Es lietoju Syoss (zilo). un tieši tāds pats viedoklis- man labāk patīk kā mati izskatās pēc sausā šampūna otrajā dienā, nekā tikko mazgāti (ar sauso šampūni ir gan kuplums, gan izskatās piepacelti pie saknēm. Vajag mācēt tikai viņus lietot).
Kad bija gaišie mati, lietoju biežāk nekā tagad, kad esmu brunete. Kaut gan lietoju Batisti tumšajiem matiem, tāpat var redzēt to balto pūderi matos un izskatās bēdīgi. Bet efekts gan ir superīgs - mati kupli un neizskatās netīri. Nesen atbraucu no festivāla - tur bija mans must have.
Es laikam esmu no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka sausais šampūns nav labs un efektu nedod.
+++
Man ir Batiste. Nopirku Trakajās dienās Stockmann. Lietoju, jo... jāizlieto. Atkārtoti nepirkšu sausos šampūnus vispār, jo man no tiem jēgas nav - mati tāpat pie saknēm kupli, pat netīri. Līdz ar to pamēģināju un secināju, ka pēc šī produkta man nav vajadzības
Jo ilgāk matos tur sauso šampūnu ( neizķemētu ), jo labāks efekts.
Parasti norādītas ir 2-5min, bet piemēram ja patutot 10 min ( kamēr kafiju dzer ) ir lielāks efekts.
Noteikti flakoniņš ir kārtigi jāsakrata lai talks kārtīgi samaisās, savāsāk matos izpūš tikai " smaržu ".
Zīle - paldies! Es tagad sapratu, ka no rīta steigā negaidīju īpaši, sapūtu, iebužināju, izķemmēju, sataisīju matus un skrēju uz darbu :D
Jāmācas lietot, lai ir jēga :-P