Tām kurām svarīga tikai nauda

Reitings 64
Reģ: 20.07.2015
Kā saprast vai meitene ir vai nav gold digger?
25.07.2015 22:03 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Te ir cosmo klasika - ja brauc sabiedriskajā, tad brends ir fake, bez izņēmumiem 8-)
26.07.2015 21:52 |

Reitings 1761
Royce, pec tava pedeja komentara ir skaidrs, ka tu esi tas, kam nav nekadas saskares ar bagatiem cilvekiem ( un ar bagats es domaju tadu, kura liquidity ir vismaz paris miljoni , ipasumus un investicijas nekaitot).
Labi, izskaidrosu.
Jebkurs bagats cilveks tere savu naudu savam vajibam un valaspriekiem. Stivu Jobsu un Bilu Geitsu varbut ari neinterese drebes un vai masinas, bet esmu drosa , ka viniem ir citas lietas, kuram vini tere/je miljonus.
Bagats cilveks var nevilkt zimolu drebes( lielaka dala gan izvelas augstas kvalitates apgerbu , ko nezinatajs uzreiz neatpazis, pie tam visbiezak tailor made) , bet vinam noteikti bus kas tads, kas noradis uz vina materialo stavokli.
Loti biezi viriesu vajiba gan ir masinas, tad nu vini ari perk Amg ar 600 zirgaspeku motoru. Nezinatajs no malas ta uzreiz vertibu masinai ari nenoteiks. Ak ja, un ir daudz tadu, kuri ikdiena brauc ar parastu Audi, bet tas nenozime, ka garaza nestav Aston Martin. Tas ipasi attiecas uz German speaking region.
Un ja ejam talak , tad varam runat par jahtam un privatajam lidmasinam. Ir cilveki, kuriem ir nosplauties, no kurienes ir vina bikses, bet vina Citation private jetam jabut darba kartiba utt .u.tjp.
26.07.2015 21:55 |

Reitings 64
Mierīgi meitēnem,es nemeklēju kaški,uzklausu visus viedoklus :) un principā tu tikko diezgan sīki uzrakstīji tieši to ko es arī vēlējos pateikt :) Es gribēju teikt ka tie,kuri loti izrāda āriškīgi ka ir "itkā" bagāti,tādi patiesībā nemaz nav
26.07.2015 22:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
es esmu braukusi mikrinjaa ar chanel somu un iistu pie tam... ok, man ir chanel mini, bet es esmu un braukshu nu nav taa sominja tik daarga

Lūk, mikriņš būs izpostījis Tavam Chanelītim reputāciju :D :-D
26.07.2015 22:06 |

Reitings 1761
Royce, tu teici, ka masinas un pulksteni ir figna, kurai naudu netere. Es , savukart, saku , ka tas ir mulkibas.
Ari pulksteni daudziem viriesiem ir millietina un vini tos kolekcione. Manam virietim , piemeram, bija paradums: ka veiksmigs darijums noslegts,ta jauns Patek Philippe pasutits. Jo vins vinus kolekcione.
Mans labs draugs , savukart, kolekcione vecas masinas un vecus pulkstenus, limited edition. Vins tam tere miljonus,jo viens Aston Martin veco laiku modelis vien maksa 1,2 mio Eur. Un sis puisis nak no gimenes, kura gadsimtiem ir varejusi atlauties principa visu.
Es nerunaju ne par kadiem wannabe cilveciniem.
26.07.2015 22:08 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Vispār jau sabiedriskajā ir pārvietoties vieglāk un ērtāk pa Rīgu, ja kāds vēl nezin, īpaši diskusijas autors. :D Ak, jā! Un kopā ar brenda somām, apaviem, apģērbiem, makeup un visu pārējo. :-P
26.07.2015 22:10 |

Reitings 64
Catelya- Nu nespried pēc sava vīrieša uzreiz par visiem :) loti daudziem turīgi vīrieši pulkstenus nenēsā vispār,jo neuzskata to par vajadzīgu :) Toties loti daudz tērēs celojumiem,dārgām privātmājām un ballītēm/svētkiem,labam alkoholam.
26.07.2015 22:21 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Samia

es nedzivoju latvijaa un, kad esmu Latvijaa man izbrauciens ar vilcienu, tramvaju, mikrinju, autobusu ir taada kaa bernibas garsha... Protams, mans viirs mani apdavina ar dargaam davanaam, bet man tas nekad nav bijis svariigi, mamma jau smejas, ka mans skapja satura veertiiba ir kaa dzivoklis riigaa, bet ja godiigi, man vienmer bijis vienalga. Man galvenais, lai berns vesels!

Tadelj nekad nesapratiishu sievietes, kuras dzenas pakalj tam miljonaram, parasti liekas, ka tadas sievietes ir berniibaa "apdaliitas" no vecaakiem ar milestibu, nav varejushi kaut ko materiaalaa zinjaa dot, tad nu liekas, ka vieniigaa izeja uz dziivi ir bagats viirs.

Es esmu satikusies ar ljoti, ljoti bagaatiem viirieshiem par kuriem Cataleya staasta, bet tas man nekad nav bijis meerkjis, nezinu, vienkarshi vinjiem esmu patikusi, varbut tadelj, ka tik naiva un naudu neuzskatu par veertiibu?
26.07.2015 22:33 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Nedz Jobs, nedz bagātību mantojošie consumerism ideoloģijas pārstāvji nav atbilstošs atspoguļotājs visai klasei. Abi ir galējības. Realitāte ir kaut kur pa vidu. Skaidrs, ka finansiālus panākumus guvuši cilvēki saprot, ka ilgtermiņā investīcijas nevis patēriņš silda ekonomiku, jo patēriņa cikls ir lagging (ar nobīdi). Līdz ar to patēriņa pieaugums norāda, ka ekonomika ir labākā situācijā kā bija iepriekš, bet nebūt nenozīmē, ka tā turpinās augt, patiesībā pat var radīt pretēju efektu, jo veicina inflāciju. No otras puses, sagaidītu, ka šāds cilvēks apzinās, ka ~70% no IKP virza patēriņš, tātad loma tam ir, un nebūt maza. Ekonomikā nekas nav akmenī kalts – visam ir divas puses, tādēļ arī ir tik bezjēdzīgi runāt par šo abstrakto „zinātni”.

Kas attiecas uz zīmoliem in general – daudziem tos nevajag (kvalitāte ir laba, bet value-for-money tiešā veidā neatmaksājas), taču tam ir tāds termins kā intangible value – ir sabiedrības grupas/vietas/loki, kur vienkārši to vajag, lai varētu iekļauties, punkts! Visi no mums nav Steve Jobs, kam vārds iet pa priekšu. 99.9% arī šo bagāto cilvēku ir pienākums sekot zināmām ētikas un kultūras normām. Savulaik Londonā kolēģis, kuram ļoti nepatika, ka divreiz mēnesi pēc draudzenes iniciatīvas jāapmeklē opera, man skaidroja – būtiski augstāks ienākumu līmenis Tev par pienākumu uzliek demonstrēt izsmalcinātāku dzīvesveidu, grozies kā gribi.

Un kopumā komentārs par hobijiem arī parāda kopsaucēju. Tas ir tuvu patiesībai, turklāt visās ienākumu grupās; vismaz, manuprāt.
26.07.2015 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits