Labdien, šis ir nopietni no manas puses ..
Protams drīkst uzskatīt par kārtējo trolorlrolll! Tas katras pašas ziņā.
Mans vārds ir Ģirts, man ir 28 gadi.. .Augums 184, svars 92 kg... Augums ir muskuļots un attīstīts sportisks.. Locekļa garums 22cm, apkārtmēru neesmu mērījis, bet varētu būt ap 15-17cm.
Ienākumu avots- Totolizatoru nauda, apdrošināšanas nauda, iekrājumi un mantojums...
Pieder 2vi motocikli, BMW R35, un Harley Davidson WLA 45 .. Pieder 2 dzīvokļi, un viensēta laukos, ļoti skaistā vietā. Arī 3 meža platības apm. 150 ha.. Lauksaimniecības zemes.
Pārvietojos ikdienā ar Subaru forester, bildi varu pievienot pēc pieprasījuma. Arī savu bildi, ja rodās tāda ziņkāre...
Tas ko meklēju..
Skaistu, simpātisku sievieti, noteikti slaidu, svarā ne vairāk kā 65kg, tumšmati, augumā līdz 172. Tādu kurai patīk pakļauties seksa laikā.. Bet ikdienā kura ir pārliecināta par savu pārākumu pret citām, un citiem, kura apzinās un ir augstākā plauktiņa sieviete.. un meklē atbilstošu partneri. vecumā vari būt no 23-29. Noteikti bez bērniem, vai ja ir bērns, tad dēls, un pilnīgi nokārtotas iepriekšējās attiecības, izbeigtas, un vēlme pēc vēl viena bērna...
Ļioti svarīgi, lai gultā esi gatava kļūt par manu kucīti, tikt pakļauta, sasieta, izdrāzta kā mauka..
Protams ikdienā es Tevi cienīšu un lutināšu.
Paldies..
Cerams te atradīšu savu otro pusīti..
Visu to labāko..