Aizpagājušajās brīvdienās bijām 2 dienu laivu braucienā pa Abavu. No Rendas līdz Nabas ezeram. Nu teiksim tā, ka man 2. dienā riebās klausīties, ka te ir garlaicīgi, ka Gaujā vismaz kaut ko varēja redzēt utt. Tā kā nu nebija gan krāčaina upe kā man sākumā likās.
No tā, cik daudz ņemat līdzi ir atkarīgs kāda laiva būs. Mums bija 2 vietīga smailīte. Kur tu mantas ieliec priekšā laivas galā, aizmugurē laivas galā un kaut ko vidū. Bet man un daudziem cilvēkiem tas traucēja, jo bija daudz mantu. Skaties kādi laika apstākļi būs. Paņemiet līdzi siltākas drēbes, bet nepārspīlējot. Zeķes, ko pa nakti guļot uzvilkt, lai nesalst.
Ēdienu mēs paši katrs pirkām. Iepriekš aptuveni sarunājām ko aptuveni katrs ņem. Es kā grūtniece daudzus ēdienus neēdu, jo slikti paliek, tad kādam citam tas nebija jāmin un jāņem vērā. Tāpēc es ņēmu ko es apēdīšu.
Mēs bijām paņēmuši uz ugunskura cepamās desas. Es iepriekšējā vakarā biju izvārījusi soļanku, jo zināju, ka to apēdīs. Un tā arī bija. Es vēl vēlējos sacept mazās cīsiņ mīklā bulciņas. Bet man darbs vēlu beidzās un nesanāca. Es biju paņēmusi nektarīnus, tie somā bija ok. Man vēl paķerts līdzi bija ledenes ko pasūkāt laivā. Bija čipsi, semkas daudziem līdzi, ko arī katrs savā laivā apēda. Mums kopā bija 15 l ūdens līdzi. Uz 6 kopā arī to izdzēra. Draugs vēl iemeta sev 3 bundžas sautētas pupas un tūrista brokastis. Jo alkohols viņiem pa nakti uzdzina ēst gribu, ka arī apēda visu. Citi bija paņēmuši tomātus, gurķus līdzi. Cits bija 2 kukuļus maizes sacepuši, un arī rupjmaizes grauzdiņus.
Mums bija līdzi mazais gāzes baloniņš un 2 l katliņš uz kā arī sildījām tēju un zupu. Bija jauks brauciens.
Es visu informāciju meklēju internetā par ēdienu. Tāpēc mums pietika un nekas pāri nepalika. Mēs pusdienas ēdām sēžot laivā, kur mēs kopā visi saštopējāmies. Bet mēs arī tā lēna garā airējāmies kopā bariņā.