Nesaprašanā...

Reitings 9
Reģ: 16.06.2012
Sveikas! Man ir problēma, kuru nesaprotu. Mēs ar draugu esam kopā 7 gadus, viss it kā labi,ideāli, bet viņam ir tāds niķis mani ''nolikt zemāk par zemi'' draugu vai ģimenes priekšā... Viņam patīk pazoboties, labi es saprotu joks, bet tas joks tomēr aizkar mani.... Es jūtos apmēram kā piektais ritenis pa kuru pazoboties....:'-(
22.07.2015 13:39 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Vendī, viss jau atkarīgs no tiem jokiem un tā, kā viņus pasniedz. Ar savu vīrieti mēs visu laiku paķircinamies, bet ir taču jājūt mērs. Ja abi smejas un abiem liekas smieklīgi, ir ok. Bet ja 7 gadus meiteni piesmej zinot, ka viņai tas nešķiet smieklīgi..tad nu.. Vai nu raksturs briesmīgs, vai puisim gribas izlekt uz citu fona.

Autore, vai pusis tā joko arī tad, kad nav 'aculiecinieku' ?
22.07.2015 15:24 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man vispār patīk tā atruna "Joks!". Tā var pateikt par jebko. Iesist otram pļauku un pateikt "Joks!", paziņot, ka šķiries un tad "Joks!". Jokam jābūt smieklīgam! Vai tad tā nav joka funkcija?
22.07.2015 16:39 |

Reitings 276
Reģ: 30.05.2015
LetItBe žēl, ka tava profila šeit vairs nav, jo gribēju tev uzrakstīt vēstuli. Man ir tieši tāda pati situācija. Tie joki ir tiešām sāpīgi un tos nemaz nevar saukt par jokiem. Humora izjūtas nekādas! Cilvēks nemainās, pat ja vairākas reizes tiek aizrādīts, ir tieši tāpat kā tu saki - ātri aizmirst. Tie "joki" tiešām grauj pašapziņu un ir apvainojoši. :'-(
22.07.2015 18:51 |

Reitings 91
Reģ: 15.06.2015
Man ir viens draugs, kas lidzigi izturas pret savu draudzeni. Papildus vel brutaali izriiko utt. Drausmiigi skatiities. Nespeeju saprast kaa to var paciest. Pietam tas ir pilnigi vienmeer, kaa vini ir cilveekos. Divataa ganjau taa nav.

Pietam tas ir bijis arii ar citu draudzeni. Laikam taads cilveeks. Vai to paciest, tava izveele.
22.07.2015 19:23 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
tiešām, ko tu 7 gadus neko neiebildi? ja man kaut kas nepatīk, es to pasaku un tev iesaku to darīt, ja nesaprot tā, tad parādi viņam ar spoguļattēlu.
22.07.2015 20:13 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Tādi "joki" norāda uz ļoti zemas emocionālās inteliģences līmeni. Viņš nemainīsies un ne tu, ne kāds cits viņu nepāraudzinās. Tas ir bezcerīgs gadījums- samierinies vai pamet. Es personīgi pamestu tādu, jo agri vai vēlu tie "joki" kļūs tikai sliktāki un pazemojošāki.
Nikola. viedoklim par atjokošanu nepiekrītu, jo tāda tipa cilvēki to uztver kā zaļo gaismu "jokiem" un centīsies pārspēt autori ar vēl aizskarošākiem un pazemojošākiem "jokiem".

+
Galu galā, ja viņš ir informēts, ka Tevi tas sāpina un turpina tādā garā, liecina par attieksmi..

Ož pēc enerģijas vampīra. Lielisks veids, kā apzināti sāpināt, sadusmot cilvēku, lai viegli izsūkt enerģiju.
Autore, kā tev ar pašsajūtu?
22.07.2015 20:19 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tavam puisim tas liekas normāli, un tur nekā nosodāma arī nav. Viņš vairs nejutīsies normāli, ja pārtrauks tā jokot. Arī no tavas puses nav nekas nenormāls, vnk jūs nesaderat kopā. Izrunājiet to visu un, ja nevarat panākt kopsaucēju, šķirieties kā draugi, ja tev viņa joki ir tik neciešami.
22.07.2015 21:00 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Man ar manu draugu ir tas pats. Dažkārt gribās tā dusmoties, liekas ka nav jau nekas traks bet laika gaitā tie "joki" apnīk un tad vēlāk jau katru mazāko joku es uztveru kaut varbūt tas nebija tā vērts.

Manējais arī, kad esam pie viņa ģimenes dažkārt izrīkojas tā, lai citi apkārt par mani pasmietos piemēram atceros situāciju, kad viņš man uzlika kaut kādu neglītu, izsmejošu rotaslietu un visu laiku "pagriezies! nu parādi" un tad abi ar tēvu smejas jo tā rotaslieta stulbi izskatās a es kā ideote jūtos. Varbūt daudzi teiks "tak pasmejies līdz", bet iedomājaties ja katru reizi tiek kaut kas stulbs izdomāts lai par tevi pasmietos un tu esi patiesībā kārtīgs pieklajīgs cilvēks bet vecāku priekšā uz tevi taj brīdī skatās nekā uz sievieti bet kā uz kaut kādu bērnu. Nav mums padsmit lai tā izsmietu, mums ir 25 gadi un esam pieauguši cilvēki, bet tie izsmiešanas brīži mani padara par nevarīgu stulbeni.

Bet tur ģimene vainīga arī nedaudz...tēvam joki vienkārši debīli. Vienmēr izsmej cilvēkus kuri nodarbojas ar jebko citu kas nav saistīts ar tehniku un vienmēr jautā man kā iet tur maniem krieviem, jo nevar beidzot saprast ka esmu no Latvijas un tie komentāri par krieviem man riebjas. (draugs ir no ārzemēm)
22.07.2015 22:32 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
tās jokošanas neliek justies kā kārtīgai pieaugušai sievietei, kura tiek respektēta un mīlēta, tā vietā ir sajūta ka esi objekts kuru dažkārt noniecināt, izsmiet, izjokot utt.
22.07.2015 22:33 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Sakidri un gaiši uzprasi, kas notiek īsti.
22.07.2015 22:35 |

Reitings 102
Reģ: 20.07.2015
Nu tur jau ir 50/50 ! vaina uz pusēm.. Ja čalis atļaujās tā attiekties pret savu sievieti, tad pats ir ar kompleksies, kaut vai tā ir sūdīga humora izjūta.. man savas sievietes ir augstākas par visu.. un punkts. un tas ka to esi atļāvusi, tas labu neliecina..

reāli čalis zin 100% ka esi viņa, ka tev nav citu variantu, un viņš pat atļaujās lēti muļķoties par tevi, zinot ka viss būs ok .. un tu jau nekur nepazudīsi.. . :D

tādas omulīgas attiecības.. vsp bez šaubām , ka kāds var nozust. :)

reāli, dari kaut ko.. ja vari ;)

stulbības un tādi jociņi ir domāti auniem, kuri pa purnu vēl nav dabūjuši, jo neiziet no komforta zonas...

kaut kāds nīkuļu pāris esat un viss
22.07.2015 22:52 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Nākamreiz uz jokiem abildi ar jautājumu: Nu ko atkal gribi citu priekšā izcelties.
Domaju, ka nakamreiz vinam jokot vairs negribesies...:-)
23.07.2015 00:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nošokē viņu aptuvēni šādi..
ok, ok turpini vien mani nolikt.. it kā tas spētu pagarināt Tavu zobenu8-)
23.07.2015 00:22 |

Reitings 95
Reģ: 22.07.2015
Man nav izprotamas šīs mocekļu attiecības. Publiski pazemo, izsaka nekorektas piezīmes. Interesanti būtu uzzināt, kādas ir viņa zelta īpašības, dēļ kurām ir vērts paciest pazemojumu?
23.07.2015 00:27 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ir cilvēki, kuru humora izjūta ir tieši tāda, personīgi man lielākoties nesaprotama. Taču svarīgi ir tas, vai šis cilvēks ir gatavs kaut ko mainīt, ja otrai pusītei tas liekas nepieņemami. Mans draugs tā darīja, un, ja arī viņam pasprūk kāds tāds joks, man ir skaidrs, ka tas nav apzināti, lai aizvainotu mani, esam atraduši kopsaucēju starp viņa brīžiem dīvaino humora izjūtu un manu labsajūtu un tas ir galvenais. Taču, ja viņam pilnīgi viena alga par to, kā viņa joki liek tev justies, nu.. Ieteiktu apdomāt par cilvēka attieksmi pret tevi kopumā, ne tikai "jokiem".

Ieteiktu arī paskatīties, vai viņš tā joko tikai par tevi vai par jebkuru citu cilvēku.
23.07.2015 00:33 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Man nav izprotamas šīs mocekļu attiecības. Publiski pazemo, izsaka nekorektas piezīmes. Interesanti būtu uzzināt, kādas ir viņa zelta īpašības, dēļ kurām ir vērts paciest pazemojumu?

+++
Vienu reizi varbūt kādu nepatīkamāku joku paciestu un pretī atšautu kaut ko asāku, bet ja regulāri nesmuki izrīkojas... Kāda jēga būt attiecībās, kas sagādā pazemojumu, nepatīkamas emocijas un liek justies neērti un stulbi?

Zinu pāri, kur abiem partneriem ir diezgan skarba humora izjūta - tad nu viņi ikdienā mēdz savstarpēji apmainīties ar kaut ko nedaudz rupjāku un skarbāku, bet tas tikai lai paķircinātu viens otru un pasmietos, neviens nejūtas aizvainots un sāpināts. Bet ja šeit čalim vairākkārt ir aizrādīts, ka viņa stulbie joki liek justies nepatīkami un viņš turpina to darīt, vēl pie tam draugu un radu priekšā.. fuj. Tiešām izskatās pēc zemas emocionālās inteliģences. Lai atrod kādu sev līdzvērtīgu, prastu un rupju meiču, tad abi varēs, atvainojos, di*st viens otram virsū. Nesaprotu, kāpēc autorei jāmokās.
23.07.2015 00:37 |

10 gadi
Reitings 3734
Jūs visas komentējat tā, it kā būtu stāvējušas klāt un visu dzirdējušas. Nevienu joku stilu nevar saukt ne par absolūti labu, ne absolūti sliktu. Svarīgi ir, lai otrs ar tiem būtu apmierināts. Un nebūt nav tā, ka, ja kāda joki otru aizskar, tad tam jokotājam ir zema emocionālā inteliģence. Vrb vnk tas otrs ir pārāk jūtīgs. Un cilvēki savu dabu parasti neizmaina, un arī nav vajadzīgs ar varu to darīt. Vienkāršāk atrast piemērotu dzīvesbiedru. Par iepriekšējo teikumu gan neesmu pārliecināts.
23.07.2015 04:23 |

10 gadi
Reitings 3734
Kaut gan diezgan amorāli ir pamest vienam otru, ja viens otru mīl. Šeit nu Cosmo forums nepalīdzēs, jums abiem divatā jātiek galā. Lai jums izdodas! :)
23.07.2015 04:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits