Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Veselīgas pārtikas preču ražošana un veiksmīga pārdošana ir iespējama?

 
Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Jautājums vispārīgs, vienkārši esmu domājusi par šo... Kāpēc veikalos tik daudz pārtikas preču ar daaudz neveselīgām vai pat kaitīgām sastāvdaļām un tik ļoti maz tādu, kuras būtu 100% dabīgas?
Vai ir reāli uzsākt biznesu, ražojot veselīgu pārtiku, bez n-tajiem E un iespējams to pārdot un veiksmīgi uzturēt šādu biznesu? Vai nav kaut kādi likumiskie šķēršļi vispār, lai varētu pārdot teiksim margarīnu, krējumu bez palmu eļļas, dārzeņus,augļus bez ķīmijām?
25.07.2015 18:46 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vari jau tirgot labumus.. tikai jārēķinās ar to, ka bez ķīmijām un dažiem labiem E... produkta dzīvildze būs krietni īsāka :)
25.07.2015 18:48 |
 
Reitings 148
Reģ: 19.09.2014
Nu jautājums vairāk vispārīgs, neplānoju it kā pati šādu biznesu uzsākt... bet vienkārši nesaprotu - kāpēc agrāk varēja būt krējums, nevis krējuma izstrādājums un visi pirka un ēda krējumu? Kāpēc tagad gandrīz visi ražotāji, kuri iepriekš ražoja +/- tīru preci, tagad ir sagrūduši visādus s*dus klāt un padarījušo labo preci par m*slu?! Tas, ka lētāk - jā, skaidrs! Bet cilvēkiem man liekas tā trūkst veselīgu produktu, ka viņi būtu ar mieru pirkt produktu ar īsāku dzīves ciklu, par dārgāku cenu, galvenais, ka tīru!
25.07.2015 18:51 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cik zināms.. cilvēki, kas ļoti nopietni pieiet tīrajai ēšanai.. viņi zina kur meklēt, pērk pa tiešo produktus no saimniecībām.. :)
25.07.2015 18:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits