Man ir tas prieks pazīt dažas īstas "gold digger" un, ja meitene/sieviete vēlas, ka viņai izmaksā pirmajos randiņos, lai gan, parasti šim žestam būtu jānāk no vīrieša, ja viņš ir gana nobriedis, tad tā nu noteikti nebūs tā īstā pazīme, ka viss, kas interesē, ir nauda, jo zinu daudzas, kam varbūt tas ir kā testēšanas paņēmiens vīrišķības pārbaudei, drīzāk, kā vēlme iztērēt visu naudu bankas kontā.
Tās, kurām nauda tik tiešām ir pirmajā vietā, man liekas, var "saost" pa gabalu un vīrietim jābūt galīgi akalm, lai neredzētu.
Pirmkārt, viņas pavisam noteikti neies uz randiņiem ar kādu, kuram naudas varētu arī nebūt, otrkārt, tiks prasītas dāvanas, - nopērc man to un šito, treškārt, prasība izmaksāt (pilnībā) ceļojumu/us, - esmu saskārusies ar veselām divām, kas ir šo panākušas, - un otrā savam puisim teica, ka šķirsies, ja viņš viņai neizmaksās braucienu uz Spāniju. Vēl, viņas diezgan atklāti par to runā, cik nauda ir svarīga, ka vienīgais, kāpēc puisis ir vajadzīgs - lai visur izvadātu, ar mašīnu un tml., un, ka pamestu savu šī brīža puisi, ja uzrastos, kāds turīgāks un glītāks.
Parasti šādas ir diezgan iedomīgas/pašpārliecinātas un ar sevi pārņemtas egoistes, ja tāds ir kāda vīrieša "tips", nu tad jā, var sagaidīt ko tādu, un, nu nenāk viņas pašas no trūcīgām ģimenēm arī, parasti, vismaz man zināmās ir gana turīgas pašas.