Motivacijas trukums, liekais svars un pedejais gads ellē.

Reitings 340
Reģ: 08.03.2015
Sveiki! Esmu nonakusi tada ka dilemma, nevaru isti izlemt ko darit.
Tatad mana problema ir kadi 25 liekie kilogrami. Esmu 166cm gara un sobrid sveru 85kg, man driz bus 18. Mans vislielakais svars ir bijis 90kg(tas bija sogad junija sakuma) Pa siem gandriz diviem vasaras menesiem man ir izdevies tikt vala no 5kg un es par to loti priecajos, tapat saprotu, ka tas ir tikai sakums.
Sovasar esmu paspejusi paviesoties gan pie brala Zviedrija, gan masas Lielbritanija, kur esmu vel tagad. Kamer esmu te, viss ir labi. Masa saperk daudz auglisus un darzenisus. Es piedomaju pie ta ko edu un censos ari kaut cik pa dienu pakusteties(parasti eju pastaigas) Svars nak nost palenam, bet tomer nak.
Problema sakas taja, ka augusta beigas man bus jaatgriezas Latvija. Tur mani sagaida pedejais mokosais gads pirms busu briva. Tatad vecaki ed loti daudz baltmaizi, ceptus kartupelus, visadas desas, bet tadas lietas ka augli un darzeni neperk gandriz ne maz. Sanak, ka man nav no ka uztaisit salatus, vai nav ko pielikt auzu parslu putrai brokastis, jo visa medus burka ir notesta dazas dienas un maja nestav rieksti, rozines vai kas tads, jo atri tiek notiesats(Mammai ir problemas ar paskontroli un skil ieksa visu, ko redz) Lai tiktu pie kaut kadas kabatas naudas, esmu atteikusies no skolas pusdienam. Ta vieta eju uz veikalu un noperku kaut ko veseligu, budzets sanak 5eur nedela. Dazreiz iedod vairak piem., kadus 10eur, bet ar piebildi, ka uz divam ned. Es, protams, labu gribedama sapirku darzenisus un auglisus, lai ir ko est. Tad 10nieks bija cauri viena nedela, par to bija kaskis KUR TIK DAUDZ VAR IZTERET!
Japiemin ka pagaiso gad es ari biju pie masas, tad es sveru 80kg un tris menesos nokritos uz 74kg. Tad es biju tik prieciga! Dereja skaistas drebes, es ielidu 12 UK izmera. Visi mani prieki palenam beidzas, kad atgriezos Latvija. Tur pa lenam iekritu vecajos ieradumos, liekas centos apest ari daudzas negativas emocijas. ( Tetim ir problemas ar alkoholu, biezi notiek stridi. Mammai ari ir loti smags un gruti panesams raksturs. Vina biezi mani apvaino un nolama par sikumiem, ja kaut kas nav ta ka vina grib. Japiemin, ka maja ir nolaista lidz kapeikai. Remonts bija pirms 30 gadiem, jumts ir caurs. Ja udens tek uz drebju cupu, tad paliek apaksa blodu, Nav vannas vai dusas vai tualetes. Mes dirsam lauka un curajam spaini, bet mazgajamies 1x ned. metala vannele visi tris viena udeni, man ta nekas, jo eju pirma. Vecakiem ir daudzi krediti, mamma nesen ir sanemusies vel tris atros kreditus. Vecaki grimst ar vien dzilak sava nabadziba un velk mani sev lidzi. Mamma visu laiku ir nokunkstejusies lika, vinai vienmer kaut kas sap(pati jau vainiga, jo ir 40+ liekais svars un ikdiena pieedas lidz nemanai un tad vemj un kunkst, ka ir slikti)
Tagad jau paliek skumji apzinoties, ka bus taja cauruma jaatgriezas, esot tur atceros, ka gandriz katru dienu karojas sokoladi. Tad nopirku un viena pati viisu noriju, uz to bridi kamer edu biju laimiga.
Tatad sobrid es gribu but pozitivi noskanota un ticet, ka varu turpinat zaudet svaru ari Latvija, bet vesture ir pieradijusi, ka tas nestrada. Gada laika, ko biju Latvija es pienemos svara par 15kg.
Es runaju ar brala sievu, kas uzreiz pateica, ka es nepareizi domaju. Es zinu, ka ta ir, bet pozitiva domasana mana gadijuma nestradaja. Tad vina man pajautaja TAD KADA JEGA TEV TAGAD IR CENSTIES UN UPURETIES, TAD LABAK TAGAD NEMAZ NEVAJAG SAKT
Sava jega tajos vardos ir, bet man liekas, ja nedarisu kaut ko tagad kamer varu, tad kad es atsaksu nakosreiz, varbut, svars nebus tik liels un es spesu kaut ko saglabt.
Man tada dusma bija par vienam smukam biksem, kuram 12 UK izmers, kas vairs neder. Atceros, ka vilku vinas uz skolu, tad vinas palika ar vien ciesakas lidz saka spiest un beigas vispar kaja ieksa nelida.
Tatad cilveki, jums ir kadi padomi vai ieteikumi?
24.07.2015 00:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es gan ieteiktu sakost zobus un nobeigt to skolu. Vēlāk to izdarīt būs daudz, daudz grūtāk..
Ja visu mūžu ir dirsts un čurāts spainī..pacieties mazliet un pārcelies jau ar vidējo izglītību. Māsa Tev var palīdzēt iekārtoties arī pēc gada..diplomu gan viņa nevarēs izsniegt.
25.07.2015 00:21 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
es neticu , ka šī situācija ir reāla, drīzāk tukša troļošana, manā galvā rakstītajā ir pieļautas neloģiskas kļūdas, bez tam diez gan rupji.
25.07.2015 00:30 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Varbūt es esmu galīgi naiva, bet neatrodu pretrunas šajā tekstā. :(

Izturību autorei, pieņemot labāko lēmumu!
25.07.2015 00:34 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
es neticu , ka šī situācija ir reāla, drīzāk tukša troļošana, manā galvā rakstītajā ir pieļautas neloģiskas kļūdas, bez tam diez gan rupji.

Kuras tad ir tās rupjās kļūdas?

Es gan neapšaubu stāsta patiesumu. Latvijā, diemžēl, nav mazums ģimeņu, kas dzīvo tik drausmīgos apstākļos (un dažiem klājas vēl trakāk nekā autorei), meitene ir veidojusi vairākas diskusijas par dažādiem saistītiem jautājumiem - diez ko provokatīvi nav, drīzāk redzams, ka viņai ir grūti visam tam iet cauri.
25.07.2015 00:55 |

Reitings 1414
Kaut vai tikai šī pēc melo:

Liekas, ka spesu vinu pierunat, lai palidz man nokartot to personas numuru. Tad bus jaatrod darbs un dzivoklis un jadzivo, tad jauredzes.

There is no legal requirement in UK to obtain or carry any identification document or other proof of identity.

A National Insurance number, generally called an NI Number (NINO), is used to administer state benefits, but has not gained the ubiquity of its US equivalent, and is not considered proof of identity.

Ir arī citas lietas, bet man nav vēlmes būt detektīvam.
25.07.2015 01:10 |

Reitings 1414
Nav ta ka es negribetu pa vasaram stradat, sovasar braucu tiesi ar merki pa vasaru pastradat. Nostradaju 1o dienas picerija pie melnajiem. Ta vispar bija sapiga pieredze, darbs nekads tur neiznaca, es jau stradaju citigi, neko sliktu par mani neteica. Sanaca ta, ka prieksnieks man uzmacas un nacas pamest darba gaitas.

Ari Zviedrija esmu stradajusi pa vasaru, es izvadaju reklamas ar riteni un nopelniju sev portativo datoru.
Tagad ari Lielbritanija gribetos pastradat, bet lai oficiali stradatu vajag dokumentus nokartot, protams, masai ieminejos, lai karto. Es tak stradat gribu, bet vina zina, ka tas personas numurs aiznem paris menesus un tad isti vairs jegas nav, jo vasara cauri.
Kamer vel Zviedrija biju bralis caur saviem sakariem centas darbinu atrast, bet neizdevas, jo es nepilngadiga un zinu tikkai anglu val., ne zviedru val.

Zviedrijā vai uk bez dokumentiem strādāt? darba devējs riskē ar savu firmu! Tad kur tās picas cepi un avīzes izvadāji?Zviedrijā tak darbu neatradi! Uk nav personas numura. Ja uzmācās, var sūdzēties par to policijā, dīvaini, ka tu tāda jauka un to nedarīji!
25.07.2015 01:22 |

Reitings 1414
Un arī.. Kā reklāmas izvadāji? Ja pastkastēs met... Tās ir iemontētas katra dzīvokļa durvīs..un bez speciāla čipa ēkā netiek!
25.07.2015 01:24 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es ieteiktu tomēr tos deviņus mēnešu nomocīt un pabeigt vidusskolu Latvijā. Pēc tam atsākt būs daudz grūtāk, pēc tam jau vari strādāt ārzemēs, pelnīt naudu tiesībām un augstskolai, jo visticamāk arī to vecāki nespēs to nodrošināt. Nu tāda dzīve.

Par pārtiku-ēd mazāk, kusties vairāk, dzer ūdeni. Tu esi ļoti jauna, domāju, ka jau tas būs pietiekami, lai būtu kādi rezultāti. Kartupeļi vēl nav lielākais ļaunums, nav jau obligāti jācep, var vārīt, uztaisīt biezputru.

Vairākas meitenes ieteikušas meitenei meklēt darbu, piemēram, pastnieka uz pusslodzi. Jūs vispār iedziļināties tajā, ko iesakāt? Lai strādātu par pastnieku, ir jābūt gan vidējai izglītībai, gan 18 gadiem. Un tur nevar izvēlēties, kādu slodzi strādāt, jāstrādā tāda, kāda konkrētajam apkalpes rajonam nepieciešama. Un, ja neesat pamanījušas, pastnieki strādā dienas pirmajā pusē, no agra rīta līdz pusdienas laikam/pēcpusdienai un, cik es atceros, vismaz man vidusskolas laikā šajā dienas pusē parasti bija jāatrodas skolā.
25.07.2015 07:18 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Negribi tēlot detektīvu, bet jau to izdarīji, Trīne.
Zviedrijā tiešām var strādāt bez personas nr, arī neoficiāli, vienīgi atalgojums mazāks. Nu nezinu gan par tām pastkastēm, manējā bija pie mājas sētas, tāpat kā Latvijā.
25.07.2015 10:13 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
skriešana ir labs tauku svilinātājs, un tu vari ticēt vai ne, bet skriešanas maksā gandrīz neko.
25.07.2015 10:14 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Man drīzāk šķiet, ka šī diskusija ir plika muldēšana. Neticu, ka patiesība.
25.07.2015 10:18 |

Reitings 340
Trīne1
Es nemeloju, nu par UK numuru vienkarsi parteicos, apdrosinasanas nr. butu pareizi, bet vai tur ta lieta? Ja, es kludijus, nu atvaino.
Par tiem darbiniem Zviedrija. Tas darbs, kur ir jaizvada reklamas bija uz brala varda, bet vins atrada labaku darbu. Sanaca, ka skaitijas, ka vins vada tas reklamas, bet reali to dariju es un bralis man atdeva to naudu, ko vinam par to maksaja. Un par pastkastem es nezinu, tur visur pa ielinam normalas paskastes pie majinam, nekadus kodus nemaniju.
Par to darbu picerija. Tas, protams, nebija oficials, tas bija pa draugam caur radiniekiem sarunats.
Atvaino, ja lieku tev saubities un domat, ka es te visus taisos izjokot. Man no ta nekads labums nebutu, un vispar sadas situacijas neka ipasi smiekliga nav.
26.07.2015 00:10 |

Reitings 340
Samia
Zinu, ka izklausas neticami, pat traki, bet nu nezinu ta vienkarsi ir. :-/
Varbut es visu parak asi uztveru, es vispar pec dabas tada jutiga, vel neesmu iemacijusies nepieverst uzmanibu tam, ko citi par mani doma.:-D
Ja mani vardiski aizskar, ipasi tuvi cilveki, tad bez asaram neiztikt. Ir jau cilveki, kas preti pasmietos, bet man vel neizdodas. Es klausos un galvanais noticu tam, ko par mani pasaka. Dazi piemeri: flegma, divaine, resna, kas visur ir iesprudusi, pamulke, ruba un ta tik uz prieksu.:-(
Es rakstu dienasgramatu, ne katru dienu, tikkai tad kad uznak velme, vakar to atveru un palasiju. Tas bija kados vienos nakti. Tureju paplukuso kladi, lasiju un raudaju. Tur ir ieraksti par manam pasam sliktakajam dienam, kad neredzeju vairs nekadu ceribu. Mana ikdiena bija tikai skola un majas un jaunakas klacas ciemata, nekadu draugu vai tusinu, jo jutos tik neglita ar pllocku uz galvas un bez normalam drebem un meikapa. Ja kadu reizi mamma izteicas, ka es labi izskatos, es vinai neticeju un sadusmojos, gribejas vinai ar kaut ko uzsaut, lai beidz melot.
26.07.2015 00:36 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Dārgā autore,

Runājot par UK, - viss nav tik sarežģīti kā Tev liekas, pati esmu tur mazliet dzīvojusi, sava akadēmiskā gada ietvaros un arī piestrādājusi. Pat bez apdrošināšanas numura esības uzreiz var strādāt legāli, vienīgais, ko darbam obligāti vajag, ir Tavs pieteikums tā saņemšanai, - kad piesakies, viņi atsūta pa pastu apliecinājumu, ka esi pieteikusies,šī dokumenta kopija ir jāiesniedz darbā, līdz saņemsi īsto - atšķirība ir tikai tajā, ka, kamēr viņi visu izskatīs (piešķiršanu un tml. - laiks atkarīgs no tā, kur dzīvo, ja Londonas tuvumā, var sanākt gaidīt ilgāk, lai gan man zināmie ir saņēmuši arī diezgan ātri), tikmēr nodokļi būs maksimāli augstākie, kas Tev jāmaksā no algas, bet kad saņemsi īsto apdrošināšanas numuru, tad arī varēsi nomainīt nodokļu veidu un pat pieprasīt pārmaksāto nodokļu atmaksu (šī procedūra var ievilkties, bet rezultātā viss pārmaksātais tiešām tiek atmaksāts). Otrais solis ir, sava bankas konta atvēršana - tas teiksmim, būs grūtākais no soļiem, jo atvērt bankas kontu nav tik viegli UK - viņiem vajag dzīvesvietas apliecinājumu, - tā kā dzīvo pie māsas, tad būs grūtāk, jo nemaksā īri, bet šajā situācijā es prasīju savai jaunajai darba vietai izrakstīt isziņu, ka esmu sākusi strādāt tur un, ka konts nepieciešams, lai ieskaitītu algu, mana darba vieta šajā pašāa vēstulē, kurai bija jābūt nofromētai oficiāli, norādīja apliecinājumu manai dzīvesvietai, - tad mazliet pagaidot, - viss tika nokārtots (nedēļa, varbūt mazliet vairāk) un piešķīra kontu, bankas karti utt. - šeit varu ieteikt lloyds banku, protams, dabūsi tikai pašu vienkārško konta izvēli, bet ar to Tev šobrīd pietiks - bez konta esamības īsti strādāt nevarēsi, bet šīs procedūras tiešām ir vajadzīgas, lai pasargātu sevi pirmām kārtām, - UK nav tā vieta, kur neoficiāli strādāt, tiešām, un Tava pieredze to lieliski apliecina, - algas ir diezgan ok, protams, Tev esot nepilngadīgai šobrīd, viņi nevarēs piešķirt pilnu slodzi, bet manā darba vietā arī strādāja nepilngadīgi anģļu pusaudži un, ja labs kolektīvs, tad var sarunāt pārdot maiņas utt.

Runājot par skolu, - ja ir opcija, mācīties un tiešām arī mācīties tālmācībā, tad uz priekšu, ja māsa Tevi atbalsta, nezinu neko par maksām utt, bet, ja ir, protams, vari izmantot, bet, ja tomēr šādas iespējas nav, tad pabeidz skolu LV, - nu nav tā vērts "karāties gaisā" ar 11 klašu izglītību, vēlāk būs grūtāk saņemties, bet izglītība mūsdienās ir tiešām svarīga, ja vien negribi strādāt tā saucamo "melno darbu" visu atlikušo mūžu, reti kurš bez izglītības tiešām izsitas, tā vnk. ir vajadzība, es personīgi nealgotu par sekretāri vai vienalga kādu asistenti cilvēku, kurš nav spējis pabeigt vismaz vidusskolu, - jo, nevienam algošanas procesā neinteresēs Tavs back story, - viņu interesēs būs nolīgt pēc iespējas labāku darbinieku, ar 11 klasēm LV var kaut kur iekāroties tikai caur paziņām un arī, ar spēju sevi apliecināt.

Par Tavu svaru un dzīvesvietu - tici vai nē, bet Tu vēl esi augošs organisms, mēs līdz galam attīstamies tikai ap 25 gadiem - domā pozitīvi, lasi tikai pozitīvo, skaties kaut kādus motivējošos raidījumus - internets tiešām ir pilns ar tādām lietām, tad sporto, ja nevari atļauties apmeklēt grupu nodarbības, ieslēdz youtube video un sekojot norādēm, dienā, centies aktīvi veikt vingrojumus vismaz pusstundu - tas nudien nav daudz, laiku atradīsi, bet rezultāts, protams, ne jau uzreiz, bet ar laiku būs manāms, būs vairāk enerģijas, paātrināsies vielmaiņa utt., kad sāc pierast pie treniņprogrammas, pārej uz intensīvāku, - redzot rezultātus radīsies arī motivācija - neviens nesaka, ka sākumā būs viegli, bet ar laiku redzēsi rezultātus; treškārt, mums katram ir dots savs body type, - nu nav tev jābūt nezin cik kaulainai vai kā tā, atceries, muskuļi var būt smagāki par taukiem, - centies pieņemt savu ķermeni; Tad jā, protams, ēdienam ir nozīme, bet nu nekādā gadījumā nav jāpārtiek tikai no augļiem un dārzeņiem, tā Tu drīzāk iegūsi kuņģa čūlu ātrāk, kā sevis kārtoto slaidumu, - ēst veselīgi nozīmē ēst sabalansēti, un, ja šobrīd mājās situācija neļauj piekopt veselīgu dzīvesveidu, tad vēl jo vairāk, nozīme nelielai sportošanai ikdienā, nepatīk vingrot, dejo - tas ir ļoti lielisks kaloriju sadedzināšanas un laba garastāvokļa iegūšanas veids.
Kas attiecas uz labāku atmosfēru mājās - nu, protams, nav visa modernā utt, bet kādreiz daudzi tā iztika, jo sevišķi laukos, mans ieteikums, kārto mājokli, ienes savu mazo dzīvības devu, - ieliec ziedus mājā - nesauc to par nolaistu, jā, Tev var nepatikt, bet Tavās iespējās ir kaut ar mazumiņu uzlabot vidi, viss ir attieksmē, - daudzi nav piedzimuši ar zelta karotīti mutē, bet tāpēc mums ir divas rokas un galva un mēs varam darīt ko lietas labā; Par mazgāšanos - paņem bļodu, uzvāri nedaudz ūdens, iepildi auksto, un kaut vai ar "sūklīti" katru dienu pārej pāri ādai, matus arī tā var izmazgāt vakaros, tas nemaz nav tik dārgs un sarežģīts prieks, vajag tikai izdomu, par šampūnu - ir taču lēti varianti, bet sakopt sevi ir iespējams, - ja vecāki izvēlas reizi nedēļā mazgāties, tas nenozīmē, ka Tev obligāti jāseko viņu piemēram, pietiek ar bļodu ūdens arī, lai pieņemami sevi savestu kārtībā, līdz kārtējai vannošanās reizei. Ja vecāki negrib tā rūpēties, vnk. saņemies un centies sakārot pati sevi - ar kosmētikas kārtām, dārgām drēbēm arī nejutīsies skaista, ja necentīsies sevi savest kārtībā iekšēji.
Labi pietiks man te izpausties - bet Tev iesaku, neesi ar tik agresīvu nostāju, centies cienīt sevi un apkārtējos, viņu izvēles ir viņu, ne Tev viņu dzīve jādzīvo, bet Tava attieksme šobrīd nav pareizākā, lai uzlabotu savu pašvērtējumu un pašsajūtu.
26.07.2015 02:05 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Vēl piebilde - noskaties filmu - The Secret - būs viela pārdomām un arī motivācijai.
26.07.2015 02:14 |

Reitings 340
Fantasy007
Paldies par padomiem, centisos nemt vera.:-)
Zinu, ka ir jadoma pozitivi, es censos, bet vel ta isti nesanak:-D.
Par the secret es zinu, gan filmu noskatijos, gan dazas gramatas no tas serijas izlasiju.:-)
26.07.2015 02:23 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Otrais solis ir, sava bankas konta atvēršana - tas teiksmim, būs grūtākais no soļiem, jo atvērt bankas kontu nav tik viegli UK - viņiem vajag dzīvesvietas apliecinājumu, - tā kā dzīvo pie māsas, tad būs grūtāk, jo nemaksā īri,

Man paveicaas un atveru lloyds bez apliecinaajuma, bet tieshaam man ljoti paveicaas ar to cilveeku, kursh tur bija.

IEsaku aiziet un pieteikties GP, vinji tad atsutis Tev vestuli uz majam un uzreiz bus vestule uz rokas, kuru uzradit bankai.

Arii, ja pieteiksies koledzaa vinji tev sutis uz majam vestuli.
26.07.2015 02:33 |

Reitings 340
Vakar pazvanijam un pietiecam National insurgence nr. Man bus intervija 10 augusta, aizsutijam online pieteikumu ari konta atversanai NatWest banka. Tagad gaidu, kad vestules atsutis.:-)
Vakar bijam apskatities iespejamu darba piedavajumu anglu teikaveja, teica jau, ka atzvanis. Sodien vel nav zvanijis. Sola maksat 30£ pa dienu ar iespeju pelnit vairak, ja iemacisos darit vairak lietas. Nu redzes, varbut, bus darbs, ja vins atzvanis un es spesu notureties.:-|
Bralim sodien izstastiju par to, ka uz lv atpakal netaisos, vins neiebilda. Teica: aha, labi. Talmaciba tu saki? Masa jau sakusi mammu zelot, saka, ka vinai bus loti smagi. Bralis teica, ka mamma kadu laiku pakauks un tad nomierinasies, tad pec paris gadiem vares braukt ciemos:-D
Tikkai masa jau sak saubities, vai tas ko taisos darit ir ''pareizi', neesot pareizi visu pamest pedeja gada, nav godigi, ka man vienmer ir jabut tai pareizajai un godigajai, kas visu dara ka pieklajas. Man pietiek, es netaisos vairak ciest. Te UK nevienam tapat ta LV izglitiba ipasi neinterese, bet manos nakotnes planos neietilpst dzivosana LV. Masa saka, ka es velak nozelosu, ja kaut kad gribesu atgriesties dzivot LV, bet vismaz tagad es negribu.:-)
28.07.2015 23:55 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Turklāt, ir arī nozīme cik daudz Tu to neveselīgo pārtiku apēd un kādos laikos. Vari likt uz pusi mazāku porciju kā parasti (samazināsies uzņemto kaloriju skaits), turklāt ēdot katru dienu vienos un tajos pašos laikos, arī vielmaiņa uzlabosies (vismaz man tā bija).

Taviem vecākiem nav naudiņas..pati saproti, ka nesanāks šobrīd našķoties ar čia sēklām romiešu salātu lapās

Galvu augšā, būs reiz lābāki laiki!

Pilnībā piekrītu šim. Nelasīju gan tālāk komentus, tik pirmo lapu, bet.. Mazākas porcijas, vairak sporta + ja atrodi darbiņu, būs gan naudiņa, gan svars ies uz leju. Pati esmu no ģimenes, kas ir ļooti nabadzīga, ēsts tika trekni, jo ar dārzenīšiem nevarētu pavilkt kājas smagajā fiziskajā darbā. Negribas sīki iedziļināties šeit savās bērnibas problēmās, bet gribu tikai teikt, ka nekas nav neiespējams ir tikai jāgrib un jādara. Es tieši tā arī darīju, ka ēdu mazākas porcijas un daudz strādāju, lai būtu nauda. Liekas, ka visiem citiem ir labāk un gribas čīkstēt par to, cik viss ir slikti, bet ir jādara, nevis jādomā, ka redz tgd darīt nav vērts. Ir! Sāc sevi mainīt jau šobrīd neatkarīgi no apstākļiem kādi tgd tev ir apkārt un tu pēc laika sapratīsi, ka esi nokļuvusi tur kur tu velies un sasniegusi par ko sapņoji ;-)
29.07.2015 00:04 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Veiksmi :)
Visu nelasīju, bet ja atrodi darbu, turies tajā un strādā :)
Viss nāk ar laiku!
Vienalga kādas ēšanas iespējas, visu var ēst mazām porcijām, dzer ūdeni! Nekādus gāzētos un našķus! Ja jāēd kartupeļi, tad vismaz vāri, ne cep. Visu var izdomāt, ja labi grib, un vēlu tev visu to labāko :)
Sportot var bez maksas, skriet, vai vingrot mājās vai ārā :)
29.07.2015 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)