Varbūt kādai noder - kā jau jaunie studenti zin, ka lielākoties visur Rīgā ir aizņemtas visas budžeta vietas praktiski visās NORMĀLAJĀS studijās un palikušas pāris vietas ir kādās kreisajās. Tapēc (gan jau ka izskatīsies pēc reklāmas tagad) uzgāju, ka Alberta koledžā ir 3 brīvas vietas uz JEBKURIEM novirzieniem. Vienīgais, kam jābūt, ir jābūt no daudzbērnu ģimenes vai bārenim. Mans māsas puika diemžēl šim kritērijam neatbilst, bet rakstu - varbūt kādai no Jums noder. Pieteikšanās ir līdz 5. augustam. Reku links informācijai http://www.alberta-koledza.lv/contents.php?parent=359
Nuuu - gadījumā, kad nav gadījies tikt budžetā citur, tad man liekas, ka labāk tā kā nekā. Jo tās milzīgās summas ko maksāt par maksas studijām ir galīgi garām.
Neesmu nekad mācījusies Alberta koledžā, bet ja cilvēkam ir kaut kādas negācijas pret kādu konkrētu augstskola, tad jāmāk tās arī argumentēt, citādi tukšu vārdu kulšana. ;-)
nu es esmu tur mācījusies , pasen gan ... bet nu nav svarīgi ... visi pasniedzēji tie paši , kas Turībā ( vismaz manam kursam tā bija , par pārējiem nezinu ), lai gan tā pati turība arī ir SIA :D
Kā arī koledža ir akreditēta un mācību programmas sertificētas , jebkur mācības ir atkarīgas no tevis , neviens jau tavā vietā nemācīsies
Par Turību arī nekādas super atsauksmes nav. Labi, viss ir atkarīgs no paša, tāpēc būs daži cilvēki, kas arī kaut ko no tā visa iegūs, bet, manuprāt, ir svarīgi arī, kāda ir gaisotne skolā, cik daudz no tevis prasa, jo tie, kas no man pazīstamajiem ir mācījušies, mehh.. nav jau nekas tur jādara, uz lekcijām varu neiet, darbus var netaisīt utt. Jā, tādi būs katrā skolā, bet tādās, kur lielākā daļa ir maksas vietu, ļoti auklējas.
Neesmu nekad mācījusies Alberta koledžā, bet ja cilvēkam ir kaut kādas negācijas pret kādu konkrētu augstskola, tad jāmāk tās arī argumentēt, citādi tukšu vārdu kulšana.
šī skola ir zem katras kritikas, pieņem neklātienē, pēc tam pasaka, ka nebūs un liek maksāt par klātieni pilnu samaksu, budžets arī tur nekāds dižais nav, apmācību līmeni nevar salīdzināt ar lu vai rtu, pavirši pasniedzēji, daudz mājās liek darīt, lai gan mācies klātienē, neizskaidro visu līdz galam, pats meklē un uzzini. lekcijas klātienei diez gan šķidras.
nav jau nekas tur jādara, uz lekcijām varu neiet, darbus var netaisīt utt.
nu man gan tā nebija ....
weee nav visi pasniedzēji no Turības, daži ir, bet ne visi, un tie paši, kas māca Turībā, māca arī citās augstskolās.
pārlasīju sevis rakstīto, es nedomāju , ka visā skollā , runāju par savu kursu un mums tiešām mācīja to pašu ko Turībā , tikai uz 1/2 lētāk .... visā visumā es paliku ļoti apmierināta
Visas privātās ir sūuu. Laba laika ir tikai vecā LU.
Mani gan vairāk skumdina tas, ka pasniedzēji baigie cūkas. LU māca perfekti, bet aizejot uz maiņu Turībā vai kādā koledžā met kažoku uz otru pusi un sāk mācīt sliktāk..
Vismaz tā laikam sanāk pēc tiem negatīvajiem komentāriem, jo nav jau noslēpums, ka pasniedzēji rotē no vienas augstskolas uz otru..