Sveikas! Vēlējos drusku izstāstīt savu bēdu un arī palasīt, varbūt kādai vēl ir kāds stāstiņš par īpašiem gadījumiem CSDD braukšanas eksāmeniem.
Tātad, man šodien bija eksāmens. Ir bijušas aptuveni 20 braukšanas, braucu, manuprāt, labi un eksāmenu varētu nokārtot. Pirmo figūru jeb garāžu perfekti iebraucu, nākamā figūra - parkošanās. Nu, noparkojos, man pasaka, ka viss smuki. Padodu atpakaļgaitā, lai izbrauktu. Kad griežu ārā, saprotu, ka aizķeršu stabiņu un vēlreiz drusku pabraucu atpakaļ. Izbraucu smuki ārā un man pasaka, ka eksāmens beidzies. Biju šokā. Es zinu, ka parkojoties, nevar tā - tad uz priekšu, tad atpakaļ utt., bet es jau biju noparkojusies un tik braucu ārā un stabiņu tak negribēju "paķert"! Labi, pat ja tā kāds domā, ka tā ir kļūda, kā tas vispār kaut ko ietekmē, kādēļ lai tā dēļ beigtos eksāmens? Vai tad uz ielas man būtu jāiebuktē priekšējā mašīna, jo nedrīkst "padot" vēlreiz atpakaļ? Es jau biju noparkojusies! Tajā brīdī baigi apraudājos, izmesti 30€ un dikti bēdīga.. :(