baby

Reitings 75
Reģ: 10.03.2015
Sveikas meitenes.

Ar draugu esam kopa 7 gadus. Ir gajis visadi utt. Bet ne pat to.

Virietis loti velas bernu, iespejams vairak neka es. Musu vecums ir 25 gadi.

Pat isti nezinu ka lai nofurmule jautajumu... Vai 25 gados ir verts ieviest bernu, vai labak turpinat dzivoties pa darbu un sevi tajā ziņā attistit? (veidot karjeru) Pie tam ja nesen tik stradaju valsts darba, kas man ne ipasi pasai patik...
20.07.2015 10:47 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tavi domu gājieni man nedaudz atgādina 57Rays.
20.07.2015 11:47 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Bet vai 25 gadi tas ir istais vecums, kad sakt veidot gimeni. Piekritu, ka berns nepazudis ari tad ja domasu par to velak ari darbs kaut vai cits, bet bus.

Nav tads pareizais vecums, kad izlemtu par berninju :) Bet peec tava runas veidas, es iesaku labaak ej stradat :D
20.07.2015 11:50 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Ko nozīmē- darīji tā pat vien?? Arī pēc bērna piedzimšanas dzīve neapstājas un visas tālāk izrietošās lietas ir atkarīgas tikai un vienīgi no Tavas nostājas un mērķiem dzīvē.
Uz visu dzīvi nav jāsēž mājās ar bērnu. Tā pat jāatsāk strādāt un tad parādās atbilde, kāda jēga bija mācīties.

Es drīzāk uzskatu, ka katrai sievietei konkrētā vecumā ir savs briedums. Cita būs lieliska un nobriedusi mammas lomai jau 19,20 gados, citai vajadzēs tusiņus un brīvību vēl 35. Un vispār es piekrītu, ja Tev šādi jautājumi un šaubas, tad vnk neesi vēl gatava mammas lomai.
20.07.2015 11:51 |

Reitings 1303
Reģ: 10.12.2014
Jaaaa, Story iznjeema man vaardus no mutes!!!
20.07.2015 11:52 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Tādas lietas ir jāizlemj pārim kopīgi nevis prasīt svešiem cilvēkiem " vai man vajag bērnu? "
Tiešām ja vairākums teiks, ka vajag, tad tu uzreiz iesi taisīt viņu? :D Ir jāizdomā kas tev šajā brīdī dzīvē ir galvenais, jo pagaidām tev ir tāda iespēja vel izlemt, ko tu vairāk gribi. Tad kad bērns jau pieteiksies, tad jau būs nedaudz par vēlu sākt kalt lielos dzīves plānus. Ja pagaidām neesi īsti pārliecināta par nākotni, tad dzīvo kā līdz šim un gan jau pati ar laiku sapratīsi, ko vairāk vēlies un kādu nākotni sev gribi...
20.07.2015 12:09 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Man piedzima 25 gados. Un vīrietis ir labāka mamma par mani. Arī mani pašā grūtniecības sākumā mocīja jautājumi, vai tik nav par agru. Tagad saprotu, ka nebija gan un ka mana dzīve bez dēla būtu nāvīgi garlaicīga. Bet, pēc tevis spriežot, tev vēl negribas.
20.07.2015 12:18 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Es domāju, ka meitenes mērķis nebija gūt skaidru atbildi no Jums, bet gan rosināt diskusiju, kas pašai palīdzētu paskatīties uz to visu no vairākiem skatu punktiem. Uzklausīt dažādus vidokļus nenozīmē, ka viņa tūdaļ pat metīsies skaitīt, kur ir vairākums un uzreiz to arī darīs :D
20.07.2015 14:35 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ieviest suniti :D :D jaa, lai noteiktu vso bus labs tevs noteste to uz suni,shausmas :-D

Ja velies , tad taisi. Berns nav pasaules gals -bus gan karjera, gan izklaides. Viss no tevis atkarigs.:)
20.07.2015 15:44 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
ir meitenes (berni), kas jau 22-23 gados precas. un tad ir doma, wtf, bet Tu tikai studijas pabeidzi, kur tad ir tava karjera, tu to visu dariji tikai tapat vien?....

Man šķiet - "wtf" sieviete, pieauguša cilvēka vecumā, šādus, atbildīgus, jautājumus risina forumā un nevis plānojot ar savu vīru potenciālo ģimenes budžetu. Man liekas - wtf, Tu tāpat vien ar smadzenēm piedzimi?

Atklāti sakot, es nevēlējos izklausīties skarba. Tomēr, man neliekas, ka esi gatava savā dzīvē ieviest tik lielas korekcijas. Tavs runas veids man liek domāt, ka pati vēl esi bērna prātā un daudzas lietas vēl nespēj saprast. Tāpat, šķiet - neesi spējīga pieņemt racionālus lēmumus, jo Tevi biedē kā atbildības smagā nasta, tā iespējamā reakcija no partnera puses...

Tas tikai tā - ja jau atnāci šeit pajautā...
20.07.2015 15:58 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Tas, ka partneris grib bērnus vēl nenozēmē, ka bērns nebūs par smagu kādā brīdī. Nesaku, ka uzreiz pametīs, bet bieži vien vīrieši iedomājušies visu mazliet savādāk kā patiesībā ir.

Ieteiktu domāt par bērnu, kad pati esi gatava, vienalga kāds vecums. Galvenais, lai vispār varat bērnu nodrošināt un ir dzīvesvieta un ienākumi.

Pati dzemdēju 24 gados, plānots bērns,pirms lielās karjeras
sākšanās, jo ja sāktu ar karjeru, tad nezinu vai saņemtos bērnam. Bet pēc izglītības iegūšanas man likās labākais laiks bērnam.
20.07.2015 16:05 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Mani interese to meitenu pieredze, kuram piedzima berni, bridi, kad ir tikko sakusas veidot karjeru. Vai Jus kko nozelojat vai ne. Vai ari Jus kko darit savadak, ja varetu pagriest laiku atpakal.

Man bērns piedzima plānoti diezgan agrā vecumā-19 gados. Labākais lēmums, kādu esmu pieņēmusi- līdz ar bērna piedzimšanu esmu "augusi" līdz ar bērnu un pienākumiem, kļuvusi atbildīgāka un pieaugušāka, piedzīvojusi daudz skaistus notikumus un iespaidus, kādus citā situācijā savā pašreizējā vecumā, 22 gados, nebūtu piedzīvojusi, tāpēc noteikti nenožēloju, ka izvēlējos veidot ģimeni un audzināt bērnu, atliekot iespējas veidot karjeru vai "pacelt" izglītības līmeni uz nenoteiktu laiku. Tas viss, protams, ir individuāli, ne visi ir gatavi tik nopietnam un atbildīgam solim tik salīdzinoši agrā vecumā vecumā un arī ne mazliet vēlāk, bet vai es gribētu pagriezt laiku atpakaļ, lai kaut ko mainītu-nekad un nemūžam!
20.07.2015 16:18 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Nogaidi. Ja Tev vispār galvā rodas šādi jautājumi, tad vēl neesi gatava būt mamma. Tās tomēr būs lielas rūpes, atbildība. Dzīve mainīsies.
20.07.2015 22:25 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Bet vai 25 gadi tas ir istais vecums, kad sakt veidot gimeni.

tas izklausās tā, it kā runa būtu par 15 gadiem...
20.07.2015 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits