Meklējam grāmatveža palīgu

Reitings 19
Reģ: 14.07.2015
Labdien!

Meklējam grāmatveža palīgu uz pusslodzi, ar priekšzināšanām Tildē vai kādā citā finanšu uzskaites sistēmā! :)

Ja ir interese, rakstiet PM un pastāstīšu sīkāk par uzņēmumu un pateikšu e-pastu, kur nosūtīt CV!

Jauku dienu!
22.07.2015 08:37 |

Reitings 19
Meitenes, beidzat fantazēt!
Visas, kas man atrakstīja, visām ir pateikts uzņēmuma gan nosaukums, gan adrese, gan pārējā informācija ko ES zinu.
Tas, ka CV sūta neatbilstoši kandidāti un grāmatvedei nepatīk, tur es neko nevaru palīdzēt.
Nevar dabūt darbu valsts vainīga, piedāvā darbu atkal problēmas.

Neprasa šeit 50 gadīgu pieredzi un vēl sazin ko, bet tīri zināšanas KĀDĀ no programmām :)
Alga arī, noteikti, nav minimālā.

Tāpat pienākumi arī visticamāk būs jāprot ievadīt pavadzīmes sistēmā un izrakstīt kādu rēķinu, kas ir nezinu, daži rēķini nedēļā.
Grāmatvede viena tiek galā ar visu, patiesībā, tādēļ arī nekas netiek meklēts ar steigu, bet meklē vnk. atbilstošu kandidātu, kas viņai nedaudz atvieglos darba dienu.

Un neviens negrozās un neiet prom. Iepriekšējā meitene nostrādāja 3 gadus, aizgāja, jo atrada darbu pie mājām, lai nav jābraukā.
28.07.2015 09:22 |

Reitings 19
57days, paldies. Abu meiteņu CV jau ir manā e-pastā.
28.07.2015 09:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits