24.JūLiJs BeZtĒmA

Reitings 174
Reģ: 12.06.2015
Labrīt kā vienmēr par visu un neko.
Kādi plāni šodienai???
24.07.2015 07:18 |

Reitings 363
Reģ: 05.04.2015
Sveicieni visām gaviļniecēm (l)

Šodien plānos darbs, darbs, darbs un vēlreiz darbs. Kavējas kravas, tāpēc īsti ne šis ne tas, bet gaidam.
24.07.2015 11:18 |

Reitings 17
Reģ: 28.01.2015
Labrīt. Šonakt sapņoju, ka redzu savu savu bijušo, satiku, bet ar negatīvām emocijām, pēc kāda laika redzu, ka viņu mirušu iznes ar nestuvēm.
Esam šķīrušies jau pāris gadu, bet tāpat par sevi atgādina pa retam uzrakstot.
Ko gan tas nozīmēt varētu.
24.07.2015 11:29 |

Reitings 47
Reģ: 24.07.2015
Ohh, labrītiņ no rītiņ!
Paldies par burvīgajiem sveicieniem.... :)

Esmu brīvdienu gaidās, jo plānots pirmais randiņš ar manu lielisko vīrieti.

Tik nevaram izlemt kur aizdoties. Liekas, ka ja vienkārši satiksimies, tad tā arī visu nakti nosēdēsim mašīnā runājoties, bet gribu kaut ko pasākt interesantu.

Varbūt kāda var palīdzēt ar padomu? Kur jūs dotos? Rīgas apkaimē.
24.07.2015 11:34 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Labs rīts! :)
Pirmkārt, sveiciens visām, kam šodien vārda diena! (l)

Mana pašsajūta šodien nav tā labākā diemžēl, vēders kaut kāds jocīgs un rokai locītava sastiepta, bet gan jau dienas laikā viss nokārtosies. :)
24.07.2015 11:35 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Esam šķīrušies jau pāris gadu, bet tāpat par sevi atgādina pa retam uzrakstot.
Man ir līdzīgi...

24.07.2015 11:36 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Made vai tad tu esi šķīrusies no sava bērniņa tēva? :-O :-(
24.07.2015 11:40 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!

Šodien pirmā brīvdiena pēc nostrādātām dienām. Varēju vēl šodien paņemt papildus dienu,bet atteicos. Jāatpūšas arī ir! Lai citi naskāk pastrādā,kamēr varēja izbraukt uz manu čaklumu...

Ārā foršs vējains laiciņš, tad nu mazgāju veļu,lai var izkārt ārā lai izplīvo! Jāpaskatās kādi seriāli, jāsakopj māja un tad jau tālāk manīs! :) Gribas vnk atpūsties pēc iespējas laiskāk...
24.07.2015 11:42 |

Reitings 151
Reģ: 11.06.2010
Labrīt!
Milzīgs sveiciens visām kam svētki!!!

Pēdējā darba diena pirms atvaļinājuma gandrīz jau nolauzta:-D
Ar nepacietību gaidu rītdienas konci, šovakar jau palieku pie mammas Jelgavā, bet biļetes palika Rīgā, labi ka draugs vakarā caur dzīvokli izskries paņems, tikai nesaprotu, kas ar mani notiek daudz ko aizmirstu pēdējā laikā:-D laikam būšu pārstrādājusies un pārtrenējusies(t)
24.07.2015 11:44 |

Reitings 347
Reģ: 07.03.2013
Labrīt!
Es jau domāju, ka manējais ir vienīgais eksemplārs, kurš regulāri aizmirst svētkus, bet izrādās nē, ir vēl tādi. Man pat vienreiz gadījās, ka tā vietā, lai no rīta mani apsveiktu uzkliedza uz manis par neko un pat vakarā nesaprata, kas par lietu, kāpēc es esmu dīvainā omā :'-(

Bet tagad par labo, pēc darba uz laukiem, tāds mazs satraukums, jo beidzot būsim visa ģimene kopā, plānu ir daudz, divi labi pasākumi ko apmeklēt, bet visam pa vidu gribas palīdzēt vecākiem kaut ko izdarīt, apciemot radus, pieēsties lauku labumus, nezinu kā lai visu paspēj :-D Un visam pa vidu jāizdomā ko ar jauno darbu iesākt, esmu tikai nedēļu nostrādājusi, bet man nepatīk, visi saka, lai pagaidu kādu laiku, varbūt iepatiksies, bet es nevaru, ja man ar riebumu jāiet uz darbu, labi, ka ir otrs piedāvājums, tagad tik jāsaprot, vai spēšu visu apvienot ar skolu - pilna slodze darbā un divus vakarus skola(t), bet laikam jau tas nav tas trakākais, citām vēl ir ģimene, mazuļi, kursi u.tt un paspēj visu - Mistērij, saņemies, tu to vari!!!:-)
24.07.2015 11:51 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Labrīt!:-DSvieciens visām vārda dienas gaviķniecēm šiet varbūt arī kādam gaviļniekam, kas to lai zin.:-D Rīta cēlienam plānā ir, dzerot kafiju, apsveikt visas Krsitīnes un Kristiānus, ko ir tiešām ļoti daudz, baidos, ka vienas kafijas krūzes rāmīšos neielikšos.:-D
https://www.youtube.com/watch?v=Ow_qI_F2ZJI I'm excited:-D:-D:-D
Šodien jau lacīgi jāsakrāmē mašīnā viss, ko jāņem rītdiena līdzi, lai nav no rīta jāštuko paņēm vai nepaņēmu.:-D
24.07.2015 11:52 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Čau !
Man neticās, ka jau 5diena .....

Jāsavāc dzīvoklis , vakarā iesim uz spānu pasākumu (l)
24.07.2015 11:53 |

Reitings 10333
Gurri1, nē, tak :)
Vienkārši bieži ir jūrā un nav mājās, ar visām rūpēm man jātiek galā, jo šeit nav neviens, kas palīdzētu, augusta sākumā viņš brauc uz 4 mēnešiem prom, nu par šiem mēnešiem, nevienu reizi nebūs iespēja satikties, kā aizbrauks , tā decembrī būs atpakaļ. Palaidīs garām meitas viena gada jubileju, pirmos patstāvīgos solīšus, u.t.t. Bet gan jau viss būs labi, tikai tas augusts jau tepat ir, kad viņš man teica, ka viņam jābrauc, tad likās, ka augusts TIK tālu, bet tagad jau tūlīt, tūlīt. Reizēm uznāk maza panika...
24.07.2015 11:53 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Made, man kolēģei ir 3 bērni un vīrs tāpat braukā :( , vienīgais ko viņa saka, ka cer, ka pēdējo reizi tā aizbrauks un atpakaļ, jo ir ļoti grūti, dzīvo viņa mājā kur pašai jākurina krāsns, bērniņi mazi, vispār traki. Sievietes bieži nes tik smagu upuri, man šķiet ka aizlaisties strādāt kaut kur citā valstī vienam ir vieglāk kā palikt ar bērniem, rūpēties par tiem + stradāt. Ahh... bet iemesls jau kā vnm nauda, mājas kredīti utm...
24.07.2015 11:58 |

Reitings 10333
Ahh... bet iemesls jau kā vnm nauda, mājas kredīti utm...

jap, gribam pabeigt remontu, plus viņam jau nebija baigā izvēle nebraukt, tāds darbs :)
Meita slimoja šonedēļ, māja kā kara lauks, jo nebija reāli kaut ko savākt, bērns uz rokām un mauc tik...uz wc gāju ar visu bērnu, dušā arī, nekādas privātās telpas...
Es jau nesūdzos, esmu to izvēlējusies, un citām ir dauuudz grūtāk, bet nav viegli. Un tieši tajās nedēļās, kad vīrs prom, tad meitai vai nu reāls čikstamais vai slima...:D
24.07.2015 12:03 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Feline, paldies par apsveikumu! (l)
Daudz laimes arī Tev mūsu dzimšanas dienā! :D nekad neaizmirsīšu, kā atklājām, ka abas esam lauvas un kazas 2in 1 :D

Lai Tev skaisti svētki! (l)

Arī visām vārda dienu gaviļniecēm mīļi sveicieni :)
24.07.2015 12:09 |

Reitings 610
Reģ: 24.07.2012
Iejaukšos beztēmā ar savu fikso jautājumu.:D Kā facebokā komentārā ievietot cilvēka vārdu un uzvārdu,lai tas rādītos zilā krāsā un uz tā uzspiežot,atvērtos tā cilvēka profils?
24.07.2015 12:10 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Ārprāts, kā var aizmirst svētkus? Sava tuvākā cilvēka? :-O
Es laikam uztaisītu baigo kašķi, ja manējais aizmirstu manus svētkus :D Esmu pieradusi, ka vienmēr mani ģimenes locekļi un mīļotais manos svētkos liek justies man īpaši, vienmēr no rīta ir brokastis gultā, vismaz puķes , svaigi spiesta suliņa, kādi gardumi. Dāvanas vienīgi citreiz ir vakarā vai vēlāk, bet tas jau ir tas svarīgākais, ka tu pamosties no rīta un tavi tuvie pacenšas tev jau no paša rīta padarīt šo dienu lielisku (l) Tāpat arī es vienmēr pacenšos, esmu braukusi pie mammas 8 no rīta, lai apsveiktu un sagādātu pārsteigumu, tāpat arī tagad, kad nedzīvojam kopā, vecāki un brālis ierodas no rīta negaidīti ciemos, zvana un saka, iznāc ārā, gribam tevi apsveikt, atveduši visādus gardumus, mīļi.
Ar mīļoto citreiz ir tā, ka gribu kaut ko pa kluso noslēpt no viņa, lai svētku rītā uzdāvinātu, un ir bijuši sarežģījumi ar to noslēpšanu, tad es skrienu no rīta uz veikalu, kamēr viņš vēl čuč un kaut ko nopērku :D
Negribētu dzīvot bez tādiem īpašajiem mirkļiem, ja būtu tāda situācija, noteikti runātu, ka man tas ir sāpīgi. Bija viena laikam sieviešu diena, kad bijām kaut kur aizbraukuši ar mīļo, nakšņojām viesnīcā un kad pamodos, nebija nekādi apsveikumi. Atceros, ka jau biju dusmīga, domāju, kāpēc vismaz apsveikuma vārdus un bučas neesmu saņēmusi, iegāju dušā nomierināties, kad iznācu ārā, vīrs stāvēja ar lielu puķu pušķi, izrādās, ka bija puķes nopircis un atstājis mašīnā, tās gan bija toreiz nedaudz nosalušas, bet vienalga patīkami :)
Varbūt vajag vienkārši parunāt ar tiem vīriešiem un to visu var mainīt.

Mademoiselle , uhh, 4 mēneši, ilgs laiks, man laikam tiešām būtu jau panika. Turies, esi stipra, pēc tam būs lieliska atkalredzēšanās (l)
24.07.2015 12:11 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Čau, meitenes! :)

Neesmu izgulējusies. Telefons tik vibrē kopš pusnakts līdz agram rītam. Ar vīru jau atzīmējām šīs dienas sākumu pusnaktī ar aukstu šampānieša glāzi. Bija sagādājis mazu pārteigumu kā rezultātā es bimboju kā mazā :D

Man patīk vīra ieviestā tradīcija. Katru gadu savā dzimšanas dienā saņemu skaistu pušķi, labu šampānieti, kastīti ar gardiem makarūniem un dāvanu. (l) Šodien vīrs gatavošot vakariņas. Man esot jāturas pa gabalu no virtuves :D Jeeeiiijj! :D
Rītdien varēšu pati gatavot kūku un suši un tad arī brauksim pie vīra omītes atzīmēt, kura tikko atgriezās no sava ceļojuma un gaida ar nepacietību, lai mani sabučotu! (l)
24.07.2015 12:14 |

10 gadi
Reitings 379
Reģ: 29.01.2009
Lavander- sāc rakstīt tā cilvēka vārdu,tad vajadzētu parādīties uzreiz lodziņš ar to vārdu/iem, ko Tev vajag, izvēlies un nospied uz tā,tad vajadzētu būt.
24.07.2015 12:16 |

Reitings 10333
lavender, liec zīmi@ un raksti tā cilvēka vārdu, piemēram, @JurisKalniņš
kampanella, būs dīvaina atkalredzēšanās, jo bērns būs tēti aizmirsis un mana arī liksies, ka svešs cilvēks atbraucis, mums būs jāpierod no jauna vienam pie otra.
24.07.2015 12:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits