Sveikas dāmas!Man tagad ir 15 gadi.Zinu varbūt jums liekas bezjēdzīgi atbildēt Pusaudzei,bet man vienkārši vajag kādu cilvēku viedokli no malas :)
Nesen uzzināju,ka puisim, kurš man patīk,ir meitene.Es neteiktu,ka jūtos nenormāli noskumusi vai kā,bet vienkārši tāpat tas ir grūti pieņemt faktu,ka viņš ir kopā ar kādu.Pagājušā mācību gadā sanāca takā paflirtēt drusku,bet nekas nopietns.Kā jums liekās vai es varētu kkautkā vismaz iedraudzēties ar viņu vairāk.Viņš iet klasi augstāk,bet mums nav īsti kopīgu stundu vai draugu.Tagad vienīgais puisis ar kuru es sadraudzējos gada beigās no viņa klases aizgāja prom uz citu skolu.Vai ir kāds veids no jūsu pašu pieredzes kā varētu iepazīties ar puisi,bet tikai ne parastos : Pieej klāt uz aprunājies.Nu tas neies cauri,jo es neesmu tam gatava un es tāpat nezinātu ko teikt.Tāpēc lūdzu padalieties ar jūsu ieteikumiem.Vēl viena lieta.Kā jūs domājat vai viņi varētu ilgi būt kopā,jo cik esmu redzējusi attiecības šajā vecumā parasti neilgst ilgāk par 3 mēn.(lielākoties)
Paldies jau iepriekš par atbildēm :-)