Tev tur nav teikšanas nekādas, vēl jo vairāk, neesi viņam ne sieva, ne radiniece, lai publiski analizētu viņas rīcību un pagātni.
Ko tad darīt ja neredz savu bērnu, priecāties?
Jā, es teicu, ka neattiecas, bet meitenes šeit gribēja zināt detaļas par pagātni, ta ka šo to uzraxtīju.
Atrodi kādu tekstu, kur saucu viņu par raganu.
Enģelis viņs noteikti ir un vairāk tadus viriesus kam rūp viņu bērni, maksā alimentus un grib satikt! Un ja nesanak, tad censas to panākt caur tiesu! Tā ka neredzu vispār nekādu logiku, tāda ir situācija un viss.
analizeju?? es dalos ar faktiem! Es te stāstu kas un kā notiek, un tu te izlobi, kurš ragana kurs engelis.
Jābut sievai, lai butu teikšanas tiesības? Aizliegts domāt ? Baigā loģika.
Nē, neesmu ar āķi, tāpēc uz piekabēm pat neskatos, bet skaidrs taču, ka ir dažādas pieredzes! Katrā gadījumā liekas, ka tev daudz vairāk traucē tā sieviete, nekā tu viņai.
Nevajag sēdēt un tukši runāt. Vajag rīkoties, variantu ir ļoti daudz, ja patiešām GRIB. Un vispār, nerunāju tieši par tavu gadījumu, bet KOPUMĀ par tiem vīriešiem, kuri sūdzas savām draudzenēm, bet lietas labā neko īsti nedara.
Nē, neesmu ar āķi, tāpēc uz piekabēm pat neskatos, bet skaidrs taču, ka ir dažādas pieredzes! Katrā gadījumā liekas, ka tev daudz vairāk traucē tā sieviete, nekā tu viņai.
Tieši mani uztrauc, kā mēs šīs attiecibas izveidosim pozitīvas, pēc visas šīs cīņas par tiesībām uz bērnu un vai baigā draudzēšanās ar vinu būtu labākais variants. Gan man, gan manam virietim.
MačuPikču, jo mans draugs grib lai mēs visi nakotnē varētu kopā pavadit laiku ar mazo.
Tas ir kā? Tu, draugs, viņa bijusī un bērns?
Ideālā variantā, ja arī viņai ir vīrietis.
MačuPikču, jo mans draugs grib lai mēs visi nakotnē varētu kopā pavadit laiku ar mazo. Un lai nebūtu nekādas negācijas. Viņa to šobrid negrib un vai gribēs - kas to zina. Teicu, ka varu neitrāli attiekties, bet veidot ar vinu draudzību - nezinu.
Ir zināmi piemēri, kad bijušie laulātie kopā pavada svētkus ar kopīgiem bērniem, un savām otrām pusēm, bet tas nav samāksloti. Šie pāri, ne mirkli neizjūt nepārliecību, par savu partneri, ne greizsirdību, ne iekšējo nepatiku.
Jūsu gadījumā viss ir bēdīgi, pagaidām. Ir skaidri jūtama abpusēja nepatika tavā un bijušās starpā. Tāda draudzība būtu uzspēlēta un mākslīga. Arī vīrietis ar savu bijušo nespēj rast kompromisus.
Es nemaz neiejaucos, viņs pats grib, lai esmu visur klāt un piedalos. še tev! es lapprāt butu neitrāla un satktu bijuso cik maz vien iespējams!
ka viņam pret viņu nav nekādas seksuālas vēlmes un būtu pat pretīgi noskūpstīt..