Ko darīt?

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Sveikas, es te atkal par savām attiecībām. Tad nu ir pagājuši 3 mēnesi, kopš izšķīros ar draugu. Ganjau atceraties. Pa to laiku, pirms aptuveni mēneša iepazinos ar vīrieti, ļoti jauku, labsirdīgu, pilnīgu pretstatu bijušajam. Pavadījām kopā katru dienu, iepatikās man ļoti. Bet kopā nevēlējos būt, to arī viņam pateicu. Piekrita tāpat tikties, bez saistībām. Tātad, tgd uzradies bijušais, grib atgriezties, sapratis savas kļūdas, protams, man vienaldzīgs viņš nav. Es piekritu mēģināt, tikušies vēl neesam, tikai sazvanamies. Jo vins komandējumā. Protams, pateicu tam otram, ka nevaram vairs turpināt, jo nevaru būt ar viņu, ja ir jūtas vēl pret bijušo. Viņš bija paspējis jau nenormāli sakerties manī. Un tgd es jau otro dienu jūtos ļoti slikti, raudu visu laiku, sirsniņa sāp un nesaprotu, kā tādēļ, ka ir jūtas vai arī del tā, ka žēl vnk. Baidos, ka pieļauju milzīgu kļūdu dodot iespēju ex draugam, ka nepazaudeju labu vīrieti sev. Ir grūti, jo esmu viņam pieķērusies un ļoti, bet tagad visu pārtraucu del ex, kura del iepriekš tā raudāju. Nezinu ko darīt. :-(
22.07.2015 23:29 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
Man vairāk izklausās, ka autorei ir 16, un nezin ko grib jau no esošā vīrieša, lai kaut ko gribētu no cita. Tiec galā ar sevi.
23.07.2015 02:15 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Autorei - nedod iespēju bijušajam ,tur nekkas nesanāks jums ....Wnk varēji veidot jaunas attiecības un ja nesanāk būs nākamais jauns ,neviss bijušais .

Tiešām izskaties pēc m.......piekrītu Cherry_boy komentāriem , padomā .
23.07.2015 06:11 |

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
diezgan līdzīgi kā man... devu arī otru iespēju (ar šodienas prātu nesaprotu kāpēc), likās, ka tiešām viss būs savādāk, ka viņš ir mainījies.. nēēēē, cilvēki nemainās un tas ir fakts.
palika arvien sliktāk un sliktāk....
nu neticu tiem brīnumstāstiem, ka ar ex var atjaunot attiecības un viss ir ok. ex nozīmē ex.
bet es ļoti ātri attapos, un paldies dievam.. laigan likās tāpat kā tev, ka man viņš ir viss. labi, ka es pati to sapratu, ka tas no viņa puses ir tikai aiz aprēķina

dod iespēju jaunajam draugam sevi pierādīt, un ex ir jaaizmirst!
23.07.2015 08:25 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Dantessa - lai arī ko tu izlemtu, kādam tas sāpēs. Nav vieglu izvēļu šādā situācijā. Turies!
23.07.2015 08:29 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
OMG. :-/
Raudi vai neraudi, bet izdomā, kuru Tu mīli, pie tā arī ej. Kamēr mīlēsi kādu, ar citu tāpat nekas labs nesanāks. Kaut gan, nekas labs var arī nesanākt, ja iet atpakaļ bijušajās attiecībās, jo neticu, ka cilvēki mainās. Tas tikai uz laiku.
23.07.2015 08:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Raudi vai neraudi, bet izdomā, kuru Tu mīli, pie tā arī ej.

Ja tur būtu mīlestība, šāds apjukums nemaz nebūtu radies, manuprāt...
23.07.2015 08:53 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Atgriezties pie bijušā būs tava dzīves liela kļūda, losene.
Bet it is your life. :D
23.07.2015 09:15 |

Reitings 1303
Reģ: 10.12.2014
Dantessa- Es tavā vietā atpakaļ pie viņa neietu, jo tādi cilvēki nelabojas. Atkal būs tie paši strīdi poe,kuriem tiks atgādinātas vecās kļūdas un kladzināts- bet tu.. un tu jau arī.. un atceries.. utt. Tavā vietā nepalaistu jauno vīrieti prom un turpinātu tikties ar viņu, ņemot vērā,ka abi viens pret otru vienaldzīgi neesat. :)
23.07.2015 09:23 |

Reitings 1
Reģ: 23.07.2015
Oj kā es zinu šito, ka ļoti gribas atpakaļ, lai viss būtu kā bija. Visa tā makaronu karināšana ausīs, uh. Un sievietes, ak sievietes, notic visam. Es laikam pārāk daudz esmu bijusi aplauzta un piečakarēta, esmu iekāpusi tai pat laivā 2x un nepiekā laba tas nenoveda.
Jā, bija pirmie mēneši pasakaini, bet pēc tam viss atgriežas vecajās sliedes, jo vīrietis atkal saprata, ka tevi ir dabūjis atpakaļ un sāk līst ārā vecie niķi.
Tā ir tava dzīve un dari kā vēlies. Mēs te būsim un atkal mierināsim, kad būs kārtējais ieraksts par to cik traki viss tomēr izvērtās 8-)
23.07.2015 10:09 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Saproti, cilveki nemainas. pamata raksturs nemainas, var mainities nianses. Kads vins bija, tads vins ir un buss. Sakuma protams vins cenisies jo tevi tacu atpakal jadabuu un ar veco uzvedibu vinjs to nevares izdarit, bet viss bus tapat ka bija. Ne velti izskiraties.
23.07.2015 11:42 |

Reitings 90
Reģ: 28.03.2015
Es domāju, ka Tev ir žēl palaist vaļā bijušo, jo liekas, ka viņš ir mainījies , nu varbūt arī ir mainījies, bet , ja Tu bijušo tik ļoti mīlētu , Tev nebūtu iepaticies kāds cits . Es ieteiktu nebūt kopā ar bijušo, tagad Tev ir tāda iespēja būt kopā ar citu vīrieti, kurš ir pilnīgs pretstats. Vai nu otrs variants atstāj viņu abus pagātnē.
23.07.2015 11:45 |

Reitings 7682
Bet ja nu es pieļauju kļūdu nedodot iespēju ex?
tev tacu nav uzreiz jametas dzivot ar vinu kopaa. ja ir tik liela velme, satiecies tapat. Man tikai jajauta, ko tiesi tu sagaidi no sim atjaunotajam attiecibam?! Kas tiesi prieks tevis velams but savadak? Un tad spried cik reali tas vispar ir, vai nedzivo iluzijas un negaidi no viriesa to ko vinjs nemaz nav spejigs sniegt.
23.07.2015 11:46 |

Reitings 7682
. Es viņam pateicu, ka es ļoti skatīšos vēl, ka man ir arī jūtas pret citu. Un tgd viņš ir tāds, kādu es gaidīju, kad būs attiecību laikā. Es cenšos izturēties neitrāli
Vins ir tads kadu tu gaidiji jo vinjs zin, ka ir konkurence. Vai tiesam to nesaproti?! Vina lepniba, pasapzina ir sava veida ievainota. ka vinja ta var, mani iemainit pret citu, es vinai paradisu.
Bet tas ir tikai uz laiku, taa nav vinja butiba, tas nav vina raksturs.
23.07.2015 11:48 |

Reitings 205
Reģ: 02.05.2014
Es esmu devusi otro iespeju bijushajam tikai taapeec, lai saprastu, ka tas man nav vajadziigs! Tas man deva sirdsmieru, jo pirms tam domaaju - kaa buutu, ja buutu? Otraa iespeeja ne vienmer ir sliktakais variants. Protams, neticu, ka tur buus happily ever after (tiiri saku pec savas pieredzes), bet kaa jau teicu - sirdsmieram der.
23.07.2015 12:06 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 16.05.2014
Izlasīju tikai pirmās 2 lapas komentārus un tas man atgādināja vienu situāciju. Arī bija pāris - meitene histēriķe, bet puisis tāds nosvērtais, visu laiku dancoja meitenei uz peciņām... līdz vienam brīdim. Kad puisim jau tas viss bija sakrājies viņš arī aizgāja, īpaši arī nepārdzīvoja, jo aizejot beidzot dabūja gaisu ievilkt un paskatīties uz pasauli nevis tikai uz meiteni sev blakus. Arī pagāja laiks un meitene jau tikās ar citu, bet puisis baudīja brīvību. Kad uzzināja ka šī tiekās ar citu(zinādams ka viņa vēl smilkst pēc bijušā) arī lūdzās atpakaļ.. meitene ilgi nenoturējas un aizskrēja un puisis uzstaisīja tādu kā atriebību par izpostītajiem gadiem kopā ar to meiteni un pasūtīja viņu otreiz.
Nespriedīšu par to cik tas bija pareizi no puiša puses, bet meitene tiešām bija k*ce (atvainojos)
Tas puisis manam draugam ir bērnības draugs un man jau arī 5 gadus viņš bija labs draugs, bieži devāmies visādos izbraucienos(sākumā četratā, pēc tam jau trijatā)... un meitene tiešām bija debīla.. Kā tik puisis vairāk parunāja ar mums, tur pasmējas vai kaut ko citu tā meitene uzreiz taisīja drāmas, ka viņai uzmanību nepievērš kad viņa takā idiote, ka neviens ar viņu nerunā. Vispār viņš bez viņas atļaujas nevarēja darīt pilnīgi neko.. kā tik kaut kas netika saskaņots tā viss,pasaules gals. Vēlāk jau kad puisis to meiteni vienkārši vairs jau neņēma līdzi nevienos izbraucienos, jo tie visi vienmēr tika izbojāti dēļ viņas tad jau mums ar draugu tika draudēts visādi kad mēs bojājam viņiem attiecības, bojājot divvientulību.. puisim pat negribējās mājās atgriezties pie tādas raganas. :-D Vairākas naktis arī nakšņoja pie mums, jo tāda meitene normālam cilvēkam nav izturama.
Gribējās īsi istāstīt bet sanāca gari. :-D
23.07.2015 12:41 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Mēs jau tāpat zinām ko autore izvēlēsies ...8-)
23.07.2015 13:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tātad, tgd uzradies bijušais, grib atgriezties, sapratis savas kļūdas,

Tu vēl tici pasakām? Solīts makā nekrīt!
23.07.2015 14:02 |

Reitings 133
Reģ: 25.06.2012
Dantessa, ja tagadejais būtu svarīgs, Tu pat nepieļautu domu par saiešanu kopā ar ex. Ta nu tas ir.
Ir skaidrs, ka Tu jau esi izvelejusies, bet meklē attaisnojumu un loģiku tam, ko dari. Ta ir Tava dzīve, Tavi grābekļi, neviens cits nedzīvos Tavu dzīvi. Katrs ieteiks no savas pieredzes, es no savas - nedod iespēju ex, jo cilveki nemainās. Esmu devusi iespejas, pat ne vienu vien, tiklīdz saprot, ka esi ar viņu, var atsakties vecā dziesma. Protams, IR izņemumi, bet ļoti, ļoti reti.

Lai veicas! ;)
23.07.2015 14:04 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pisuks viņam niez, nevis grib tevi atpakaļ. Nevar saprast, kurš no jums ir lielāks stulbenis - Tu vai viņš. (t)
23.07.2015 14:05 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Izvēle - bijušais ir tik nepareiza un neiespējama, ka ja tu to izvēlēsies varu tevi saukt par muļķi.

Tas ir debili ticēc, iet atpakaļ, pēc tam pašai bus krokodila asaras un lieliskàkais, ka pati pie tā buusi vainiiga un apzināsies, ka tieši tu sevi liidz tam novedi un tu būsi vainiiga pie tà kā jutīsies, tad varēsi sevi žēlot un savu stulbiibu nožēlot. Gan jau būs gruutaak kàdam atkal uzticeeties un atveerties - taadad ieguvuma nekāda.
23.07.2015 14:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits