Attiecības un komandējumi

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Sveikas!

Manējais reizi mēnesī brauc komandējumos pa LV. Tas viss sīkums. Pagājušajā nedēļā viņš atkal bija komandējumā. Jā, izdarīju muļķību, ielīdu viņa e pastā, tur viena cita kolēģe viņam (pavisam no citas LV vietas) atsūtījusi bildes. Manējais redzams skaistās vietās un viņa vēstulē klāt pierakstījusi: vēlreiz PALDIES par skaisto ekskursiju.
Viņš brīvajā laikā ir izvadājis kolēģi pa skaistām vietām, kuras viņas zin no iepriekšējām komandējuma reizēm.
Vai tas ir normāli? Es to uzzināju no e pastiem, man viņš neko neteica. Kad jautāju, viņš pateica, ka nekas neesot bijis. Taču to, ka viņš viņai kafejnīcā kafiju uzsaucis, arī nekas neskaitās?
Mēs laulībā esam nodzīvojuši tieši 10 gadus un tagad es viņam liku līdz rītam izvākties. Es esmu izmisumā. :( Es neticu, ka tur nekas nav bijis, jo viņš bildēs smaida, kā mūsu attiecību sākumā. :(
21.07.2015 12:54 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Kapec jus vienmer vainojiet sievieti - saucat vinu par histeriki,slimu un kaa vel tik ne ? Nu cmoon , pasas noteikti butu loti laimigas par tadu situaciju, ak jaa, rakaties pa epastiem tacu ir nozelojami.

Ari nesaprotu kapec virietis neko nepateica , Ja jau nekas slepjams nebij ? Pa celam iebrauca pabildeties, nu tad taa ari sievai teiktu, Ja taa butu bijis. Ja noliedz un slepj, tad kkas tirs nav. Galu gala, pati labak savu viru zini , mes palidzet ipasi nevaretu.
Vel ta kolege varbut tik kakla vinam karas , a tavs virs ir loti pieklajigs , ka nevar atteikt pabildeties :D
21.07.2015 15:31 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu, es nesaku, ka ir normāli vadāt kolēģi pa ekskursijām, sievai nezinot, bet nu izlasot pāris epastus, izlikt vīru aiz durvīm.. Nu nezinu. :D
21.07.2015 16:04 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Hmm, nu es nebūtu sajūsmā, ka viņš nav izstāstījis, bet nemestos uzreiz tādās galējībās, ka viņam jāizvācas. Bet vīrietim ar arī neienākt prātā šādas lietas nepateikt, ja viņam tas neliekas nekas īpašs..
21.07.2015 17:28 |

Reitings 205
Reģ: 02.05.2014
Es gan uztrauktos, ljoti uztrauktos, ja mans draugs buutu kafijas saucis citaam un veel izbraukumaa bijushi. Veel vairaak uztrauktos, ja koleegjite buutu simpatiska/sharmanta (Jaa, jaa, stastiet, cik man zems pashnovertejums un kada es briesmone pret viirieti savu esmu :D). Bet nu jaa, katrai sievietei jau cienja pret sevi ir citaadaaka. Man pat praataa nenaaktu, ka es tagad savam kolegjim kafiju pirktu.. Pff, par to naudu es savam puisim varu nopirkt kaut ko.
21.07.2015 17:42 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
gaarfield
Vienkārši ir sievietes, kam patīk dalīties ar savu vīrieti :D Nekas, ja izklaidējas/iet dzert kafiju/brauc ekskursijās/pavada brīvo laiku ar citām :D Ja kāda uzdrošinās cosmo paust viedokli, ka tas nav ok, tiek saukta par paranoiķi vai histēriķi, kas pelnījusi, lai viņu krāpj :D Katrai jau tā izpratne par lietām citādāka. Tas nekas, ka pieredze rāda, ka jo vairāk vīrietim ļauj, jo vairāk atļaujas.
21.07.2015 18:23 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Par situāciju pārsvarā piekrītu Undiya viedoklim. Varbūt nevajadzēja reaģēt tik asi, bet es uzskatu, ka tas nav ok, ja kas tāds netiek izstāstīts labprātīgi. Nebūtu problēmas, ja vīrs vēl pats bildes parādītu, cik foršus skatus redzējis.

P.S.
Ja kāda uzdrošinās cosmo paust viedokli, ka tas nav ok, tiek saukta par paranoiķi vai histēriķi, kas pelnījusi, lai viņu krāpj

Dažas šeit ir tik asas un nejaukas, ka pilnīgi riebj!(e)
Mēs visi neesam vienlīdz nosvērti, mierīgi, ar vēsu prātu un vēl nezin kādi.
Dažas ir vairāk greizsirdīgas, ātrāk aizsvilstas, bet nesaprotu tās, kas uzskata, ka tad cilvēks ir stulbs vai sliktāks, ja ir emocionālāks. Tas vienkārši nozīmē, ka mēs visi neesam vienādi kā tādas aitas... Tiešām ļoti neglīti tā reaģēt un klupt virsū sievietei, kas tikai savu bēdu grib izstāstīt. Fuj. Un vēl it īpaši ar tādiem vārdiem komentēt. It kā pieaugušas sievietes, bet pilnīgs bērnudārzs galvā situācijās, kad kāds ir mazliet citādāks temperamentā vai uzskatos. Fuj.
21.07.2015 19:09 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
teika_spolīte, pastāsti, ko tavs vīŗietis neļauj darīt TEV?

Tīri tā, intereses pēc, ko tu no "uz savas ādas izjusts" pozīcijas uzskati par lietām, ko kāds tev drīkst neļaut.
21.07.2015 19:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nekas jau nenotiek tāpat vien.. Ja jau diskusijas autore sāka pētīt e-pastu un reaģēja tik asi, visticamāk, vīrs pa lielam tāpat neievieš uzticību..

Ja būtu liela histēriķa, vai tad vīrietis būtu tāds mazohists, kas cieš 10 gadu garumā? :)
21.07.2015 19:32 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Nu tas ir no sērijas:
ja mans draugs strādā bārā - tad es aizliedzu viņam sieviešu dzimtes pārstāves apkalpot un arī no viņām pieņemt dzeramnaudu?
21.07.2015 19:50 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Paldies tām, kuras atbalsta, paldies arī tām, kuras nopeļ. Es tiešām izrunājos no sirds ar vīru un mums viss šobrīd kārtībā. Mazliet pašai kauns par savu histēriju, taču no otras puses, nekad nevar būt par sevi pilnīgi drošs, kur nu vēl par otru. Kaut kādas šaubas iekšā sirdī ir, taču nevaru braukt augumā vīram, ja neesmu pieķērusi.
21.07.2015 20:17 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
...var redzeet, ka daudzas no jums nav kraapushas/tikushas kraaptas :D
speeju iejusties autores lomaa. Es domaatu taapat, un uztrauktos un ietu pa gaisu. (tai pat laikaa jaaizveertee un jaaizanalizee katrs gadiijums, cilveeks un apstaaklji savaaadaak) :)
22.07.2015 00:37 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Nevar zināt, cik nevainīgi tas viss ir. varbūt patiešām vnk draudzīgs žests, bet varbūt flirts.
Zinu atgadījumu, kur senāk vīrietis speciāli sarunāja darbā, lai saliek kopā komandējumus ar kolēģi.. Un viņam pret šo kolēģi bija ,kas vairāk kā vnk kolēģu attiecības
22.07.2015 01:09 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
57days
Katram cilvēkam ir individuāla komforta zona. Ir sievietes, kam nav nekas pretī, ja viņu lūpu krāsu, matu ķemmi vai citu personīgu priekšmetu lūdz aizņemties kāda cita. Bet ir cilvēki, kam nav patīkami, ja kāds aizņemas un apgrābsta pat tādu bezpersonisku nieku kā pildspalvu. Tas pats ar vīriešiem-kādai nav iebildumu, ka citas "lieto" viņu vīrieti, citām-nepatīk. Līdz ar to-tas ir katras pašas ziņā-ļaut vai neļaut citiem pārkāpt savu komforta zonu. Ar to atļaušanu vai aizliegšanu kādam ir tā-vai nu partneris informē otru, par to, kas ir pieņemams attiecībās un kas nav, vai arī ir izvēle uz visu pasīvi noskatīties un ciest. Ir vīrieši, kam sekss ir tikai sekss un viņi uzskata, ka ar attiecībām tam nav nekāda sakara. Šādā situācijā tā ir sievietes izvēle-akceptēt vīrieša uzskatus vai mēģināt jautājumu pārrunāt un paskaidrot savu nostāju šajā jautājumā.

++++cukurvāvere
Nevajag būt pārmērīgi histeriskām vai pretēji-pārmērīgi naivām. Kā jau iepriekš rakstīju, konkrētais autores gadījums pēc situācijas skaidrojuma komentāros, izklausās pietiekami nevainīgi. Ļoti liela varbūtība, ka autores reakcija ir neadekvāta. Savukārt, citu meiteņu pieredze komentāros gan mazliet izraisa smaidu-cukurvāvere precīzi uzrakstīja manas domas :) Kopīga brīvā laika pavadīšana ar pretējā dzimuma kolēģi vai "vienkārši draugu" 99.9% gadījumos nav nevainīgi. Tas ir tikai laika jautājums, kad viss nonāks līdz gultai. Var jau, protams, sevi mierināt ar "viņš viņu uztver kā čomu", "esmu skaistāka, labāka", bet der atcerēties, ka tas ir jūsu viedoklis nevis vīrieša.
22.07.2015 05:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits