Komentāri par ķermeņa aprisēm / svaru.

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Sveikas. :) Ienāca prātā jautājums..
Kāpēc cilvēkiem liekas, ka pateikt šāda ķermeņa īpašniecei

ka viņa ir pārāk tieva / anoreksiķe / viņai vajadzētu aiziet paēst, ir normāli, bet pateikt šāda ķermeņa īpašniecei

ka viņai vajadzētu aiziet pie dietologa / sākt sportot / ēst veselīgāk, ir pilnīgi nepieņemami un aizskaroši ?
22.07.2015 15:20 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Par resnumu prasās kaut ko pateikt, jo tā ir nevīžība pret savu ķermeni.

Par tievumu, uzskatu, ir stulbi kaut ko iekomentēt, jo ir divi varianti, cilvēks pats tiecas pēc tā, lai buutu ekstra skinny vai arī ir piedzimis taads un lai arii eed veseliigi un dziivo veseliigi viņš labi gribēdams tikpat kā nevar nekādu svaru uzņemt. Un slaidi cilvēki ir skaisti, ariii kaulainums savaa ziņaa ir skaisti, man patiik ribas, gurnu kauli, tādeeļ jebkurš, kas saka kaut ko, kas saistaas ar - tev derētu vairàk ēst - var iet no kurienes nācis, mani šādi vārdi neietekmē, jo ir savi skaistuma standarti.;-)
22.07.2015 16:03 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāpēc resnās vienmēr domā, ka tievajām nesāp, bet viņām redz sāp? Kas par murgu ar pašapziņas celšanu?
Es esmu normāls cilvēks, ar normālu psihi, ar sevi apmierināta, bet nafig man jādzird - aizej pāēd! tu tik tieva, ārprāc..u.t.t.?
Un nē, man tas neko neceļ un nekad nav cēlis. Tas, ka es pasmaidu vai vispār nenoreaģēju, nenozīmē, ka man tāds komentārs kko ceļ un ir patīkams. Es vienkārši nezinu kā reaģēt, jo atbildēt ar "tu gan uzbarojusies" ne vienmēr gribās.
Un jā, komentārus par tievumu man vienmēr izsaka resnākas meitenes/sievietes un viņā jau nu ziniet arī nav nekāda perfektā figūrā. Ja pie manis pienāktu meitene ar patiešām lielisku figūru (tāda, kas ar sportu un pareizu uzturu ir uz TU) un parunātu par un ap svaru, es pat priecātos.
22.07.2015 16:06 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kāpēc resnās vienmēr domā, ka tievajām nesāp, bet viņām redz sāp? Kas par murgu ar pašapziņas celšanu?

Tas nebija domāts par visām, vienkārši tiešām ir nācies saskarties ar tādām meitenēm kuras ļoti tiecās pēc uzmanības tādā veidā pat lai tik komplimentus iegūtu, bet tas neattiecas uz visiem gadījumiem. Pazīstu ar meiteni kura tika pilnīgi nevietā aizskarta par tievumu un viņa man par to pastāstīja, godīgi sakot tam kretīnam kurš to viņai pateica tā vienkārši ne no kā man gribējās pa purnu iedot.
22.07.2015 16:10 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Patiesību sakot, nav pieņemami komentēt ne vienu, ne otru, ja viņas pašas to nelūdz.

Es nekad nevienu, kura mani nav aizsākrusi par resnu neesmu saukusi vai devusi kaut kādus mājienus - Tev vajadzētu notievēt! Būtu forši, ja tās apaļīgās arī man liktu mieru un savu "viedokli" paturētu pie sevis.

Bet es neapvainojos, jo...
1)Tās sievietes, kuras ik pa laikam(nu pārāk bieži) izsaka negatīvas piezīmes, par to, ka esmu "pārāk tieva" parasti ir ar lieko svaru
2)Tie vīrieši, kuri mēdz teikt "nav jau kur ieķerties" vai "tu jau esi dikti tieva" ir tādi, kuri paši tomēr šad tad vēlās kaut kur "pieķerties"(pat ja "neesot kur") un dažkārt paflirtē
3)Man uzmanības un komplimentu netrūkst :)
22.07.2015 16:19 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Pirmajā bildē pilnīgi normāla meitene.
22.07.2015 16:29 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Es neesmu redzējusi kādu apaļo meiteni,kas skrietu pa forumiem un paziņām stāstītu,ka kāds viņas nosaucis par resnām, bet zinu entās sievietes,kas visiem pēc kārtas stāsta par to,ka kaimiņiene domā,ka viņai ir anoreksija un kāds viņu nosaucis par kaulainu.

Jā, jā, jā!
Pilnīgi piekrītu MJ un čupakabrai.
Ja man kāds pasaka, ka esmu par tievu/resnu/garu/īsu, jau tajā pašā brīdī vairs neklausos tajā cilvēkā. Man vienalga, ko kāds par mani domā, nedomāšu un necepšos par to, ja pašai viss labi un pašu viss apmierina.
22.07.2015 16:35 |

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Skatos uz sho diskusiju un shausminos...
Tik daudzi saka tu anoreksike, tu resnule utt.
Piemeram mana draugu loka ir gan apalas meitenes gan loti tievas, bet NEKAD no saviem draugiem neesmu dzirdejusi, ka kada meitene vai puisis butu kaut ko sliktu teicis par kada vizualo izskatu.
Es kaut ka pienemu cilvekus kadi vini ir, neskatoties uz vinu svaru, jo ta jau ir katra izvele...
Galvenais, ka cilveks sirsnigs.
Man ir draudzene kura ir loti apaliga un nevaru iedomaties sirsnigaku un jaukaku cilveku par vinu :)
Pati esmu slaida, bet man ir puncitis un es nekompleksoju par to, jo ja nepatik lai neskatas, galvenais ir pasam sev patikt :)
Un man patik mans puncitis, negribetu but savadaka :) milu sevi kada esmu :)
22.07.2015 16:35 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Pilnīgi piekrītu Selīnas izteiktajam viedoklim. ;-)
22.07.2015 16:38 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
+ Selīna

Un vispār neuzskatu, ka ir normāli mētāt komentārus par cilvēka ķermeni...ne tikai par svaru ;)
22.07.2015 16:42 |

Reitings 115
Reģ: 29.01.2009
Mans mērķis patiešām nebija vedināt kādu uz kašķi vai raudāt forumā, tikai uzzināt, kāpēc cilvēki to uzskata par normu..
Kas tev ir teicis, ka cilvēki to uzskata par normu?

Patiesību sakot, nav pieņemami komentēt ne vienu, ne otru, ja viņas pašas to nelūdz.
++++ Perfekti pateikts, es sekoju šai sabiedrības normai.
22.07.2015 16:44 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Par cilvēku izskatu, ja netiek prasīts viedoklis vai ja nav nekāda ļoti īpaša iemesla, izteikt negatīvas piezīmes tā kā nešķiet īpaši pieklājīgi un gudri... (t) Komplimentu, jā, to var pateikt! Bet es nekad nesapratīšu, kāpēc jālien virsū otram cilvēkam ar liekām piebildēm, ja viņš nemaz neprasa viedokli no malas. Es pati agrāk biju ļoti tieva. Un, jā, regulāri saņēmu jautājumus, vai es vispār ēdu. Tagad esmu apaļīga un, jā, atkal saņemu uzbāzīgus komentārus, tikai nu jau par to, ka esmu ne-tieva. Man liekas, ka, lai kā cilvēks izskatītos, tā nav apkārtējo darīšana, nu, nav un viss!
22.07.2015 17:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Liels + Ellicia
22.07.2015 17:40 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Šī šķirošana man vispār besī ārā (e).Kads cilvēks ir tāds ir, piekrītu tam, ka tas ir debili komentēt kā tas ir tievs -vakrak jāēd, a tas ir resns, laikam pa daudz ēd.(e). Varbūt tiem cilvēkiem ir veselības problēmas!
22.07.2015 18:02 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man tāds ķermeņa tips, ka varu saņemt abu šo veidu komentārus bezmaz vienlaicīgi :-D Nav patīkami nevienā gadījumā, bet, šķiet, ka tas tāds tipiski latvisks izgājiens. Šeit, Norvēģijā, man neviens komentārus par manu riepu neizsaka, savukārt latviešiem nez kāpēc šķiet, ka cilvēka ķermenis ir publikas īpašums, ko var komentēt, vērtēt un kritizēt. Neesmu tak uz skaistumkonkursu atnākusi, bet gan uz veikalu pēc piena! :-D
22.07.2015 18:09 |

Reitings 43
Reģ: 05.07.2015
Nekad nevienam korpulentam cilvēkam nenorādīšu uz viņa svaru. Pati esmu saņēmusi 1.bildes komentārus, tiesa, arī tas nav patīkami. Katrs cilvēks ir tāds, kāds viņš ir, bet bieži vien aptaukošanās vai badošanās ir paša cilvēka izvēle. Taču es nekad nevienu neesmu nosodījusi. Lai dzīvo pēc saviem ieskatiem! :)
22.07.2015 18:14 |

Reitings 3450
Un labākais tas, ka komentāri parasti nāk no tādiem cilvēkiem kas paši nav ar fitnesa augumu, bet arī ar kādam nepilnībām.
22.07.2015 18:26 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Pievienojos autorei un vienmēr esmu gribējusi zināt atbildi uz šo jautājumu. Esmu dabiski tieva (aptuveni tāda, kā 1. bildē), tādi gēni ģimenē. Varu ēst visu, ko vēlos, bet svars klāt nenāk, vai minimāli. Ļoti bieži esmu dzirdējusi piezīmes no sērijas: ārprāc, vai tu vispār ēd!? Šausmas drīz varēs redzēt cauri! utml. Un jā, nav patīkami. Tā kā, der aizdomāties par šo tām, kurām dikti patīk piesieties cilvēkiem šajā jautājumā, ja vien jūsu mērķis nav aizvainot cilvēku.
22.07.2015 18:54 |

Reitings 3450
Cilvēki, tā dara, jo tā ir kā aizsardzība no citiem. Viņiem tas ir kā pretuzbrukums. Pavērojiet! Vai cilvēks, kas ir ļoti tievs vai resns teiks ko tādu?
22.07.2015 19:02 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man gan tie komentāri par tievumu liekas kā kompliments. Nekad neapvainojos par tādiem. Kāpēc lai par to apvainotos? Un tievie cilvēki arī mēdz par sevi smieties, ka viņi ēd visu, bet neiet labumā - es vienmēr viņiem saku, ka viņi ir laimīgi cilvēki!
22.07.2015 19:15 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
ārprāc, vai tu vispār ēd!? Šausmas drīz varēs redzēt cauri!

Diezvai šos var uztvert kā komplimentus... (t)
22.07.2015 19:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits