Kā izbeigt atiecības?

Reitings 91
Reģ: 15.06.2015
Kā izbeigt atiecības, ja cilvēks sola sevi nogalināt?
23.07.2015 13:50 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ja tu neesi laimīga, izbeidz attiecības. Tu nevari palikt ar viņu kopā tikai tāpēc, ka viņš tev draud.

+++

Šķirtos. Ja uztrauktos, ka viņš to tiešām var izdarīt(cilvēks ar tendenci uz depresiju, ir kko tādu agrāk mēģinājis utt), tad noteikti pateiktu viņa ģimenei, draugiem par šo visu - lai viņi patur viņu acīs, uzmana, varbūt pieraksta pie psihoterapeita. Bet es ar viņu kopā nepaliktu.
Es vispār nezinu, kā ar tādu cilvēku var pēc tam palikt attiecībās. Kādas var būt attiecības ar kādu, kurš otru tajās mēģina noturēt ar šādām manipulēšanām un draudiem? Kas tiem draudētājiem liekas, ka viss būs ok, attiecības turpināsies jauki, it kā nekas nebūtu bijis?
Man liekas, ka ir jāprot būt kopā un ir jāprot arī normāli izšķirties un palaist otru vaļā.

Mans bijušais ar bija skaļais brēcējs par to, kā ies kārties, griezties, slīcināties, kā es to vēl nožēlošot utt. Ne nu kārās, ne griezās, ne bija. Kad redzēja, ka manipulācija nestrādā - pārgāja uz lamāšanos, lādēšanu utt.
24.07.2015 10:50 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Mans bijušais ar bija skaļais brēcējs par to, kā ies kārties, griezties, slīcināties, kā es to vēl nožēlošot utt. Ne nu kārās, ne griezās, ne bija. Kad redzēja, ka manipulācija nestrādā - pārgāja uz lamāšanos, lādēšanu utt.

Arī mana situācija bija līdzīga. Beigās cilvēkam vienkārši pārgāja un viss.. Tas ir vājš raksturs, kas liek ķerties pie pēdējiem salmiņiem, bet nu, kāds ir, tāds ir. Ir, protams, arī nestabili cilvēki, bet nu to jau vari pateikt tikai pati, vai viņš ir tiešām tik neprognozējams.
24.07.2015 12:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits