svētkiem, bet tas ar mazgāšanu ir tikai pabalējis.
Jā, bet acīmredzot ir kaut kāda tehnika ar kuru neplaisā :D Pietam es mēģināju uztaisīt uzvelckreklu.lv, bet viņi liek brīdinājumu, ka ģerboņa bildei ir pārāk zema kvalitāte, tā kā tas variants arī atkrīt.
Būs jāpaskatās. Es Latvijā nedzīvoju tāpēc pat īsti nezinu kur lūkoties. Pagaidām esmu izmeklējusi internetu krustu šķērsu, atradu tikai uzvelckreklu vienu dizainu, bet mani neapmierina ģerboņa krāsas. Citādāk būs laikam jāpasūta.
T-bodē nesen skatījos, ka ir divi varianti kā apdrukāt. Viens ar tādu kā plastmasiņu pa virsu ( tāda slīdīga un acīmredzot arī plaisā ātri) un otrs iekrāsots audums kam pieskaroties nerodas sajūta, ka tur vispār ir bilde iekšā, bet tas nav tik ļoti košs uz krāsainiem krekliem. Ja melns vai balts krekls tad smuki izskatās :)
Tas otrais variants ir tieši tas, ko meklēju, jo tam kreklam ko iepriekš pieminēju arī ir tā pati tehnika un, lai gan pabalējis tas ģerbonis, viņš joprojām ir. Paldies! :)