Katram Narvesenam ir savs franšīzes ņēmējs, tā kā par visiem vienota un patiesa viedokļa nebūs nekad. Katrs vadītājs ir citādāks un darba apstākļi, viss pārējais (arī mistiski atvilkumi no algas, kas ir tikai un vienīgi paša vadītāja ziņā, nevis ierasta prakse) ir atkarīgi tieši no viņa. Alga der studentam, kuru papildus arī vecāki uztur, zinu, ka viegli ir sastādīt grafiku pēc savām vēlmēm. Ja ej uz Narvesen, tad tikai uz lidostu, nebūs jāsaskaras ar apšaubāmiem tipāžiem, bomžiem utt., ticu, ka Origo tiešām var atstiept kājas.
Sliktākais visā darbā bija klienti.
Domāju, ka darbs ar cilvēkiem ir tas pozitīvākais strādājot tādā veikaliņā, kāds komplimentu pasaka, kāds pajoko, uzlabo garastāvokli dienā kad tas nav no labākajiem!
vai vērts, alga, attieksme utt?Meiģināt jau var. Kā nekā ir teiciens " kas neriskē nedzer šampanieti". ;-):-D Bet ja es būtu tavā vietā, nu ja nu galīgi nebūtu kur tad vēl padomātu. Bet laikam jau , ka nē. :-D Alga cik man zināms tuvu pie minimālā. Attieksme- viduvēja. Man viena paziņa strādā, tādēļ zinu ko rakstu. ;-)