Vīrieši ar bagāžu un viņu bijušās.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
hey,
šis jautājums ir dāmām, kuru viriešiem ir bērni no bijušajām attiecībām? Kādas ir viņu attiecības ar bērnu māti? Vai jums nekas nav pretī, ja satiekas, pavada laiku kopā, ir draudzīgi? Vai tieši otrādi, tas traucē? Es jautāju, jo mans vīrietis grib draudzīgas attiecības ar bijušo un es to saprotu - tomēr tur ir bērns, bet kad iedomājos, kā viņi pavada laiku kopā vai kko tādu, man kkā nelabi paliek. Lai gan manējais mierina, ka viņam pret viņu nav nekādas seksuālas vēlmes un būtu pat pretīgi noskūpstīt.. :-|
22.07.2015 14:14 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es reiz iepazinos ar ļoti jauku puisi, bet informācija par to, ka viņam ir bērns, visu patikšanu noņēma kā ar roku, un labi, ka tā! :)

Vai nu tu pieņem bērnu un arī viņa māti, vai nu arī Jums nav pa ceļam. Es šādu dzīvi negribētu, ja tomēr tik ļoti mīli to vīrieti, nu tad jau jācenšas rast kāds kompromiss, lai apmierinātas ir visas puses, bet tevi es tiešām neapskaužu, visu dzīvi būs jārēķinās ar svešu sievieti un viņas bērnu. :-|
22.07.2015 17:52 |

Reitings 883
Tev tur nav teikšanas nekādas, vēl jo vairāk, neesi viņam ne sieva, ne radiniece, lai publiski analizētu viņas rīcību un pagātni.

analizeju?? es dalos ar faktiem! Es te stāstu kas un kā notiek, un tu te izlobi, kurš ragana kurs engelis.
Jābut sievai, lai butu teikšanas tiesības? Aizliegts domāt ? Baigā loģika.
22.07.2015 17:55 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Ko tad darīt ja neredz savu bērnu, priecāties?

Nevajag sēdēt un tukši runāt. Vajag rīkoties, variantu ir ļoti daudz, ja patiešām GRIB. Un vispār, nerunāju tieši par tavu gadījumu, bet KOPUMĀ par tiem vīriešiem, kuri sūdzas savām draudzenēm, bet lietas labā neko īsti nedara. ;-)

Jā, es teicu, ka neattiecas, bet meitenes šeit gribēja zināt detaļas par pagātni, ta ka šo to uzraxtīju.

Tad nevajag teikt, ka nebāz savu degunu, jo sanāk pretēji.
Atrodi kādu tekstu, kur saucu viņu par raganu.

Tas bija epitets. :-D

Enģelis viņs noteikti ir un vairāk tadus viriesus kam rūp viņu bērni, maksā alimentus un grib satikt! Un ja nesanak, tad censas to panākt caur tiesu! Tā ka neredzu vispār nekādu logiku, tāda ir situācija un viss.

Malacis, vēlu viņam sasniegt mērķi. Bet tev iesaku necepties par lietām, kuras nevari ietekmēt. :-D
22.07.2015 18:01 |

Reitings 601
analizeju?? es dalos ar faktiem! Es te stāstu kas un kā notiek, un tu te izlobi, kurš ragana kurs engelis.
Jābut sievai, lai butu teikšanas tiesības? Aizliegts domāt ? Baigā loģika.

Nomierini nervu sistēmu. Tu dalies ar faktiem, es dalos ar viedokli. Un pēc lasītā secinu, ka diezgan divkosīgi sacīt, ka nejaucies viņu pagātnē, bet pēc brīža, sāc gāzt negācijas par viņa bijušo. :-)
Tātad izdaru secinājumus, ka patiesībā tevi uztrauc viņa pagātne, bērna māte, ne tas, ka viņš neredz bērnu.
22.07.2015 18:05 |

Reitings 601
Nē, neesmu ar āķi, tāpēc uz piekabēm pat neskatos, bet skaidrs taču, ka ir dažādas pieredzes! Katrā gadījumā liekas, ka tev daudz vairāk traucē tā sieviete, nekā tu viņai.

