Vīrieši ar bagāžu un viņu bijušās.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
hey,
šis jautājums ir dāmām, kuru viriešiem ir bērni no bijušajām attiecībām? Kādas ir viņu attiecības ar bērnu māti? Vai jums nekas nav pretī, ja satiekas, pavada laiku kopā, ir draudzīgi? Vai tieši otrādi, tas traucē? Es jautāju, jo mans vīrietis grib draudzīgas attiecības ar bijušo un es to saprotu - tomēr tur ir bērns, bet kad iedomājos, kā viņi pavada laiku kopā vai kko tādu, man kkā nelabi paliek. Lai gan manējais mierina, ka viņam pret viņu nav nekādas seksuālas vēlmes un būtu pat pretīgi noskūpstīt.. :-|
22.07.2015 14:14 |

Reitings 883
šis gan kaut kā dīvaini. Nav jau baigā iekāre jāizjūt, bet tā tomēr ir sieviete, kuru viņš mīlējis, ar kuru radījis bērnu.

Kad es prasīju, kā tas ir Teica, ka vienkārši gaume mainījusies un kaut kādi standarti. Un arī tāpēc, ka tagad mīl citu. Nubet tas taču logjiksi.
23.07.2015 15:07 |

Reitings 8272
Man ir sada pieredze. Vira dels jau kadu laiku dzivo pie mums, jo neiztureja mates spiedienu, ultimatus attieciba pret mani. Protams, ka virs ar berna mati pa reizei parruna lietas, kas attiecas uz bernu.piedevam vel viena darba strada.
23.07.2015 15:17 |

Reitings 883
Sany , lasīju Tavu stāstu kādā vecā diskusijā! Un kādas tev pašai attiecības ar bijušo?
23.07.2015 15:20 |

Reitings 8272
Scarlet-doma mana vira bijusho? Protams,sliktas. Nu tagad neitralas.mums nav saskarsmes. Vira dels, kad grib tad o'er pie vinas. Bernu morali neiespaidoju par mati. Drizak es biju vieniga, kas pec berna begsanaa mudinaja bernu ar mati tikties. Nekad slikti par vinu neizsakos berna vai vira klatbutne. Par vinu gan to nevaretu teikt.
24.07.2015 00:27 |

Reitings 8272
Nedomaju, ka tev speciali javeido attiecibas ar drauga bijusho..ar bernu saistitos jaut.lai pashi karto. Iespejams, ka tad, kad tai sieveitei paradisies kads nopietnaks virietis,kkas mainisies..bet nafig tev par visam varitem tur jalien
24.07.2015 01:33 |

Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
Es varu padalīties ar savu pieredzi nevis kā sieviete, kuras vīrietim ir bērns no iepriekšējām attiecībām, bet kā sieviete, kura ir tā bijusī un bērna māte.
Man arī ir draudzīgas attiecības ar savu bērna tēvu un, manuprāt, tas ir tikai apsveicami, kaut vai tā paša bērna dēļ. Par laika pavadīšanu kopā gan man ir cits viedoklis, neuzskatu, ka tas ir nepieciešams, sevišķi, ja viens vai otrs ir jaunās attiecībās. Pietiek, ja vienkārši atbraucot pakaļ bērnam, piedāvā, piemēram kafiju vai uzkodas pirms prom braukšanas, tad var arī pārrunāt ar bērnu saistītās lietas. Speciāli tur sazvanīties un saplānot satikšanos un kopīgas brīvdienas, liekas nedaudz egoistiski no vīrieša puses. Jaunā draudzene vīrieša bērnu pieņem, jo tā ir daļa no viņa - saprotami, bet pavisam cita lieta ir pieņemt bijušo un, ja vēl vīrietis bez maz vai pieprasa no tevis draudzīgas attiecības ar bijušo, tad pavisam ērmīgi. Mana bērna tēvam ir jaunas attiecības, bet es personīgi esmu tāds cilvēks un nevaru iedomāties, ka es ar bērnu tagad pavadītu kopā ar viņiem laiku. Varētu pieklājīgi uz ielas pasveicināt, bet ne vairāk. Zinu, ka viņa draudzene ir greizsirdīga un satrakojas, ja biežāk piezvanu, lai arī varu likt roku uz sirds un pateikt, ka nav pamata būt greizsirdīgai. Jā, arī par to esam runājuši ar bērna tēvu un tāpēc cenšos zvanīt retāk un tikai tad, kad ir tiešām kas neatliekams.
Redz, tas jau atkarīgs no cilvēkiem. Es sevi uzskatu kā sakarīgu, saprotošu un foršu bijušo draudzeni, bet nevar zināt kāda trāpījusies ir tev :-D
Varbūt skaties pati pēc savām sajūtām, ja jūti, ka ar laiku varēsi iedraudzēties, tad pasaki to savam vīrietim, bet piekodini, ka tev mazliet vajadzīgs laiks un vēl nejūties gatava. Ja jūti, ka tomēr nevēlies, tad tā arī pasaki. Abi varianti ir saprotami, vīrietim nevajadzētu uzspiest tev to, ko nevēlies. ;-)
24.07.2015 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits