Neizdodas...

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Pēdējā laikā nereti jūtos neapmierināta ar savu dzīvi. Stulbākais, ka citreiz pat šķiet- esmu sliktāka nekā tukša vieta - tā vismaz nevienam netraucē. Neko nevaru iemācīties, neko nevaru izdarīt vislabāk, ar cilvēkiem reti saprotos. Vienīgais mierinājums - esmu jauna! Jā... bet tomēr 20 gados citi jau ir sasnieguši daudz vairāk. = Studē to, kas tiešām patīk, strādā par algu 400-600 eur uz rokas. Es vienmēr esmu vēlējusies kļūt patstāvīga, labi pelnīt, būt karjeriste. Bet reāli... sanāk, ka esmu lūzere! Un pašai dusmas par to! Strādāju darba vietā, kura man nešķiet man piemērota un par algu, kura sanāk pat mazāka par minimālo. Studēju, bet neesmu pārliecināta, ka ar to saistīšu savu nākotni. Vienvārdsakot par visu šaubos - lielākoties liekas- nē, tas nav man... tas man nesanāk. BET- KAS MAN SANĀK? Nezinu! Pat krievu valodu es nemāku pietiekoši labi, lai varētu iet piemēram par oficianti. Zinu, visu var, ja labi grib, bet man nolaidušās rokas, tiešām nekas nav kā gribētos, domāju par to cik nožēlojama esmu, neko nejēdzot un reizēm jūtos nolemta... būt neveiksminiece un maisīties citiem pa kājām, kaitināt citiem nervus. Tā es jūtos.:-/
20.07.2015 19:19 |

Reitings 92
Reģ: 12.07.2015
Es pēc horoskopa esmu dvīnis un esmu tik pat svārstīga un ar dzīvi neapmierināāāāāata kā Kerija_
22.07.2015 19:07 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Es Jūsu vietā- uz reizi sāktu - savu lietu, ko varētu veidot kā biznesu. Saku uz reizi: absolūti negarlaicīgs darbs, dienas skrien kā brieži. Uz reizi saņemsi mūsu letiņu attieksmi. Yeyeee...
22.07.2015 19:20 |

Reitings 100
Reģ: 01.03.2015
Man bija līdzīgi kādu laiku, jo likās (joprojām liekas), ka no manis tiek sagaidīti nez kādi brīnumi (nu tas tiešām tāds vecākā bērna sindroms), līdz beidzot man lika (jā, lika! :D) saņemties un darīt to, ko ES gribu, un tad jau pārējais ar laiku nostāsies savās vietās.
23.07.2015 22:20 |

Reitings 26
Reģ: 09.07.2015
Es arī pirms pāris gadiem, 20 gadu vecumā, ļoti iespringu uz to, ko un kā darīt, lai tikai sasniegtu vairāk kā citi vienaudži, pelnītu vairāk utt. Tikai neaizdomājos par to, ka gāju pavisam nepareizā virzienā. Joprojām nezinu līdz galam, ko vēlos darīt, bet tagad vismaz nedaru to, kas man sagādā galvassāpes.
Ja vēl īsti neesi sapratusi, kas Tevi interesē, nav jābaidās tērēt laiku strādājot dažādās sfērās, drīzāk tā ātrāk atradīsi to, kas patīk.
Pēc savas pieredzes varu ieteikt nebaidīties, nekautrēties un sūtīt CV uz amatiem, kuriem Tev it kā drusku pietrūkst zināšanu, prasmju vai izglītības (bet tikai nedaudz pietrūkst). Es šādi atradu ļoooti labu darbu man interesējošā jomā, ko varēju arī apvienot ar studijām. Lai arī man nebija ne pieredzes, ne izglītības šajā jomā, un citi kandidāti bija pieredzējušāki. Pašpārliecinātība tomēr dod daudz un dzīve ir daudz interesantāka, ja izkāp no savas komforta zonas un rīkojies tā, kā Tu gribi ;-)
24.07.2015 17:46 |

Reitings 32
Reģ: 01.06.2015
Lasot gan situāciju,gan komentārus apraudājos,jo man ir līdzīga situācija. Man sāpīga... Tikko pabeidzu skolu ar profesiju kas ir reklāmas pakalpojumi, Jā man arī ir 20 gadi. Un jā,es arī nezinu ko iesākt ar savu dzīvi.
Esmu strādājusi tādos darbos uz kuriem ir riebums iet,un nevis vienkārši negribas,bet RIEBUMS. Nevaru izskaidrot, Bet esmu skaitījusi sekundes,kad darba diena beigsies. h/likme ļoti laba motivējoša,bet es nevarēju un viss. Nezinu kapēc. laikam nav mans. Man ir bail pieļaut kļūdas darbā,da man ir bail no visa :D
Laiks skrien uz priekšu un tevi negaidīs. Mani tas arī biedē.
Vispār šo rakstu lai atvieglot sev sirdi. Zinu,ka nepalīdzēju,bet zini,ka tu nēesi vienīgā,kas nezin ko darīt. :/
25.07.2015 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!