Man sadaavinaja daudz dreebites, pidzamminjas un visas drebites bija dazhaadu izmeeru, kas bija baigi forshi. Kaiminjiene mums uzdavinaaja taaadu kleitu (l)(l)(l) ar tilla svarcinjiem, diksti smuki, tad ari uzdavinaja gipshpeedinjas masu ar raami, kur var to pedinju ielikt un blakus bildiite, nezinu, laikam taa masa bija veca vai mums vienkarshi nesanaaca, bet gipspedinja nesnaaca, bet es atradu internetaa baigi forsho un vienkarsho recepti un izcepu pati tadu pedinju, ieliku raami, tas bija smuki. Tikam arii pie dvieliishiem, sedzinjaam, mantas neviens mums nav davinaajis, tikai mani vecaaki. Es noteikti nedavinaatu cepures, man ir kaadas 10 cepuriites sadavinaatas. Aaa, mana mamma uzdavinaaja ratos aitas vilnas ratos ieliekamo, tas man baigi patika, jo bebis nebija jaatuntulee, kad gajam aaraa, vinjai tur bija dikti silti. Un veel - ja peerc drebites uz lielaaku beebi, tad nedari, ka man dazhi izdarija - man uzdavinaaja komplektu uz 6 meneshiem, tas komplekts - adiitas bikses un jacinja, mums 6 meneshi paliek augustaa, nu kur es vinju uzvilkshu :D cerams, ka rudenii veel derees.
Pamperus man neviens nedavinaaja, bet mums ne no vieniem ( tpfu, tpfu, tpfu) nav alergija.