Piekrītu SELĪNA
22.07.2015 18:07 |

Reitings 883
Nevajag sēdēt un tukši runāt. Vajag rīkoties, variantu ir ļoti daudz, ja patiešām GRIB. Un vispār, nerunāju tieši par tavu gadījumu, bet KOPUMĀ par tiem vīriešiem, kuri sūdzas savām draudzenēm, bet lietas labā neko īsti nedara.

Bet ja tu izlasīji diskusiju, tad es esmu tā kas čīkst! Bērnu es esmu pieņemusi, situāciju kā tādu ari. Jautajums bija tām meitenēm, kas ir līdzigās attiecibas un kā sadzīvo ar bijušo in viņas ricibu, kas reizēm var šķist nesaprotama. Tieši mani uztrauc, kā mēs šīs attiecibas izveidosim pozitīvas, pēc visas šīs cīņas par tiesībām uz bērnu un vai baigā draudzēšanās ar vinu būtu labākais variants. Gan man, gan manam virietim.
22.07.2015 18:08 |

Reitings 883
Nē, neesmu ar āķi, tāpēc uz piekabēm pat neskatos, bet skaidrs taču, ka ir dažādas pieredzes! Katrā gadījumā liekas, ka tev daudz vairāk traucē tā sieviete, nekā tu viņai.

Prieks par jums meitenes! Es bērnu neuzskatu par traucēkli mīlestībai, bet iespēju! Citām sievietēm varbut nav lemts tikt pie saviem bērniem, var but iespēja rupeties par mīlotā bērnu un to milēt. Protams, ne jau atnemt vinu mātei un tādā garā. Un šis nav mans variants, man noteikti bus savi berni, bet tas man netraucē būt līdzās citam bērnam un būt viņa draudzenei.
22.07.2015 18:12 |

Reitings 601
Tieši mani uztrauc, kā mēs šīs attiecibas izveidosim pozitīvas, pēc visas šīs cīņas par tiesībām uz bērnu un vai baigā draudzēšanās ar vinu būtu labākais variants. Gan man, gan manam virietim.

Kamdēļ tu gribi draudzēties ar sava drauga bijušo?
22.07.2015 18:14 |

Reitings 883
MačuPikču, jo mans draugs grib lai mēs visi nakotnē varētu kopā pavadit laiku ar mazo. Un lai nebūtu nekādas negācijas. Viņa to šobrid negrib un vai gribēs - kas to zina. Teicu, ka varu neitrāli attiekties, bet veidot ar vinu draudzību - nezinu.
22.07.2015 18:16 |

Reitings 601
MačuPikču, jo mans draugs grib lai mēs visi nakotnē varētu kopā pavadit laiku ar mazo.

Tas ir kā? Tu, draugs, viņa bijusī un bērns?
22.07.2015 18:19 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Neko sev zviedru ģimene būtu - vīrietis, bērns, bērna māte un mīļotā :D
22.07.2015 18:24 |

Reitings 883
Tas ir kā? Tu, draugs, viņa bijusī un bērns?

Ideālā variantā, ja arī viņai ir vīrietis.
22.07.2015 18:49 |

Reitings 601
Ideālā variantā, ja arī viņai ir vīrietis.

Sanāk, ka tas būtu garants, ka tavs vīrietis nesaietu kopā ar bijušo? Uzreiz sacīšu, tādai draudzībai būtu krusts.
Ir zināmi piemēri, kad bijušie laulātie kopā pavada svētkus ar kopīgiem bērniem, un savām otrām pusēm, bet tas nav samāksloti. Šie pāri, ne mirkli neizjūt nepārliecību, par savu partneri, ne greizsirdību, ne iekšējo nepatiku.
Jūsu gadījumā viss ir bēdīgi, pagaidām. Ir skaidri jūtama abpusēja nepatika tavā un bijušās starpā. Tāda draudzība būtu uzspēlēta un mākslīga. Arī vīrietis ar savu bijušo nespēj rast kompromisus.

Iesākumā, lai draugs nokārto attiecības ar bērna māti, bez tavas klātbūtnes. Pēc gadiem, ja jūs vēl būsiet kopā, tad varbūt situācija mainīsies, atradīsiet kopīgu valodu un spēsiet uzturēt attiecības, bez savstarpējām pretenzijām un iekšējo diskomfortu.
22.07.2015 19:35 |

Reitings 883
MačuPikču man patīk tavi secinājumi, gudra esi! ja godīgi nē, jo es šo lietu neplānoju. Mana puiša vārdi, ka būtu labi, ja mēs visi 5 varētu kopā, kad vina bijusajai parādīsies vīrietis. Es nemaz neiejaucos, viņs pats grib, lai esmu visur klāt un piedalos. še tev! es lapprāt butu neitrāla un satktu bijuso cik maz vien iespējams!
22.07.2015 19:39 |

Reitings 883
MačuPikču, jo mans draugs grib lai mēs visi nakotnē varētu kopā pavadit laiku ar mazo. Un lai nebūtu nekādas negācijas. Viņa to šobrid negrib un vai gribēs - kas to zina. Teicu, ka varu neitrāli attiekties, bet veidot ar vinu draudzību - nezinu.

šo rakstiju es

Ir zināmi piemēri, kad bijušie laulātie kopā pavada svētkus ar kopīgiem bērniem, un savām otrām pusēm, bet tas nav samāksloti. Šie pāri, ne mirkli neizjūt nepārliecību, par savu partneri, ne greizsirdību, ne iekšējo nepatiku.
Jūsu gadījumā viss ir bēdīgi, pagaidām. Ir skaidri jūtama abpusēja nepatika tavā un bijušās starpā. Tāda draudzība būtu uzspēlēta un mākslīga. Arī vīrietis ar savu bijušo nespēj rast kompromisus.

Bet stāsts jau ir par to,ka šo draudzibu grib vins. Ja vinai uzradisies jauns virietis, arii vinam bus janodibina kontakts ar vinu, tāpēc jau šādas domas, lai visi varetu kopīgi redzēt, kāda vidē berns aug un ar ko un iepazit viens otru.
22.07.2015 19:43 |

Reitings 601
Es nemaz neiejaucos, viņs pats grib, lai esmu visur klāt un piedalos. še tev! es lapprāt butu neitrāla un satktu bijuso cik maz vien iespējams!

Prakse rāda, ka tas tik ātri nenotiek, ja vispār notiek. Draugs var gribēt un sapņot par tādu finālu, kur jūs laimīgi, piecatā staigājot parkā, ēdat saldējumu.
Ja kaut viena persona nav ieinteresēta (piemēram bērna māte), tad tur nekas nesanāks. Nāksies meklēt citus variantus, jeb atmest šo ideju.

Kā jau teicu, sākumā vīrietim jānokārto attiecības viņu starpā. Tālāk jāiegūst uzticība, lai brīvdienās bērns pavadītu laiku ar Jums (bez pretenzijām un nepatikas). Ja viss nokārtojas, tad var mēģināt tikties un pavadīt laiku visiem kopā. Bet tas var prasīt ļoti ilgu laiku, pat gadus.
22.07.2015 19:48 |

Reitings 883
MačuPikču, piekrītu šeit tev.
22.07.2015 20:03 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Manuprat , tikai normali ka abu vecaku attiecibad ir draudzigas. Man preti nekas nebutu, joviruetim uzticos un galvenais ka berns nav vienaldzigs.
22.07.2015 22:11 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Nu man ar bērna tēvu ir neitrāla attieksme. Nezinu kā viņš jūtas un domā, bet pašai ir tāds variants kā autore aprakstīja (pretīgi noskūpstīt utt) :D Tā kā no manas puses viņa brūtei nooteikti nebūtu jāuztraucas :D
23.07.2015 07:02 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
ka viņam pret viņu nav nekādas seksuālas vēlmes un būtu pat pretīgi noskūpstīt..

šis gan kaut kā dīvaini. Nav jau baigā iekāre jāizjūt, bet tā tomēr ir sieviete, kuru viņš mīlējis, ar kuru radījis bērnu.

Par situāciju-vīrietim taisnība. Vēlams uzturēt labas attiecības ar bijušo bērna dēļ, iespējams arī, ka reizi pa reizei jāpavada kāds laiks kopā. Arī bērna dēļ, kaut vai tāpēc, lai bērns redzētu, ka viņa vecāki ir civilizētas būtnes.

Tev, protams, sanāk, ka nāk viss komplekts-vīrietis, bērns, viņa bijusī, bet nu tāda ir cena vīrietim ar bagāžu.
23.07.2015 07:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits