Jā, ir tāda problēma.:-D Dod parasti 14-16 gadus, lai gan sen ir vairāk kā 18.:-D Tāpēc vienmēr ir tiesības līdzi, pase kaut kur mašīnā mētājas. Nope nav kauns, jav vajag pirkt, bet tas ir reti, jo pati alko. nelietoju, pērku tikai ja ciemos jāiet pie kāda. Ir daudz pārpratumu bijis mana jauneklīgā izskata dēļ.:-D Ir bijis tā ka policija pārbaudot dokumentus norāda, ka izskatoties ļoti jaunāka par saviem gadiem. Viens gadījums bija, ka es pie stūres, bet blakus bija draugs. Aptur policija, šie uzreiz pie viņa, lai uzrādot dokumentiņus, draugam tiesību nebija vispār, viņš to arī pateica. Policists uzreiz sāka, ka mācīt vadīt nedrīkstot tā. Vai man maz pašai esot mācībnieka atļauja? Kamēr viņš tur skaitīja morāli biju pārrekusi jēgu. Policists tāds manāmi aizsvilies jautā man kaut vai mācībnieka atļauju. Iedevu autovadītāja tiesības un teicu, ka mācībkieka atļaujas gan man nebūs ,bet autovadītāja tiesības man ir:-D Bišķu acis pabolīja, paskatijās uz tiesībā uzprasīja, cik man gadu.:-D Atbildēja, ka es izskatoties krietni jaunāka nekā esmu, atvainojās par visu un ļāva braukt tālāk.:-D