Alberta koležā IR vēl budžeta vietas!!!

Reitings 227
Reģ: 22.03.2012
Varbūt kādai noder - kā jau jaunie studenti zin, ka lielākoties visur Rīgā ir aizņemtas visas budžeta vietas praktiski visās NORMĀLAJĀS studijās un palikušas pāris vietas ir kādās kreisajās. Tapēc (gan jau ka izskatīsies pēc reklāmas tagad) uzgāju, ka Alberta koledžā ir 3 brīvas vietas uz JEBKURIEM novirzieniem. Vienīgais, kam jābūt, ir jābūt no daudzbērnu ģimenes vai bārenim. Mans māsas puika diemžēl šim kritērijam neatbilst, bet rakstu - varbūt kādai no Jums noder. Pieteikšanās ir līdz 5. augustam. Reku links informācijai http://www.alberta-koledza.lv/contents.php?parent=359
20.07.2015 22:33 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nezinu, vai tā ir arī Alberta koledžā, bet ir dzirdēts, ka BUDŽETA VIETAS!!! beidzas ar to, ka reali bez maksas sanāk studēt tikai pirmo semestri, visu pārējo laiku jāmaksā. Vai nu ir nosacījums par atzīmem (un beigās nevienam no kursa nav tādas atzīmes, lai turpinātu būt budžetā) vai vēl kāds variants, vai komplektā ar iemaksātu naudu par pēdējo semestri, kuru, ja gribēsi aiziet agrāk prom, tev neredzēt kā savas ausis bez spoguļa....

Pirms kaut ko parakstīt, meitenes, IZLASIET LĪGUMU!
21.07.2015 12:57 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
nu man liekas katrai skolai savi plusi un mīnusi.
Esmu tieši AK absolvējusi, strādāju iegūtajā specialitātē, man ir vēl divas kolēģes, viena ir ar doktora grādu, otra ir ar diviem maģistriem. Veicam vienādu darbu, par vienādu atalgojumu un es pie tam ar savu koledžas diplomu.

Ar to gribēju teikt, ka augstskolā tu vari iemācīties un paņemt tikai to, ko pats gribi un viss ir atkarīgs no katra paša, nevis skolas.
21.07.2015 12:58 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
57days, tā ir tā pati skola, man tieši to pašu stāstīja, tāpēc rakstīju budžets nekāds, draudzene tur mācījās un aizgāja prom.
21.07.2015 13:03 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
No draugiem un paziņām arī esmu dzirdējusi tikai negatīvas atsauksmes. Lieka laika un naudas tērēšana. Mācību process norit zemā līmenī un tas papīrs pēc skolas beigšanas ir sū.. Atvainojos par izteicienu.
Pati gribēju tur iet studēt, bet pārdomāju. Negribēju "iegrābties".
21.07.2015 13:11 |

Reitings 274
Reģ: 13.08.2014
un man bija plāns iet mācīties uz Alberta Koledžu, jo gribēju nepilnu laiku, kur nav jāmācās un jāmaksā gadiem.
Kaut gan piekritīšu tam, ka vari mācīties kurā skolā gribi, ja būsi neapņēmīgs dunduks tad būsi ar jebkuru skolas diplomu.
21.07.2015 17:21 |

Reitings 133
Reģ: 25.06.2012
Esmu AK studente. Nav tik slikti, kā te izsakās. Protams, ir savi mīnusi, bet tas vairāk skar konkrētus pasniedzējus.
Katrā ziņā, AK ir labs iesākums.
21.07.2015 17:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits