Attiecības un komandējumi

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Sveikas!

Manējais reizi mēnesī brauc komandējumos pa LV. Tas viss sīkums. Pagājušajā nedēļā viņš atkal bija komandējumā. Jā, izdarīju muļķību, ielīdu viņa e pastā, tur viena cita kolēģe viņam (pavisam no citas LV vietas) atsūtījusi bildes. Manējais redzams skaistās vietās un viņa vēstulē klāt pierakstījusi: vēlreiz PALDIES par skaisto ekskursiju.
Viņš brīvajā laikā ir izvadājis kolēģi pa skaistām vietām, kuras viņas zin no iepriekšējām komandējuma reizēm.
Vai tas ir normāli? Es to uzzināju no e pastiem, man viņš neko neteica. Kad jautāju, viņš pateica, ka nekas neesot bijis. Taču to, ka viņš viņai kafejnīcā kafiju uzsaucis, arī nekas neskaitās?
Mēs laulībā esam nodzīvojuši tieši 10 gadus un tagad es viņam liku līdz rītam izvākties. Es esmu izmisumā. :( Es neticu, ka tur nekas nav bijis, jo viņš bildēs smaida, kā mūsu attiecību sākumā. :(
21.07.2015 12:54 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Tad jau sievietes e-pasta adrese ir zinama, ja ir jautajumi, sakontaktejies ar vinu, vai parsteiguma pec uzaicini ciemos, vai aizsuti kadu jusu bildi atpakal :D
Es domaju, ka situacija nav viennozimiga. Daudziem kolegiem ir labas attiecibas, un ja abi prom izbrauciena, apskata Latvijas skaistas ares un labi pavada laiku.
21.07.2015 13:36 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Kāpēc nevar aizbraukt brīvajos brīžos ekskursijā uz apkārtnes skaistākajām vietām, ja pie reizes ir tuvumā, to es nesapratu. Varbūt tā ir tikai aisberga redzamā daļa un autorei ir dziļāks pamatojums turēt vīru aizdomās par neuzticību?
21.07.2015 13:37 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Es tomēr uzskatu, ka ja nebūtu nekas slēpjams, tad arī vīrs pastāstītu ko ir darījis, tomēr 10 gadi kopā un tad jau viens otru līdz pēdējam pazīst. Bet varbūt pārāk saasināti reaģēji par izvākšanos, tomēr varbūt vajag uzklausīt.
21.07.2015 13:52 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Manas acis neekiste plika draudziba starp virieti un sievieti. Un so nostaju mainit nespej un nespes nekas un neviens. Tagad varat iet padauzit galvu pret sienu par manu kategorismu.

Vini bija komendejuma uz vienu pilsetu aizsutiti cik noprotu? ne jau vinja speciali braukusi pie vinja uz vinja komandejuma vietu. Ja otrais variants, chau Rasma!

Un vispar es butu nikna un loti aizdomiga, cik vel sadas reizes ir bijusas par kuram neko nezinu.
21.07.2015 13:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Triine tu esi ar smagiem putniem
21.07.2015 14:02 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Kāpēc nevar aizbraukt brīvajos brīžos ekskursijā uz apkārtnes skaistākajām vietām, ja pie reizes ir tuvumā, to es nesapratu.

Var jau, bet kāpēc sievai par to jāuzzina no e-pastā atrastām bildēm, nevis no paša vīra?

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, bet kāda vēl stāstīšana par čupošanos ar kolēģēm, ja laulene ir šitik histēriska, ka gatava mest no mājas laukā par to, ka kafiju kādai uzsaucis? Tas vecis noteikti zina kāds būs trādirīdi un labāk neko nestāsta... :-D

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Es pieļauju,ja Tava daba ir ļoti greizsirdīga, pieļauju , ka tāpēc vīrs iespējams noklusēja. Parastai draudzībai ticu, man pašai ir ļoti labas attiecības ar maniem vīriešu kārtas kolēģiem un savam vīrietim bieži vien sūtu bildes ar viņiem, ja darba laikā esam kaut kur aizbraukuši. Viņam nekas nav pret. Tur pretim, ja mans vīrietis būtu ļoti greizsirdīgs un celtu traci, tad bildes arī viņam nesūtītu , bet tāpēc vien, ka viņam kaut kas nepatīk, nepārtrauktu komunicēt ar kolēģiem, jo man ar viņiem tomēr ir jāstrādā.
21.07.2015 14:06 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man jau liekas,ka šim visam ir bijuši zemūdens akmeņi vai kas tāds iepriekš. īsti neko nezinot,nenoskaidrojot pēc 10 laulībā pavadītiem gadiem izmest no mājas.... Ja iepriekš ir bijis kas tāds, kas licis iečekot to e-pastu un šitā izlidināt veci no mājas - nu tur gan jau jau kaut kas ir bijis,kas autorei liek šitādus lēmumus pieņemt.
21.07.2015 14:07 |

Reitings 60
Reģ: 04.12.2013
Ak vai, cik banāli pazīstami skan..

1. Nemeklē atbildes uz jautājumiem, ja nezini, ko iesākt ar patiesību.
2. Nereaģē ar tādu rīcību, kuru pašai vēlāk būs jānožēlo.

Šeit viss ir jāizrunā ar vēsu prātu. Ja Tu netiec pie vēsa prāta, tad tā ir Tava, nevis viņa problēma. Ja gribi situāciju risināt, tad risini, nevis uzstādi ultimātu! Ja visu laiku viņam skandēsi, ka viņš Tevi krāpj, vienā reizē viņš tā arī izdarīs, pat, ja līdz tam nav par to domājis - vismaz tad lai ir reāls iemesls Tavai histērijai.
P.S. Tikai histērija neko nerisina, bet padara visu vēl sliktāku. Šis Tev būs smags laiks.
21.07.2015 14:08 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
iejaukšos ne pa tēmu,bet S-P-A- kā Tev iet? Vai Jums viss nokārtojās?
21.07.2015 14:13 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Un vispār, cik pašai kolēģei gadu un vai viņa ir precējusies vai attiecības ir?

Varbūt tas velns nav tik melns kā te mālē.

Mans vīrietis arī savām kolēģēm izmaksā kafiju, citreiz pat pusdienas, un kolēģes arī viņam. Bet viņiem ir koleģiālas attiecības, ok bija un tagad visi viņa kolēģi ar vīriem ir mūsu draugi. :) Viņam vienviena kolēģe ir viņa vecuma, sākumā biju greizsirdīga, jo viņš viņu vēl sauca mīļā vārda. Bet man viņš stāstīja, ka visi to kolēģkolēģīti tā sauc. Un beigās mans mīļais paskaidroja, ja tā kolēģe ir saderinājusies un pagājušo gadu apprecējās. :) Viss ok.
21.07.2015 14:17 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Spriežot pēc tēmas pieteikuma, izskatās, ka krāpa gan.
BET izlasot tālākos komentārus, visa situācija izrādās pilnīgi citādāka. Ne viņš viņu meklēja, ne randiņu runāja, ne viņš ar viņu kaut ko kopā darīja. Aizbrauca divi kolēģi komandējumā, pa ceļam ieraudzīja kādu interesantu vietu, kur, iespējams, abi nav bijuši, izkāpa no mašīnas, izmeta mazu līkumu pa dabas objektiem, kolēģe uztaisīja pāris bildes un abi aizbrauca strādāt uz fermu. Turklāt 14 bildes liek domāt, ka tā "ekskursija" bija ne ilgāka par pusstundu, stundu. Es domāju, ka tu nepamatoti turi viņu aizdomās.
Un viņa lielā mīlas kāre atgriežoties no komandējuma, vēl jo vairāk liek domāt, ka jūsu attiecībās viss ir kārtībā un kolēģe ir tikai kolēģe un nekas vairāk.
21.07.2015 14:29 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jeezinj, man draugi ir pa visu Eiropu, kad celjoju vai esmu citaas dariishanaas kaadaa no vietaam, kur tuvumaa ir pazinjas (gan viirieshi, gan sievietes), vienmeer satiekos, ljoti biezhi mani izvadaa, piedaavaa naktsmaajas, uzsauc kaadu nieku. Kaa arii es shiem kaut ko atvedu&uzdaavinu. Jaa, un bildees es smaidu nevis raudu.

Laikam jaapasaka saveejam, lai lidina mani aaraa no sava apartamenta ar visaam parpalaam, jo kontakteeties ar citiem cilveekiem ir greeks.

Briinums, kaa shis iztur taadu histeerikji jau 11 vai cik tur gadus. Ja Tevi saaks patieshaam kraapt, tad ar savu stulbumu buusi to nopelniijusi.
21.07.2015 14:51 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Nezinu kā ir patiesībā, bet man, izlasot tēmu, nelikās, ka kaut kas norādītu uz krāpšanu. Iespējams, ir lietas, kuras izsaukušas autorē aizdomas, bet tās viņa šeit nav minējusi.
Manam draugam arī ir kolēģe, kuru viņš aizved/atved, ja ir pa ceļam, reizēm kopā paballējas un arī sazvanās, bet man tiešām nav ne mazāko iebildumu pret to, jo, ja arī tai meitenei viņš patīk, es esmu pārliecināta, ka viņam viņa ir tikai čoms. Esmu pati redzējusi, cik ļoti čomiski viņš pret viņu izturās, tieši tā pat kā pret saviem vīriešu kārtas draugiem + es zinu, ka esmu labāka par to meiteni gan izskata, gan intelekta ziņā, lai arī cik tas iedomīgi neskanētu :-D
21.07.2015 14:56 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Jaa, un bildees es smaidu nevis raudu.

+ :D
21.07.2015 14:59 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
+ es zinu, ka esmu labāka par to meiteni gan izskata, gan intelekta ziņā, lai arī cik tas iedomīgi neskanētu

varbūt tiešām iedomīgi, bet reizēm šāda uztvere palīdz nekļūt histēriskai un pārāk greizsirdīgai. Taču te daudz kas ir atkarīgs arī no vīrieša, vai viņš savai sievietei liek justies kā dievietei vai vienai no daudzām.
Manam vīram, piemēram, priekšniece liek ar viņu iet kopā pusdienās, sakot, ka viņa to "pavēl" kā priekšniece, tāpēc viņam tas jādara :D
21.07.2015 15:03 |

Reitings 60
Reģ: 04.12.2013
Grāfiene, lai cik ļoti man gribētos izstāstīt visu, nezinu, vai gribu to darīt tagad un šajā diskusijā...
21.07.2015 15:12 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Pie tam, nepietiek nekaunības, viņš atbrauca mājā un izrādīja lielo mīlestību pret mani, arī seksā kā sazin cik ilgi būtu ilgojies pēc manis.

Vainas apziņa. Manējais, kad man it kā nezinot sagrēkojas, tad arī mājās pārnāk ar dāvanām un super mīļu attieksmi :D
21.07.2015 15:26 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Lai vai kāda situācija būtu, jāiemācās sevi savākt. Šī te psihošana un scēnu taisīšana ne pie kā laba nenovedīs. Šādi tikai parādi savu vājumu un atkarību no konkrētā cilvēka - vīra. Un tas vairs nav interesanti ne vienam, ne otram.

Grūti jau pateikt, bija kas vai nebija. Ja man būtu tāda sajūta, visticamāk, ka būtu bijis gan. Sievietei tomēr ir ļoti laba intuīcija, īpaši pret tuviem cilvēkiem.

Un nebūsim naivas - tas, ka tā otra, MŪSUPRĀT, ir nesmukāka/ne tik gudra/ne tik talantīga vai vēl nezkāda tur, nenozīmē, ka vīrietim liekas tāpat. Es tomēr uzmanītos no tādām īpašām attiecībām starp manu vīrieti un kādu citu sievieti. Šādas attiecības ir spēle ar uguni, un iznākums ir neparedzams
21.07.2015 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits