Labvakar! Esmu seit jauninais un registrējos tikai lai pajautatu vienu lietu. Situācija ir tāda ka pirms dažām dienām es nodrāzos ar draudzenes mammu un tas notika loti spontāni. Draudzene par to neko nezin,bet es esmu nezina un nevaru izlemt vai to pateikt vinai vai turpināt slēpt jo ar vinas mammu sarunājām ka neviens cits par to nedrīkst uzzināt un tas paliks tikai starp mums,bet mani tas visulaiki nomāc un paradas velme but godigam pret draudzeni un izstastit visu ka bija. Taka sis ir meiteni foruma,tad izdomaju pajautat pec padoma jums. Ko jūs ieteiktu? Kā vislabak butu rikoties?
Un jā man ir jūtas pret vinas mammu un gribu būt kopā ar vinu,jo ar draudzeni tāpat pedējā laikā daudz strīdi utt. Bet nezinu kā to vinai pateikt..cerams šeit ir kada gudra dāma kas zinās man palidzēt!!!
Par tādu variantu arī domāju. Draudzene strādā naktsmainas,bet mums ar vinas mammu darba laiks sakrīt ideali un takā dzīvoju pie vinas,varētu iantot izdevību gulēt ar vinu,kamēr draudzene strādās,bet neko neteikt lai nebojātu attiecības.
Nākamreiz nekautrējies :) sākuma dāvini vinai karstu priekšpēli un kad vāverīte jau ir pietiekami mikla,dodies "strādāt" tur lejā. :P izjustas elsas no vinas puses garantētas ;)