Esmu sapratu dažus priekšnoteikumus autores problēmai, lai kēēksi būtu mīskti un patīkami arī nākamajā dienā, tie obligāti ir jāieliek kādā traukā, respektīvi, jānosedz, uzreiz pēc atdzišanas - tad arī aiznākamajā dienā tie būs smaržīgi un mīksti. Turklāt, nozīme ir mīklā. Jo vairāk olu, sviesta, jo tie garšīgāki + svarīgs ir mīklas biezums/šķidrums. No viegli lejamas mīklas kēksi arī iegūst patīkamāku, mīkstāku konsistenci. Ir viena laba recepte, tieši melleņu mafiniem, bet nav pie rokas.
Par pannu runājot - neesmu vērojusi atšķrības metāla/silikona formām. Izmantoju silikona jau pēdējos gadus, iepriekš ir bijušas metāla - savā virtuvē nejutu nekādas problēmas silikonam, bet + par to, ka vieglāk izmazgā un ātri ātri ielikt jau nākamo porciju!