Cik bieži beidz?

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Labvakar!
Vai Jūsu vīrieši vienmēr beidz mīlējoties?
Pieredze man nav liela, bet iepriekšējie puiši vienmēr ir beiguši mīlējoties. Ar tagadējo mēdz būt tā, ka viņš biežāk nebeidz,nekā beidz. No sākuma it kā tā nebija, bet pēdējā laikā es sāku vainot sevi, jo diezgan bieži ir tā,ka draudziņš paliek stāvošs,kad esmu sasniegusi orgasmu, bet viņš nemaz nevēlas turpināt. Orāli, viņš beidz tikai ar rokas palīdzību beigās.
Varbūt kaut kā pati esmu sabiedējusi psiholoģiski viņu,jo reiz sanāca saruna par to, cik ļoti es nevēlētos šobrīd bērnus un viņš arī negrib, tāpēc ir tik piesardzīgs...jo es kategoriski esmu pret tablešu lietošanu un ar prezervatīviem mums abiem nekāda prieka nav. Varbūt kāda ar lielāku pieredzi var padalīties un ko ieteikt. Var arī privāti. :)
21.07.2015 21:48 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Selene, esmu lasījusi daudz un dažādus pētījumus.. Ja par OK būtu tikai negācijās izpētītas, tas tos nemaz nevarētu tirgot.. :D
Tomēr hormonālās kontracepcijas būtība jau pati par sevi nav veselīga - apturēt dabisku procesu sievietes ķermenī - ovulāciju, izjaukt hormonu apriti.

Ir naivi domāt, ka medikamenta (sevišķi hormonāla) lietošana neatstās nevienam un nekad sekas.. (Pat, ja tās uzreiz nebūs acīmredzamas)

Tā zinātne jau arī neiet uz priekšu pati no sevis. Kāds to palīdz sponsorēt (visam vajag naudu). Bieži vien tās ir farmācijas kompānijas.. Ja es ražotu (un pelnītu lielo piķi) OK, vai manās interesēs būtu finansiāli atbalstīt dažādus pētījumus, kas izceļ to negatīvo pusi?
22.07.2015 14:29 |

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Man arī pašai ir vairākas paziņas,kuras pēc ok lietošanas gadiem cenšas tik pie bēbja, bet nesanāk. Tā nu tas ir un vairākas ginekoloģes tā uzspiež un reklamē ok, tā it kaa tas buutu apēst burkānu. Par sekām uz organismu netiek runāts.

Mēs, protams, arī audzinātu bēbi, ja būtu, tāpēc man nav paniskas bailes. Neesam jau 20gadnieki, bet tā pavisam teikt,ka plānojam to mazo tuvākajā laikā arī nav.
22.07.2015 15:36 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tev neviena izsargāšanās metode neder??? Pārtrauktais kā izsargāšanās? Tiešām jāsmejas..
Varētu padomāt, ja prezervatīvi un hormonālā kontracepcija ir vienīgie izsargāšanās veidi...Vēl daži no tiem:
1. Lady comp
2. Sieviešu prezervatīvi.
3. Spermicīdi
4. Spirāle
5. Hormonālie plāksteri, spirāle, riņķis.

+1
Ja par manu vīrieti - beidz vienmēr. Lietoju briesmubriesmīgās OK, jo atšķirībā no tevis, bērnu nevēlamies.
22.07.2015 15:44 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Negrib bērnus, bet ir pārtrauktais. Pat zirgam jāsmejas! Uzskati to par jūsu tupuma sekām

Ja kategoriski noskaņota PRET bērniem, tad drošākā opcija sterilizācija vai nedzīvot dzimumdzīvi VISPĀR.

Tu pat nevari iedomāties, cik daudz sieviešu ir dzemdējušas bērnu, neskatoties uz to, ka lietoja kontracepciju, piemēram spirāli. :-P Respektīvi, nekas nav 100% drošs, tāpēc, ja dzīvo pilnvērtīgu dzimumdzīvi, gatavai jābūt vienmēr.

Par sekām nevaru vēl spriest, pārtrauktais izsargāšanās veids, tiek piekopts vairāk kā desmit gadus. ;-)
22.07.2015 16:03 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
kategoriski esmu pret tablešu lietošanu un ar prezervatīviem mums abiem nekāda prieka nav.

Kā ar citām metodēm? Piemēram lodītes, smēres?
22.07.2015 16:05 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vasaraszieds, beidz taču čīkstēt cik visas izsargāšanaš metodes nav labas, ja nekas no ieteiktā neder... nu tad ko - vai nu turpiniet seksot(cik nu veiksmīgi un baudāmi, nevarēšu spriest) un nebrīnieties, ja tomēr neies pēc "plāna" un piesakās bēbis. Kas vēl atliek - atteikšanās no seksa vai sterilizācija! :-D
22.07.2015 16:06 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Mēs gadu kā bijām attiecībās, tā sākām piekopt pārtraukto dzimumaktu un neiekritām līdz paši negribējām iekrist. Es te necenšos stāstīt cik tas ir droši, jo tas protams tā nav un jebkurā gadījumā jābūt gataviem uz to, ka bērns tomēr var pieteikties. Bet, nu.. kaut kā izdevās tādā veidā izsargāties. :-)
22.07.2015 16:15 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
sākām piekopt pārtraukto dzimumaktu un neiekritām līdz paši negribējām iekrist.

+ mums tāpat bija.
Un tagad ir tā, ka ja arī gadīsies otrs, tad priecāsimies par otru bērniņu un ļoti gaidīsim, lai gan laiks vēl ir un paši tik ātri vēl neplānojam, bet ja būs lemts, tad būs .
22.07.2015 16:25 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Viņš noteikti ir ļoti stresojis lai nebūtu grūtniecības iespējams izstāstījis par to savam labākajam draugam. Draugs varētu būt piedāvājis seksu ar sevi vai kādu citu puisi - un tavējais ir piekritis jo bija jātiek vaļā no stresa un stāvoklī arī neviens palicis nebūtu. Tā nu tagad viņš tev ir vai nu gejs vai biseksuālis vismaz. Spriežot pēc tā kas notiek starp tevi un viņu gultā viņam labāk ir iepaticies sekss ar puišiem. Neuztraucies - tā bieži gadās.
22.07.2015 17:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits